- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
pmonitor #16939 üzenetére
Ért 1 meglepetés! Ha Itt az int.TryParse()-k helyett az itt lévő Int_Parse()-t használom, akkor C#-ban jelentősen javul a sebesség(~22-ről ~18 sec-re). Tehát ~1 sec-el gyorsabb a C++-nál(mondjuk ez 60 misi string konvertálásánál nem eget verő különbség, de azért mégis...). Azért azt hozzá kell tenni, hogy a C# kód a File.ReadAllLines() metódussal olvassa be a file-ból az adatokat. Ez azonban nincs benne az időmérésben. Ha ezt is bele számoljuk, akkor máris az jön ki, hogy a C++ set<>-je és a C# HashSet<>-je sebessége majdnem ugyanaz. Viszont nem tudom, hogy a C# string -> szám konvertáló metódusait hogy szúrhatták el ennyire? Még szerencse, hogy ezt azért lehet optimalizálni. Mert pl a szám -> string konvertáló metódusok optimalizálására esély sincs C#-ban.
Majd ha több időm lesz, akkor ezt módosítom a doc_1.php-ben.
------------------------------------------
@martonx:
Azt is mondhatnám, hogy Csak Ön után!Vagy hogy hogy nem tudja 'kend ezt megcsinálni?
Még 2012-ben készítettem egy ilyen minta kódot Vb.Net-ben managed-ben! Mondjuk ez nem HTML Rendering, csak példának hoztam fel. Egyébként a managed kódot elfelejtettem az elő hsz-emben. Tehát C#-ban nem csak a .Net áll a kód mögött, hanem a managed környezet is. Szóval managed-ben is lehet viszonylag gyors kódot írni. Bár itt csalós dolog is van. Sok memóriaszemét van, amíg a GC le nem fut. Ez miatt is látszhat gyorsnak 1 C# kód. Mindenesetre nem én fogom megváltani a világot. Bár azért C-ben az itoa() és az atoi() függvényeket sikerült optimalizálnom. C#-ban csak a Parse() metódust. Sztem. ez is valami. Az, hogy nem vagyok programozó, az azt is jelenti, hogy hogy én meg tudom csinálni azt, hogy csak azzal foglalkozom, amivel szeretnék foglalkozni. A programozó meg azzal foglalkozik, amivel muszáj(mert ugye a muszáj nagy úr). Ezért hiányolom azt, hogy akik programozóknak mondják magukat, nem hozzák nyilvánosságra, amit alkottak(mert olyan nincs, hogy egy programozó úgy lett programozó, hogy nem alkotott semmit). Cattus azt írta, hogy nem érdekli, hogy én mit várok el. Ezzel nincs is gond. De akkor az ilyenek se várják el, hogy elhiggyem/elhiggyék, hogy programozó.
-
martonx
veterán
válasz
pmonitor #16939 üzenetére
Ha ennyire ráérsz, és szeretnél egy igazi való világbeli problémában segíteni, akkor írj egy managed (csak C#-os, azon belül is .Net Standard 2.1-es) HTML to Image konvertert (és nyilván annál jobb, minél optimalizáltabb).
Ez jó kiindulási alap: ArthurHub/HTML-Renderer: Cross framework (WinForms/WPF/PDF/Metro/Mono/etc.), Multipurpose (UI Controls / Image generation / PDF generation / etc.), 100% managed (C#), High performance HTML Rendering library. (github.com)
Végre valami hasznosat programozhatsz!
Garantálom, hogy nem csak én, de több ezer másik C# fejlesztő is használni fogja, amit csinálsz, és nagyon hálásak leszünk érte!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest