- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigrismacko
csendes tag
Sziasztok!
Előre jelezni szeretném, hogy minimális programozási tudásom van, az is inkább csak autodidakta módon megtanult.
Van egy webtárhelyem ahol magam szórakozására szoktam weblapokat feltelepiteni. CMS rendszrerek, többnyire. Most egy olyan problémába futottam, hogy a gépen lévő szerverre fel tudok telepíteni egy rendszert, de a webtárhelyen nem. 500-as hibát ír ki. A tarhely azt írta a kérdésemre, hogy a .htaccess fájt kell atalakitani hozzá. Ennek a tartalma számomra ismeretlen, mármint a szerkesztése. Nem tudom, nem értem a benne lévő parancsokat. Ha ezt törlöm, a telepítés elindul, de nem lesz jó a telepítés. Pár sor van benne, de hogy abban mit és hogyan kell át alakítani, nem tudom. Ebben valaki tud segíteni? Akár privátban is, ha itt ez nagyon kis iskolás téma
Előre is köszönöm
Üdv, Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Filmvilág
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest