- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Chesterfield #10009 üzenetére
ha nincs semmi tapasztalatod, akkor mindenképp javaslom hogy programozás alapjait, alapvető adatstruktúrákat és algoritmusokat tanulj "hivatalosan". Erre jó lehet valamilyen OKJ tanfolyam, vagy akár egy magántanár is. (Én úgy tudom hogy az egyetemi előadások nyitottak bárki számára, így az is jó lehet)
Ha alapvető tapasztalataid vannak akkor szerintem internetes tutorialokból már nagyon sokmindent meg lehet tanulni.
Irány sokféle létezik és sokféle szempontból lehet irányokról beszélni. Az alapok elsajátítása után érdemes az objektum orientált programozással megismerkedni. Ha programozási nyelveket kérdezel arra én azt tudom mondani hogy ha az ember tud programozni, akkor a programot leírni bármilyen nyelven nem nagy ördöngösség
Magyarán a programozási nyelvet egy eszköznek tekintsd és ne a célnak.Persze kell egy eszköz rögtön az elején is. Ehhez szokták ajánlani a Pythont. Szerintem is egy jó választás. Később az üzleti életben azonban nem lesz elegendő. Én a Java vagy a C# (.net) irányokat javaslom üzleti alkalmazásokhoz. A C++ szerintem már egy speciálisabb, általában "rendszerközelibb" fejlesztésekhez jöhet jól. A PHP kimondottan webfejlesztéshez hasznos.
Az elején viszont ne foglalkozz túlságosan azzal hogy milyen nyelven írod a programot. Inkább a működési logikát, a vezérlési és adatszerkezeteket, a modularitást próbáld jól elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Vivaldi (böngésző)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest