Új hozzászólás Aktív témák

• apeelme

addikt

A recovery-t - és természetesen ROM-ot is - ha van rá lehetősség letöltés után (és szükség esetén SD-re másolás után is!) erősen ajánlott egy MD5 ellenőrző programmal csekkolni. MD5 Checksum Verifier (Egyeznie kell az ellenőrzés után kapott számsornak az itt megadottakkal!)

2.6. Hogyan telepíthetek a készülékre custom recoveryt?

Egy fórumtársunk már készített egy remek leírást ennek menetéről:
    JiaYu G3 ClockworkMod recovery (CWM) felrakása - hevizms
    Röviden:
    - lehetőség van SPFlashtool-al egy scatter fájl és a custom recovery IMG fájl használatával felflash-elni
    - root-olt készüléken MobileuncleTools-ban az Recovery Update menüpont használatával egy custom recovery IMG fájljának sd-re másolásával.
    - illetve ha már a készülékeden van custom recovery akkor egy recoveryből telepíthető ZIP fájl használatával.

2.7. Hogyan telepíthetek a készülékre másik ROM-ot?

Két lehetőség van rá:
    1. SPFlashtool-al a megfelelő csomag letöltése és kicsomagolása után. Ehhez egy remek leírást készített sasa311 amit itt találtok: link :R

2. Custom recovery-ből a szükséges formázások után:

CWM recoveryben:
    - wipe data/factory reset
    - mounts and storage --> format system

TWRP recoveryben:
    - Wipe --> Factory reset
    - Wipe --> System

egy ZIP fájlt kell feltelepíteni. Tehát mindenképpen csinálj recoveryből egy gyári adatvisszaállítást, és formázd a system partíciót ellenkező esetben
    !!!FIGYELEM!!! Amennyiben ROM telepítése közben ezt a hibaüzenetet kapod: "E:can' t mount /sdcard/", akkor érdemes az SD-ről TÖRÖLNI minden partíciót majd újra létrehozni, ezek után megformázni, vagy másik SD kártyával megpróbálnod a frissítést!

Nagyon sok hasznos információt találhattok a DUAL SIM topik [Témaösszefoglalójában], különös tekintettel a ClockWorkMod recovery használatáról, a GPS beállításáról vagy a G3-hoz is elérhető, LEWA custom ROM-okról (ez utóbbival legyetek nagyon óvatosak, lásd a linkelt leírást).

Utolsó frissítés: 2013. április 10., [apeelme]

Az információk összegyűjtésében segítettek: [hevizms], [Sanyesz.], [sasa311] és [Dominó85] felhasználó- és topiktársak.

Új hozzászólás Aktív témák