- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Ezt még te írtad az Oled topikban régen, én csak téged "idéztelek". Ez engem egyébként nem érint, mert úgy használom, ahogy írtam.
Alaves: Hagyjuk már az Rtings idézgetést, úgy tekintettek arra az oldalra, mintha a szent grál lenne. Ajánljátok az értékeit ha egy felhasználó érdeklődik egy beállítás után. Már a B7-nél sem jók azok az értékek, mert a Kontraszt fel van húzva csutkára, amit egyébként ők biztosan korrigálnak, de meg van említve az oldalon, s általában az érdeklödőnek is megírnak, hogy a Fehéregyensúly értékeket ne másolja át. Csak egy kalibrált értékek megadása az komplex, csak egyben lehet használni. Sokan csinálják a marhaságot az ajánlás után, azután meg írják, hogy nem tetszik a kép. Nagy eséllyel inkább rontanak a megjelenítésen, mint javítanának.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest