- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
halo,
a vitához annyit tennék hozzá, hogy " (#4702) plutokas", kérdésére válaszoltam az ob100 beépített restart ciklusával.
nem helyette , nem kész programmal, de onnan biztos meg tudja oldani, ha nem akkor természetesen tovább segít az ember ha tud.annyit azért hozzátennék, hogy én nem szoktam kitalálni még egyszer amit már megoldottak.
nyilván azért van a legtöbb gyakran használatos gyártónál akár "first cycle" akár "last cycle" blokk vagy változó, mert igény van rá, de ne kelljen ezzel különösebben foglalkozni.
beépített megoldások, csak használni kell.
aztán ezzel ki mit kezd az legyen az ő gondja, ezt hívják tapasztalatnak.személy szerint már nem használok omront (sajnos csak ritkán), csak s7-1200 és s7-1500 sorozatokat TIA portal-lal. ott eleve "startup"-nak hivják és auto ob100...101... címet kap.
egyszerűen beírok 1-egy egy memóriába, amit majd törlök.
megjegyzem még omronnál szoktam rá, hogy bizonyos kritikus memóriákat indításkor feltöltöm az alap paraméterekkel, pl. poka-yoke céllal.byte
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs