Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
axioma
üzenetére
"a usertol a vagasi szelesseget (veszteseget) kell elkerni meg a rahagyas nelkuli adatokat"
A ráhagyás és vágásszélesség nélküli adatokat kérem be. A user döntené el, hogy a ráhagyásnál nem ad meg semmit, csak a vágásszélességet adja meg, vagy a ráhagyást és vágásszélességet egyben. Tehát +1 döntést adok a user kezébe. Rá bízom a döntést.
Egyébként fémiparban úgy tudom, hogy nem szoktak szó szerinti ráhagyást hagyni. De pl. a faiparban igen. Itt külön nevet is kapott. Szabásméret a neve. A döntés mindenesetre a user kezében van.
"Mar ha ez nem csak gyakorlo feladat, hanem hasznaloja is lenne."
Megmondom őszintén, hogy még magam sem tudom. Az elején egyértelműen az mellett voltam, hogy ez inkább elméleti feladat, mert gyakorlatban megoldhatatlan(bár én találtam ki a "véletlen" számokkal történő algoritmust). De nem gondoltam volna, hogy "véletlen" számokkal egész jó eredményt lehet elérni. Ahogy írom is az oldalamon, a 96 darabos mintánál pl. az optimális sorrendet nem találja meg. Tehát az eredeti "elutasításból" kezdek talán abba az irányba elmozdulni, hogy talán gyakorlatban is használható. Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASUS routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest