Hirdetés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
samujózsi
üzenetére
Melyik matektétel ismeretének hiánya miatt nem lettél hobbiprogramozó?
Nekem hobbiprogramozó=php+mysql nem 3D engine fejlesztő. Az matek nélkül tényleg nem megy.Ezt nem állítottam én sem, hogy a kutyának sem kell a diploma.
Azt írtam, hogy kezdőként jó belépő a munka világába, de nem attól lesz jó programozó valaki, hogy papírja van. -
Silεncε
őstag
-
Ispy
nagyúr
válasz
samujózsi
üzenetére
Pedig szerintem ritka az a kivétel, ahol az egyetem a papíron kívül add némi pluszt és ez sajnos az egyetemek módszereit minősíti. Lehet ez jól is csinálni, van rá sok példa szerte a világban, nálunk egy frissen végzett egyetemistára a kutyámat sem bíznám rá, nemhogy egy komoly felelőséggel járó feladatot. Mondjuk lehet rossz egyetemistákkal találkoztam, nem reprezentatív a mintám.
Mondjuk egy játék motorján nem tudom hányan dolgozhatnak érdemben, de nem hiszem, hogy túl sok embernek van joga ott kódokat írni/módosítani és azok sem most jöttek az egyetemről. Ha meg az ember végigmássza a ranglétrát, akkor az a tudás megerősődik, amire tényleg szükség van, amire meg nincs az elvész, persze előre nehéz megmondani kinek mi fog kelleni. De nem is az a baj, hogy mit tanítanak meg, hanem az, hogy mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest