- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Nagyrészt igazakat írsz. De pl. 1 C csapat sem biztos, hogy olyan lassú, mint ahogy azt írod. Ha én csinálnám C-ben, akkor biztos.
De azt is figyelembe kell venni, hogy a C-seknek is van egy csomó előre megírt kódjuk. Hogy mást ne mondjak, itt van kovisoft esete. Ő sem most írta meg a kódját, hanem a tarsolyában volt. Tehát a C-sek sem nulláról írnának meg minden kódot. Szóval lehet, hogy mégsem lenne annyival hosszabb idő a fejlesztés. És szerintetek a webalkalmazás miben íródott/íródik? Ha jól tudom C++-ban. De javítsatok ki, ha tévedek. De mindenképp kap legalább egy réteget fölé. Sztem ez lassítja le ezeket.
Azért egy linux/windows váltás, vagy 32/64 bites áttérés bármelyik nyelvet "megvisel"(pl. a C# mehet a levesbe linux esetén) Bár ha jól tudom, arra is van C#, de az aztán korántsem olyan elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen joysticket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azt is figyelembe kell venni, hogy a C-seknek is van egy csomó előre megírt kódjuk. Hogy mást ne mondjak, itt van kovisoft esete. Ő sem most írta meg a kódját, hanem a tarsolyában volt. Tehát a C-sek sem nulláról írnának meg minden kódot. Szóval lehet, hogy mégsem lenne annyival hosszabb idő a fejlesztés. És szerintetek a webalkalmazás miben íródott/íródik? Ha jól tudom C++-ban. De javítsatok ki, ha tévedek. De mindenképp kap legalább egy réteget fölé. Sztem ez lassítja le ezeket.