Új hozzászólás Aktív témák

• Lacc

aktív tag

Hali.

Algoritmust keresek, de akárhogy írom be a Google-be nem azt kapom, amit várok, a neve nem jut eszembe, pedig ha jól tudom van egy ilyen algoritmus szó gyakoriságra előfordulva.

Van egy lista, abban vannak tömbök:
    [
    [A, B, C, D],
    [A, C, E, F],
    [B, D, H, A],
    [C, D, B, A],
    // és így tovább
    ]

A tömbök elemei mindig különbözőek. (Ez egy pszicho kérdőív, és valamiért mindig mások lesznek a válaszok, sosem fordulhat elő kétszer benne A, vagy B, vagy C..., de ez nem az én felelőségem, és hogy miért így van, nekem a statisztikai rész kell.)

Az menne, hogy meg kell keresni, hogy melyik válasz opció volt a legtöbbször kijelölve, mint az A vagy a B, stb. Viszont kellene egy olyan mérés is, hogy mely válasz kombinációk, mennyiszer voltak bejelölve.
    Például, az A,B-t 3-szor választottak, az 1., 3. és 4. válasz tömbben is ott van, ugyanígy az A,C, de ugyanakkor jó lenne látni az A,B,C is 2-szer lett válaszva, az 1. és a 4. tömbben fordul elő.
    Ilyen statisztika adatot kellene kinyerni, és tudom, hogy szavak számlálása egy mondatban van ilyen algortimust, ha jól tudom. Régen rátudtam keresni, de most nem jut eszembe a dolog, az a baj, hogy magyarul sem jut eszembe az a speckó szó, amivel ezt adná ki, most csak azt a fránya 'counting' algoritmust találom.

Új hozzászólás Aktív témák