- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KLR
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy elég érzékeny kérdésem, az pedig maga díjszabás.
Eddig csak cégen belül programozgattam, de kilátásba került egy szép kis privát meló. Nem lenne jó vége ha a főnökömhöz állítanák oda, hogy hogy is kalkulálja a szoftverfejlesztést...
Nem szeretnék "ingyen" dolgozni, de nem is szeretném elijeszteni az ügyfelet, mert ha jól sikerül az első meló, kilátásba lenne több is.
Egy ismerősöm, aki régebben foglalkozott PLC-vel azt mondta, hogy a konfiguráció áráért fejlesztette a programot. Szerintem ez nem reális, mert a munka elméletileg ugyanaz, ha pl Siemens S7-1200 fejlesztesz, vagy kínai PLC-re, viszont a hw ára még fele se. A taivani/kínai technikához ingyenes a fejlesztőkörnyezet, a nagy márkáknál meg nem.
Reálisabb lenne az IO szám, vezérlés összetettsége és a megbecsült munkaóra alapján?Hogyan kalkuláltok ha nem titok?
Persze itt nem komplex gépvezérlésre gondoltam, komunikációs buszokkal, meg szervókkal, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest