- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
király, ennek kb az 1/3-át ismerem, próbálom használni, akkor van még tanulni való, nyári munkára erről már le is mondtam
csak hogy kicsit on is legyek:
hogy lehetne azt megoldani a legpraktikusabban, hogy, adott egy lista telefonszámokkal üzenetekkel,csoportosítani kéne telefonszám szerint az üzeneteket
2 dolog jutott eszembe, egyrészt dinamikus tömbbe kimásolni az adatokat, mármint a leszűrt listát, de ehhez tudnom kellene a db számot amit meg is kapok ha meg tudom keresni, hogy hány különböző szám van, de erre csak az jut eszembe, hogy felveszek egy max elemszámú tömbböt, és minden egyes telefonszámot megnézek, hogy benne van e az új tömbbe,ha nincs akkor belerakom
de ez szerintem körülményes
vagy a másik megoldás, ami elég paraszt megoldás, de egyszerűbb és rövidebb, tehát:
duppla for mindkettő végig megy az elemeken, elsővel kiválasztok egy számot, a másodikba megkeresem az ahhoz a számhoz tartozó összes üzenetet, és közbe amiket megtalált, és egy új tömbbe, pl ugyan ezeknek az indexe alapján írok pl egy X-et, és akkor a feltételbe beleírom hogy nem lehet X...az első megoldás féle érdekelne, mert mégis csak már komolyabban kéne ezt megoldani, még ha annyira nem is komoly a feladat, de a jelen tudásom szerint nem igazán tudom mi lenne rá alkalmas...
persze tudom hogy lehetne olyat csinálni, hogy ha el fogy a dinamikus tömbbe a "hely", akkor egy új fv-nyel meg tudom növelni, de ez is viszonylag bonyolult egy egyszerű feladat megoldására
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest