- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
kecsu10 #69869 üzenetére
Ha masszívan a TV-t használnád játékra, akkor tulajdonképp máris kihasználnád.
Egyébként mintha a saját felhasználói szokásaim írtad volna le. Nekem ugyan van itthon egy nagyon alap pár éves LG 4K TV, de én abban max Forma1-et nézek, heti 1-2 meccset, barátnőm viszont állandóan használja, vagy nézi, vagy háttérzajnak, a jelenlegi lakásban meg még1 TV csak kompromisszummal férne el, és nem is szeretnék 400e-t egy jobbra elkölteni, úgyhogy egyelőre marad a 1080p FHD 144Hz monitorom. Aztán később még lehet persze, hogy váltok, de egyelőre nincs tervben. Egyébként nem értem PS fronton miért nem gondolkodnak a 1440p támogatásában. Egy nagyobb 1440p monitorra pl simám váltanék, hiszen azt játék mellett munkára is használom, szinte állandóan előtte ülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- PS5 Original Disc Driveval
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest