Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1117
tag
Húúúú srácok, rajtam kívül van még olyan akit olyan szinten kiidegel az Immortals Fennyx Rising hogy az nem igaz?!
Huszonéve videojátékozom, eddig úgy gondoltam van némi gógyim a játékokhoz de ez... ez egyszerűen az őrületbe kerget
Gyerekeknek készült jópofa kis játék, de egyszerűen olyan vakon vagyok benne hogy az nem igaz... 5 órát tettem bele kínkeservesen, próbáltam megszeretni, gyönyörű szép, tök jó felépítés, jópofa narráció stb, de maga a játék teljesen kiakaszt. Mikor már végre kezdek ráérezni a harcra is, akkor utána megint csak jön egy olyan feladvány aminél nézek mint borjú az új kapura és egyszerűen lövésem nincs mit kell csinálni..Vagy vágjátok a képembe, hogy tényleg sügér vagyok hozzá és maradjak a 2 bites agyammal a COD-nál, vagy nyugtassatok meg hogy más is hasonló cipőben van
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest