Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szirty
    őstag

Sziasztok!
    Most kezdek el PLC technikával foglalkozni,és segítséget szeretnék kérni Tőletek,hogy hol érdemes elkezdeni(irodalom,link,weblap,bármi jól jön)
    A suliban nem rég kezdtünk bele a plc programozásba....
    És máris van egy gondom: megvan adva a feladat munka diagramja,ebből kell megfejteni a konkrét feladatot és ezt megcsinálni FA-2 IDEC nyelven...
    Szóval ezt a munka diagramot át kell konvertálni ütemdiagrammá.Itt jön a gond,hogy ezt nem értem konkréten hogy kell,mert az órai példa alapján nem világos nekem,hogy miért van úgy ahogy. Ehhez tudtok -e valami segédletet adni,hogy megértsem?

Köszi!

Üdv,

Helló gaben!

"Most kezdek el PLC technikával foglalkozni,és segítséget szeretnék kérni Tőletek,hogy hol érdemes elkezdeni(irodalom,link,weblap,bármi jól jön)"

Ha Siemens érdekel nézz szét itt.

"És máris van egy gondom: megvan adva a feladat munka diagramja,ebből kell megfejteni a konkrét feladatot és ezt megcsinálni FA-2 IDEC nyelven..."

Nem tudom mi az az FA-2 IDEC, de nagyon úgy tűnik, hogy az egy PLC típus és nem egy programozási nyelv neve.

"Szóval ezt a munka diagramot át kell konvertálni ütemdiagrammá.Itt jön a gond,hogy ezt nem értem konkréten hogy kell,mert az órai példa alapján nem világos nekem,hogy miért van úgy ahogy. Ehhez tudtok -e valami segédletet adni,hogy megértsem?"

Fejtsd ki kicsit bővebben! Utalj a feladatra, esetleg küldj ábrát, képet stb, akkor lehet eldönteni igazán tud-e valaki segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák