Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz DNReNTi #11722 üzenetére

Most lett alkalmam megnezni.
    Egyreszt ketlem, hogy minden OKJ tanfolyam ilyen, minden tanulo egy darab eset tobb megszolaloja. De teny, hogy nem tul teljesitmenyorientalt (ismeros vizsgaztatott okj-sokat 10+ eve, es mikor tul benak voltak es nem adta meg nekik, utana valahogy nem hivtak tobbet...). De szerintem elegge mulik az oktaton. Igaz, a jobbak meg inkabb greenfox jellegu helyeken akarnanak akkor mar inkabb tanitani... ugyhogy az utobbi idoben lehet hogy tovabb kontraszelektalodott.
    Masreszt meg teny, az en idomben (91-98) a JATE-n pascalt tanitottak. Na de akkor a java csak speckoll volt, az is csak egy lelkes phd-s miatt, az egyetlen oop-s nyelv amit tanitottak az a C kurzus (egyetlen felev) feleben ne'mi C++.
    Amiben nagyon teved az oktato: siman lehet a pascal szintjen (OOP nelkul) tanitani az alapokat a legtobb oop-s nyelven (nem mondom, hogy az adott nyelv legoptimalisabb megoldasa lesz, de biztos didaktikusabb, es legalabb nem kidobott ido). Peldaul csak versenyre hasznalom a pythont es egy darab sajat objektumot nem hoztam me'g letre... Ezt miert nem tudja? Egyebkent kivancsi lennek, hogy az oktato az milyen szakon vegezhetett, mert szamtech tanar alig kerult ki anno (egyszakossag nem is lehetett csak mar a vegefele), lehet hogy csak programozoi vegzettsege van.

Bambano: szerintem hatrany nem lenne a topik szetvalasztasbol, tok mind1 hogy eggyel tobb oldal van a kedvencekben, sztem mindkettot nezne a tobbseg. De teny, egyszerubb lenne keresni, meg aki most teved ide es epp nem kodolasi kerdes van, az lehet hogy nem is teszi fel a kerdest, mert azt hiszi nem ide valo...
    Szoval talalj ki ket nevet es kerdd a modikat, hogy csinaljak meg, akkor meglesz:)

Új hozzászólás Aktív témák