- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigrismacko
csendes tag
Sziasztok!
Előre jelezni szeretném, hogy minimális programozási tudásom van, az is inkább csak autodidakta módon megtanult.
Van egy webtárhelyem ahol magam szórakozására szoktam weblapokat feltelepiteni. CMS rendszrerek, többnyire. Most egy olyan problémába futottam, hogy a gépen lévő szerverre fel tudok telepíteni egy rendszert, de a webtárhelyen nem. 500-as hibát ír ki. A tarhely azt írta a kérdésemre, hogy a .htaccess fájt kell atalakitani hozzá. Ennek a tartalma számomra ismeretlen, mármint a szerkesztése. Nem tudom, nem értem a benne lévő parancsokat. Ha ezt törlöm, a telepítés elindul, de nem lesz jó a telepítés. Pár sor van benne, de hogy abban mit és hogyan kell át alakítani, nem tudom. Ebben valaki tud segíteni? Akár privátban is, ha itt ez nagyon kis iskolás téma
Előre is köszönöm
Üdv, Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest