Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
axioma
üzenetére
"a usertol a vagasi szelesseget (veszteseget) kell elkerni meg a rahagyas nelkuli adatokat"
A ráhagyás és vágásszélesség nélküli adatokat kérem be. A user döntené el, hogy a ráhagyásnál nem ad meg semmit, csak a vágásszélességet adja meg, vagy a ráhagyást és vágásszélességet egyben. Tehát +1 döntést adok a user kezébe. Rá bízom a döntést.
Egyébként fémiparban úgy tudom, hogy nem szoktak szó szerinti ráhagyást hagyni. De pl. a faiparban igen. Itt külön nevet is kapott. Szabásméret a neve. A döntés mindenesetre a user kezében van.
"Mar ha ez nem csak gyakorlo feladat, hanem hasznaloja is lenne."
Megmondom őszintén, hogy még magam sem tudom. Az elején egyértelműen az mellett voltam, hogy ez inkább elméleti feladat, mert gyakorlatban megoldhatatlan(bár én találtam ki a "véletlen" számokkal történő algoritmust). De nem gondoltam volna, hogy "véletlen" számokkal egész jó eredményt lehet elérni. Ahogy írom is az oldalamon, a 96 darabos mintánál pl. az optimális sorrendet nem találja meg. Tehát az eredeti "elutasításból" kezdek talán abba az irányba elmozdulni, hogy talán gyakorlatban is használható. Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Horgász topik
- Autós topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- VR topik
- Robotporszívók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- IT Megoldások és szolgáltatások
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest