Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Chesterfield #10009 üzenetére
ha nincs semmi tapasztalatod, akkor mindenképp javaslom hogy programozás alapjait, alapvető adatstruktúrákat és algoritmusokat tanulj "hivatalosan". Erre jó lehet valamilyen OKJ tanfolyam, vagy akár egy magántanár is. (Én úgy tudom hogy az egyetemi előadások nyitottak bárki számára, így az is jó lehet)
Ha alapvető tapasztalataid vannak akkor szerintem internetes tutorialokból már nagyon sokmindent meg lehet tanulni.
Irány sokféle létezik és sokféle szempontból lehet irányokról beszélni. Az alapok elsajátítása után érdemes az objektum orientált programozással megismerkedni. Ha programozási nyelveket kérdezel arra én azt tudom mondani hogy ha az ember tud programozni, akkor a programot leírni bármilyen nyelven nem nagy ördöngösség
Magyarán a programozási nyelvet egy eszköznek tekintsd és ne a célnak.Persze kell egy eszköz rögtön az elején is. Ehhez szokták ajánlani a Pythont. Szerintem is egy jó választás. Később az üzleti életben azonban nem lesz elegendő. Én a Java vagy a C# (.net) irányokat javaslom üzleti alkalmazásokhoz. A C++ szerintem már egy speciálisabb, általában "rendszerközelibb" fejlesztésekhez jöhet jól. A PHP kimondottan webfejlesztéshez hasznos.
Az elején viszont ne foglalkozz túlságosan azzal hogy milyen nyelven írod a programot. Inkább a működési logikát, a vezérlési és adatszerkezeteket, a modularitást próbáld jól elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Raspberry Pi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest