- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigrismacko
csendes tag
Sziasztok!
Előre jelezni szeretném, hogy minimális programozási tudásom van, az is inkább csak autodidakta módon megtanult.
Van egy webtárhelyem ahol magam szórakozására szoktam weblapokat feltelepiteni. CMS rendszrerek, többnyire. Most egy olyan problémába futottam, hogy a gépen lévő szerverre fel tudok telepíteni egy rendszert, de a webtárhelyen nem. 500-as hibát ír ki. A tarhely azt írta a kérdésemre, hogy a .htaccess fájt kell atalakitani hozzá. Ennek a tartalma számomra ismeretlen, mármint a szerkesztése. Nem tudom, nem értem a benne lévő parancsokat. Ha ezt törlöm, a telepítés elindul, de nem lesz jó a telepítés. Pár sor van benne, de hogy abban mit és hogyan kell át alakítani, nem tudom. Ebben valaki tud segíteni? Akár privátban is, ha itt ez nagyon kis iskolás téma
Előre is köszönöm
Üdv, Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fujifilm X
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest