- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
spacelab #14466 üzenetére
A minecraft-nak is van programozos resze, a Skool szokta hasznalni - de valami kulon regisztraciojuk van hozza, nem tudom hogy olyat lehet-e es hogyan szerezni. Amugy teljesen scratch-es stilus az is, csak a vegeredmenye minecraft-epites: nem egyesevel o rakosgatja az elemeket, hanem programmal megmondja neki (a vegen csinaltak egy 20x20x20 bombakockat es elveztek a rombolast
) Nekem az tetszett benne, hogy terszemleletet is javitott egyuttal (egyszer voltam segito egy ilyen programon). Meg hogy at lehetett kapcsolni kod uzemmodba ha jol remlik... es ott mar rendes angolul lehetett beirni a kodot, nem magyaritott (es helyenkent rosszul forditott) kulcsszavakat tippelni (dejavu a magyar excel-bol).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Háború Izraelben
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest