Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem az L2-R2 nem tetszik. Olyannak néz ki, hogy bizony képes eltörni egy feszültebb pillanatban, mondjuk egy Bloodborne alatt. Miért nem lehet hasonló megoldást használni mint a boxnál?

Ott ha koppanásig húzod, teljesen szintbe kerül a burkolattal, így esélytelen hogy ilyen megtörténjen. -
Chalez
őstag
Én is mindent is akarok... RTX 3000, PS5 - egy 65" LG B9 OLED már várja őket, az asszony már nem annyira...
Viszont nekem a CP2077 a prioritás, de ha PS5-re veszem meg, akkor jól kicseszek asszonypajtással, hogy kiszorul Netflix elől
Még egy TV (a 3.) sajna nem opció a 2 szobás pecóba
-
Kicsimix
őstag
A Quantum Error-os csapat most postolta, hogy 27.-én mutatnak valamit GC-n. Pedig ez a game elvileg csak PS4-PS5 only.
Lehet tényleg lesz valami akkor..
-
Kicsimix
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Már juli elején ezt írta az OPM_UK.. Ők csak tudják

-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Már azt is olvastam, hogy nyitó cím lesz a Paukembör mellé.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ihhh ez így nem lesz jó more

RTX 3000 széria, Cyberpunk cuccok, Switchet is akartam venni erre még PS5 is. Terveztem hogy megvárom vele a márciust
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Valszeg. Van rà esély.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok hogy oldják meg a kontrollerben ezt a mechanikát. Nekem energia igényes megoldásnak hangzik. Úgy szívhatja az akkut mint az állat.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja bírni ezt a kontroller. Mert azért vannak erősebb emberek is, szóval nem mindenkinek lesz az ténylegesen blokkolva.

Amíg semmi sem tud törni addig mondjuk jó. -
Carlos Padre
veterán
DualSense PS5 Adaptive Triggers
“In Deathloop, if your weapon jams, your triggers will be blocked”
#PS5 #Deathloop https://t.co/OZp3JjacUu -
Televan74
nagyúr
1. Engem már nem kell meggyőzni. És nem fogok meglepődni ha novemberben lesz a megjelenési dátum.Ár nem fontos,mert úgy is a digitális verziót választottam.Elővételben meg fogom venni. Fel is iratkoztam több bolt értesítési listájára.

2. A két cégnek ott lesz még a szeptember - október hogy felültesse az embereket a hype vonatra,akiket még eddig nem győzött meg a vásárlással.
3. Gamescon 2020 dátuma: 2020. aug. 25., K – 2020. aug. 29., Szo szerintem kapunk még infót.És utána szeptemberben beindul a hype train.- Nem biztos hogy ott lesz.
-
zkxdn
őstag
Nem mondta már a Sony hogy nem lesznek ott a gamescomon? Vagy csak rosszul emlékszem?

Nem akarok hangulatrontó lenni, de annyira ráálltak erre a Directes meg saját Streames megoldásra a gyártók, hogy nem tudom elhinni hogy lesz valami a jövőheti gamescomon. De kitudja.... -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mindegy, én vàrom a pénteki beigért gyomrost.

Igazàból màr mindegy mit mutatnak, vagy nem mutatnak, mert kell, és kész
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Fogalmam senincsen, de rengeteg póni csak úgy issza a szavàt, úgyhogy biztos legit.
-
törölt tag
A mai nap influencerek làthattak egy 51 perces exklúzív prezentàciót a PS5-ről és hogy még mi vàrható. Elvileg jövő hét pénteken kiderül mit làttak.
Én nem tudom mennyiért csinàltatta az MS a mostani zakót, de biztos hogy mocsokqrvadràga lesz. Nem beszélve a kompenzàlàsról, mert itt biza megint egy Classic/PS2 generàció lesz.
-
boost
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
szerintem keress egy társat.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hat, ez olyan, hogy a lehetoseg adott, a hasznalata nevetsegesen egyszeru (szo szerint 1-2 sor a kodban, amit konkretan tudsz copy-paste-elni az SDK doksibol, plusz nyilvan kore rakni a logikat, amit akarsz, egy fejlesztonek nagyon maximum egy napi meloja az implementalas), innentol kezdve nem a sony-n all a vasar.
-
hombre[EU]
nagyúr
In Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, we’ll be hinting to players which direction attacks are coming from by providing haptic feedback from the appropriate direction on the DualSense wireless controller
mínusz egy immersion-breaking effekt a képernyōrōl (ha ki lehet kapcsolni)One I like is blocking the triggers when your weapon jams + Metal strikes metal when your foes block your attacks or you block theirs. That extra sensory feedback through the controller allows you to know your attack hit home and your perfectly-timed parry was a success, so you can react faster and more decisively.
szerintem már mi is bedobtuk ezeket
GT7 fékpedál, Sackboy izmozása, Ratcher shotgun... tudják ōk mit kell csinálni

-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hajjj de örülnék ha lenne valami izgi bejelentés ma a PS Blogon

Oké itt van a poszt
--[link] -- -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezeket mind kizárnám, egy bossharc a Demon's Soulsban (vagy Fall Guys második hely
) és végük. -
l.skywalker
titán
-
Kicsimix
őstag
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szamomra is ez tunik a legertelmesebb megoldasnak, mert megoldhato extra mozgo alkatreszek nelkul, plusz fogyasztasban is ez tunik magasan a legoptimalisabbnak ami mindig pozitiv.

-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
+elektromagnes, van erre rengeteg opcio. A konkret megvalositasrol amugy fingom nincs, pedig engem is erdekelne.
Majd ha nem jar erte f@szlevagas, nyilvan darabokra kapunk egy DS-t es megszemleljuk, amugy is szokasunk moddolgatni a kontrollereket. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Oké, de az adaptív ravasz hogy "keményedik"? Ezzel tényleg csak az a bajom hogy nem értem.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
törölt tag
Én ezt az íjjas hasonlatot még mindig nem tudom hova tenni.
Ugye elméletileg a haptic feedback-kell majd olyan lesz íjjal lőni, mint ha tényleg hàtrahúznàd.
Na és ezt hogy akarjàk elérni? Egyre nehezebb lesz lenyomni az L2-t és ha túl sokàig tartom lenyomva, akkor elereszt, mert elfàradok? -
zkxdn
őstag
Ezt láttuk már vagy teljesen új? -- [link] --
-
Peace
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon remélem, hogy ismét lesz split-screen couch co-op kampány!!!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Willhunting
üzenetére
Nekem meg pont így jön be. A fehér az olyan bazári.
-
saelin
veterán
Lesz valami Sony show, stream, estleg bejelentés amiről már tudunk? Vagy most megint egy jó hónapos pangás lesz a témában?
Már lassan annyi pénzem összegyűlik hogy lehet gamer PC-t veszek inkább!
Dehogy
-
TCr
veterán
válasz
Willhunting
üzenetére
A fekete PS4 gépek nem ingerszegények?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Treyarch, akkor ez most a zombis cod a sorban?
aztán jövōre egy B kategóriás CoD aztán megint az IW -
Carlos Padre
veterán
UI leak?
-
törölt tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Sajnos még mindig.
-
válasz
Willhunting
üzenetére
Nem véletlenül fehérben mutatták be.
-
l.skywalker
titán
Hivatalos:
Call of Duty: Black Ops Cold War reveal - Augusztus 26.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Willhunting
üzenetére
Majd a kék világítással menő lesz. :P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy kevesebb asszony kell.
Még egy TV (a 3.) sajna nem opció a 2 szobás pecóba

RangerFox