Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
"- fibonacci n-edik eleme": ide jöhetnek az elborult ötletek

Huuuu, ha lesz egy kis idom, elo fogom keresni, milyen megoldasok szulettek ra neha. Volt egy-ket eleg elborult. Az egyik srac bitwise magiat irt ra, ott helyben, papiron az interjun, par perc alatt.
Azt hittem, a szemem kiesik, nagyon penge volt.
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.
Örülök, hogy te magad írtad ezt a konzekvenciát.
A jó matekos != jó programozó != jó feladatmegoldó
Én nekem nyögve megy a matek (most estin 40 évesen BGE PSZK gazdinfó, fülünkön is matek folyik, gazdmatek) de saját kútfőből írtam olyan ügyfélkezelő rendszert ami rohadt jól teljesít, mert az üzleti folyamatokat akár fejben modellezve megoldom.
nem is emlékszem, tankönyvi mintákon kívül életemben találkoztam e fibonacci számsorral?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB 98% Akku! Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Radeon RX 9000-es széria
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia RTX 5000-es széria
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest