Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Helotok!
Köszönöm az eddigi segítségeket. MVN(022) utasítás világos egyszerű, csak egy dolgot nem értek, amit már az XFER utasításnál sem tudtam hova tenni. A címeket beállítom oké a source word-ot ahonnan és a destination word ot ahol elkezdődik a léptetés. Meg ugye a Details menüpontnál beállítom hogy ne channel legyen hanem word. De utána nem vágom hogyan tudom pontosan definiálni azt, hogy most melyik kimenet és melyik bemenet. Siemensnél ezt könnyedén meg tudtam tenni, csak megadtam a változó címét pl.: I124.0 és már definiálva is volt és könnyedén tudtam is használni, a kimenetek sem voltak nehezebbek pl.: Q124.0 -címet beírtam egy kimeneti coilnak, elé az adott feltételeket, és a futtatáskor tök jól működött. Szóval itt az omronnál az a problémám, hogy nem látom tisztán ezeket hol tudom beállítani.
Esetleg ha ez fontos, akkor még csak annyi kiegészítést, hogy sajna minden programot csak szimulálni tudok, mert nincs plc-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest