Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta gondolkozom azon, hogy meg kéne tanulnom programozni. Az évek alatt néha belevágtam, de mindig arra jutottam, hogy ha meg is tanulnám, fogalmam sincs, mire használnám a megszerzett tudást. Volt egy kis Python, az előtt egy kis php, sok évvel előtte meg Quick Basic.
A Python szimpatikusnak tűnik, de továbbra is az a gondom, hogy már mindenre van egy eszköz, amit csak le kéne töltenem. A feladatok nagy részére pedig ott az Excel. Nem tudom, ez mennyire általános, más is volt-e így vele az elején, aztán később talált-e valami kezdeti projektet, amivel végül belevágott és megtanult programozni. Mit ajánlanátok ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- VGA kibeszélő offtopik
- Asztalos klub
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest