Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmx
aktív tag
Üdv!
Programozásból nagy házinak numerikus integrálót választottam fordított lengyel jelöléssel. A tervem a következő, hogy ugye ennek az a nehéz része, hogy bekell vinni valahogy a függvényt vagyis értelmezni kell. A tervem a következő, amit még a hétvége folyamán szeretnék megvalósítani. A követelményben szerepel fájlkezelés is. Arra gondoltam tehát, hogy a felhasználónak a következő formátumban kellene beírni a függvényt egy txt fájlba :
x^2-3*x , 1 ,3 (1 és a 3 ugye az alsó és a felső korlát) És az a cél, hogy ezt értelmezze a programom. Az előadó elmondta, hogy ennek az a logikája, hogy egy dinamikus tömbbe elkell tárolni a számokat és valahogy a műveleteket is elkellene tárolni. Ebben az esetben a függvényem lengyel jelölésben így néz ki : x 2 ^ 3 x * -. Ezt C-ben kellene megoldanom. Szerintetek mennyire megvalósítható ez illetve egyéb ötleteket is meghallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Tőzsde és gazdaság
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest