Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Missyke
üzenetére
-Nem tudok képet lementeni róla. Telefonos app-pal mostanában már megy, de macera, és eddig az se ment. USB-s megoldás nincs.
-A menü hangja nem kikapcsolható, prüttyög, brummog állandóan.
-Nem számolja a gametime-ot. Pedig eddig az Xbox-osok mindig felhozták, hogy ott bezzeg van ilyen. (Állítólag játéka válogatja, én még nem láttam, hogy számolta volna).
-Ha fülessel játszok a kontrollerbe dugva, nem némítja a tévét. Minden egyes alkalommal minimumra kell halkítani, hogy a némítás ikon ne villogjon a képernyőn.
-A menüben sok opcióról nem tudod, hogy mit is állít. Nincs oda írva.
-Ez bár lassan megoldódni látszik, de a letöltés annyira lassú volt, hogy szinte nulla volt. Csak úgy tudtam játékokat, patch-eket letölteni ha alvó módba állítottam a konzolt és néha bekapcsoltam, hogy na vajon kész van e már?
-Akkus kontroller
-Recseg, ropog néha a kontroller. Pedig nem vagyok ideggyenge, nem szoktam sose idegből tekergetni, ütni. SOHA.
-Néha eldobja a kontroller kapcsolatot. Van amikor csak vissza kell csatlakoztatni. Tegnap előtt viszont hardreset segített csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox