Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Nagyrészt igazakat írsz. De pl. 1 C csapat sem biztos, hogy olyan lassú, mint ahogy azt írod. Ha én csinálnám C-ben, akkor biztos.
De azt is figyelembe kell venni, hogy a C-seknek is van egy csomó előre megírt kódjuk. Hogy mást ne mondjak, itt van kovisoft esete. Ő sem most írta meg a kódját, hanem a tarsolyában volt. Tehát a C-sek sem nulláról írnának meg minden kódot. Szóval lehet, hogy mégsem lenne annyival hosszabb idő a fejlesztés. És szerintetek a webalkalmazás miben íródott/íródik? Ha jól tudom C++-ban. De javítsatok ki, ha tévedek. De mindenképp kap legalább egy réteget fölé. Sztem ez lassítja le ezeket.
Azért egy linux/windows váltás, vagy 32/64 bites áttérés bármelyik nyelvet "megvisel"(pl. a C# mehet a levesbe linux esetén) Bár ha jól tudom, arra is van C#, de az aztán korántsem olyan elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azt is figyelembe kell venni, hogy a C-seknek is van egy csomó előre megírt kódjuk. Hogy mást ne mondjak, itt van kovisoft esete. Ő sem most írta meg a kódját, hanem a tarsolyában volt. Tehát a C-sek sem nulláról írnának meg minden kódot. Szóval lehet, hogy mégsem lenne annyival hosszabb idő a fejlesztés. És szerintetek a webalkalmazás miben íródott/íródik? Ha jól tudom C++-ban. De javítsatok ki, ha tévedek. De mindenképp kap legalább egy réteget fölé. Sztem ez lassítja le ezeket.