- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Hali.
Algoritmust keresek, de akárhogy írom be a Google-be nem azt kapom, amit várok, a neve nem jut eszembe, pedig ha jól tudom van egy ilyen algoritmus szó gyakoriságra előfordulva.
Van egy lista, abban vannak tömbök:
[
[A, B, C, D],
[A, C, E, F],
[B, D, H, A],
[C, D, B, A],
// és így tovább
]A tömbök elemei mindig különbözőek. (Ez egy pszicho kérdőív, és valamiért mindig mások lesznek a válaszok, sosem fordulhat elő kétszer benne A, vagy B, vagy C..., de ez nem az én felelőségem, és hogy miért így van, nekem a statisztikai rész kell.)
Az menne, hogy meg kell keresni, hogy melyik válasz opció volt a legtöbbször kijelölve, mint az A vagy a B, stb. Viszont kellene egy olyan mérés is, hogy mely válasz kombinációk, mennyiszer voltak bejelölve.
Például, az A,B-t 3-szor választottak, az 1., 3. és 4. válasz tömbben is ott van, ugyanígy az A,C, de ugyanakkor jó lenne látni az A,B,C is 2-szer lett válaszva, az 1. és a 4. tömbben fordul elő.
Ilyen statisztika adatot kellene kinyerni, és tudom, hogy szavak számlálása egy mondatban van ilyen algortimust, ha jól tudom. Régen rátudtam keresni, de most nem jut eszembe a dolog, az a baj, hogy magyarul sem jut eszembe az a speckó szó, amivel ezt adná ki, most csak azt a fránya 'counting' algoritmust találom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest