Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
STibi_
csendes tag
Üdv!
Látom itt sistereg az ész!
Hálózati gondom van. Az a felállás, hogy egy hotelban dolgozom, ahol egy kamerás renszer van. Ez még ok, de itt a recepción van 2 is, ami az én pofámat veszi.
A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.