Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Hali!
Az előnyeit én is a mindennapi, éles használatban élvezem a VMnek.
Az hogy ne menjenek az általad apróságoknak titulált dolgok, nemcsak erőforrás kérdése, hanem kompatibilitásé is. Futottam bele olyanba, hogy egy feltelepített fejlesztőkörnyezet után a korábban feltelepített nem működött, mert mondjuk mindkettő felrakott egy sql szervert, és a kettő nem bírt egymással.
Persze, ha arról van szó, hogy karbantartásra kell egy gép, és gyorsan, azonnal rá kell nézni a vezérlésre, akkor azon ne legyen semmi más. Gyorsan bekapcsolod, fut rajta az a néhány cél szoftver, ami kell. De ha mondjuk egy napon mész 4 céghez, 4 különböző helyre, és mondjuk, PLChez, PChez, robothoz, nagyon jól jön, hogy amikor az erőforrásokat arra az egy szoftverre tudott összpontosítani. És nem mellékesen működik. Nekem meg éri az az 5 perc, amíg előkészülök. Nekem sincs ultrabutál gépem, egyedül a memóriára áldoztam, 8 GB van benne. Sosem hibernálok, mindig kikapcsolok.
Ezért javaslom, hogy valaki versenypályán megy, vezessen forma1-s autót. Ha valaki rallizik, vezessen ralli autót. Autópályán lemarad, de elmegy mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Battlefield 6
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs