Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Elfelejtettem akkor írni, mea culpa... Köszönöm szépen, ez megoldotta!
Van viszont néhány újabb kérdésem, amelyek kapcsán ismételten hálás vagyok a segítségért!
Kezdem sorban:
- Beállítottam a tévén az elalvás időzítőt 1 órára (ennél kisebb érték nem elérhető), így amikor elalszom a tévé előtt, inaktivitást követően automatikusan lekapcsol a televízió.
Minden ilyen lekapcsolást követő első bekapcsoláskor a TV jobb alsó sarkában megjelenik az Android OS alábbi üzenete:
"A képbeégés kockázatának csökkentése érdekében ajánlott a távkapcsoló gombjával kikapcsolni a készüléket."
(Ez az üzenet a csak a legutóbbi firmware telepítését követően jelenik meg; korábban nem fordult elő. Gondolom, új "feature".)Ez azt jelenti, hogy az automatikus lekapcsolást követően a tévé nem futtatja le a pixelfrissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest