- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oli83
tag
Helló Szirty!
Végre egy ember aki mást is használt…..
Ezt a Netlink Pro-t én is néztem már (mármint csak honlapon), két féle USB-s verzióját is láttam, egy comfortot (ahol csak közvetlenül USB-és MPI vége van), meg egy jelöletlent, ahol van még egy „közbülső doboz”. Neked melyik van?
Mivel tudhat az előző többet?
Az IBH-ról most lebeszéltél.
A gáz ott van, hogy ahol én vagyok, ott általában nem a PLC-re közvetlenül csatlakozok, és a külön táp nem nagyon van kividve a külső csatikra.
Az USB-s konvertereknek pont ez lenne az előnyük az Eternetessel ellentétben, hogy elvileg nem kell hozzá külön táp. (az én konverteremet nem is lehet kívülről megtápolni).Routingolás alatt arra gondoltam, hogy pl. MPI-re vagy dugva, és PLC-n keresztül kimész Profibuszra, Eternetre….
A kijelző töltésnél a frissítések is mennek? Profibusson keresztül SimoComU-val történő kommunikáció megy?
Laptop gyártók már lassacskán Express foglalatot sem tesznek, szerintem Siemens-ék már ezért sem erőltetik a dolgot.
+ Találkozott már valaki siemens 5711-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest