- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #148001 üzenetére
Érdekes, nekem meg pont fordítva... meg igazából megunhatatlan a nagy TV + kanapé kombó, annyival kényelmesebb órákra elmélyedni valami játékban.
Épp nemrég a Starfieldnél volt, hogy PC-re lett meg a VGA miatt, és elkezdtem ott tolni székből rendesen "egyenesen" ülve asztalnál... hát kb fél óta után mondtam, hogy ez így nagyon nem jön be... még jó, hogy van régről egy steamlink-em, azonnal mentem is át a nappaliba a tévéhez és toltam tovább ott kontrollerrel kanapéból + linken stream-elve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest