Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors066
tag
Üdvözletem a szakikat!

Hatalmas segítséget szeretnék tőletek kérni.
Van egy ilyen feladatom.Az üres konzervdobozok egy hajtott görgősoron érkeznek az 1.0 adagolóhenger elé, ami az emelőasztalra továbbítja őket. A 2.0 henger segítségével a dobozok a töltőfej alá jutnak. A töltőfej a doboz peremén tömít. A dugattyús töltőszivattyú a 3.0 töltőhenger egy kettőslöketére 3kg paradicsompürét juttat a dobozba
*A munkavégzés sorrendje:
1. Az adagolóhenger 1.0 előretolja a dobozsort.
2. A 2.0 henger az emelőasztalt megemelve a doboz töltési helyzetbe kerül.
3. A 3.0 töltőhenger mínusz mozgásával a töltőszivattyú szív, majd a henger plusz mozgásával megtöltjük a hengert.
4. Az emelőasztal és az adagolóhenger egyszerre áll vissza alaphelyzetbe.Start-Stop,Vész-stop-nak is kellene lennie benne.Vész-Stop-nál minden hengernek alaphelyzetbe kellene állnia.
Út-idő diagramm.
1.0 henger + mozgás 4s
- 2s
2.0 henger + mozgás 5s
- 2s
3.0 henger + mozgás 7s
- 6sNos ehhez a feladathoz kellene nekem egy pneumatikus rajz.Nagyon fontos lenne ez nekem legkésőbb holnap estig.Rengeteget szórakoztam vele de sajnos sehogy nem tudtam rájönni,hogyan is lenne jó.Hogy milyen szabvány szerinti a rajz az mindegy,

Kérlek segítsetek nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest