- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
STibi_
csendes tag
válasz
Jester01
üzenetére
Kösz az ötletet, én is azt nézegettem lelkesen, hogy van-e valami használható kapcsolója a netstatnak. Mint ahogy írtam az volt a lényeg, hogy ne kelljen a (másik) monitort bámulni folyamatosan, hogy fent van-e valaki... Körbenéztem a neten, elég halott ötletek voltak, úgyhogy úgy csináltam meg, winexec-el kiküldöm 10 másodpercenként a netstat statisztikáját egy fájlba és azt nézegetem a progival. Így felcsatlakozásonként bead egy légvédelmi sziréna hangot.
Ökör egy megoldás, de a célnak megfelel. -
STibi_
csendes tag
Üdv!
Látom itt sistereg az ész!
Hálózati gondom van. Az a felállás, hogy egy hotelban dolgozom, ahol egy kamerás renszer van. Ez még ok, de itt a recepción van 2 is, ami az én pofámat veszi.
A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ökör egy megoldás, de a célnak megfelel.
A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.