Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oli83
tag
Helló Szirty!
Végre egy ember aki mást is használt…..
Ezt a Netlink Pro-t én is néztem már (mármint csak honlapon), két féle USB-s verzióját is láttam, egy comfortot (ahol csak közvetlenül USB-és MPI vége van), meg egy jelöletlent, ahol van még egy „közbülső doboz”. Neked melyik van?
Mivel tudhat az előző többet?
Az IBH-ról most lebeszéltél.
A gáz ott van, hogy ahol én vagyok, ott általában nem a PLC-re közvetlenül csatlakozok, és a külön táp nem nagyon van kividve a külső csatikra.
Az USB-s konvertereknek pont ez lenne az előnyük az Eternetessel ellentétben, hogy elvileg nem kell hozzá külön táp. (az én konverteremet nem is lehet kívülről megtápolni).Routingolás alatt arra gondoltam, hogy pl. MPI-re vagy dugva, és PLC-n keresztül kimész Profibuszra, Eternetre….
A kijelző töltésnél a frissítések is mennek? Profibusson keresztül SimoComU-val történő kommunikáció megy?
Laptop gyártók már lassacskán Express foglalatot sem tesznek, szerintem Siemens-ék már ezért sem erőltetik a dolgot.
+ Találkozott már valaki siemens 5711-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest