Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Több olyat is látok (én legalábbis úgy látom), hogy alapból össze van kötve, és át tud billenni a másik vezetékre, amit nem értek (pl. a jobb oldalon a legszélső föl van kötve fölülre, és gondolom át tud billenni alulra). Van a bal oldalon is egy, aminek pl. nem látom hogy végződne valahol az egyik lába. Vitatkozni nem szeretnék, elnézést, ha nem fogalmaztam érthetően.
Tudom, hogy létezik olyan kapcsoló "mint a golyóstoll", de tőlem azt kérték, hogy nyomógombbal állítsam össze. A legegyszerűbb-et pedig azért írtam, mert gondolom, hogy meg lehetne oldani még 10 relével, meg 15 érintkezővel, de azt nem látnám át (még ezt se, amit mutattál, nemhogy bonyolultabbat).
További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs