- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem kötöttem minden napra, azt hittem nem tesz jó az erőnlétnek, de akkor kötöm is le őket. Kérdés: nyilván idegenben kell játszanom a nagy stadionos ellenek miatt. Itt is játszik az, hogy normál szabállyal 1/3, kupaszabállyal 50-50%-ban kapom érte a bevételt?
Mivel e téren még nincs tapasztalatom, egy nekem való, olcsó, de erős játékos alap adatait le tudnád írni? (poszt nem számít), csak hogy legyen valami támpont, hogy mi szerint keressek majd, ha már 4-ek a létesítményeim.
Amit tudok, hogy fontos hogy minimum 5/6, de 6/6-osak legyenek! (4/6 és alatta még kuka!)szerk: amennyiben nem találok megfelelő meccset, jó, ha hazai a meccsem alap stadionmérettel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia Magyar bill
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amit tudok, hogy fontos hogy minimum 5/6, de 6/6-osak legyenek! (4/6 és alatta még kuka!)