Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Szerintem hagyd így most már, s szoktasd magad a látványhoz.
Nem akartam korábban beleszólni ezekbe a mozgás beszélgetésekbe, de én mindig így használtam a készülékeimet. Látom persze én sokszor, hogy kevés a 24fps, de én azt a moziban is látom, hogy kevés.
Szerintem azért megy egy picit félre a mozgásmegjelenítés, mert ezeken azért tévéműsort is néznek a felhasználók. S esetleg utána egy 24-es anyag kevés lehet, s hasonlót szeretnének látni a 24 fps-s anyagon is.Egyébként amit chros linkelt még a topic elején kalibrálásról cikket Ted-től, azon is ezek a beállítások vannak.
Vagy van a Spears lemezen mozgásmegjelenítésre tesztanyag. Hintaágyban fekszik egy nő. 24fps-en bármit csinálsz, nem lesz jó, amikor már eléred a Trumotion-nal azt az értéket, ami elfogadható lenne, akkor már szappanopera van.Szerintem is jobban meg kell szokni ezt a beállítást, s akkor már nem lesz gond. Én a B7-et is így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest