Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
boost #258763 üzenetére
Én még azt is tudom, hogy a jelenlegi mozgalom már LGBTQ+ néven fut, a magyarok csak próbálnak lépést tartani.
A túltolás részemről nem mennyiségi jelző, és nem csak a videojátékokra korlátozódik. Mellesleg, a CP2077-et nagyon nem sorolnám ide, mert ott aztán tényleg irreleváns, hogyan variálod a karaktert.
U.I.:
Amúgy én hol említettem a homoszexualitást?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
boost #258764 üzenetére
Hozzám nagyon is közel áll, pár évente előveszem a Neurománcot is, ha épp olvasgatni támad kedvem, a Deus Ex az egyik kedvenc játéksorozatom (Human Revolution remake-et pls), de ez a Cyberpunk 2077... ez valahogy nem.
Aztán lehet, hogy változik majd a véleményem, mert ugyanezt mondtam anno a HZD-re megjelenés előtt, robotok, dínók, open world (akkoriban még nem volt ciki), minden klappolt volna, de nem adta a promo során, aztán rávettem magam, végigvittem és tetszett a játék.
De az tuti, hogy jelenleg eszembe se jutott, mint várós játék 2020-ban. -
FunPro
őstag
válasz
boost #258731 üzenetére
Valóban! Sőt, még akár egy jó játék is lehet. Nem is írtam ezzel kapcsolatban.
Annyit írtam, hogy részemről felejtős.
Pontosan azért, mert a téma olyan szinten túl van tolva, hogy részemről már teljesen érdektelen, sőt, ezen a ponton már kifejezetten idegesít. Olyan szinten, hogy már esélyt sem szeretnék adni egy ilyen cuccnak sem, hála a piacnak.
Pont ahogy az összes zenét megutálom a rádióban vagy ahogy az összes terméket megutálom, amiről napi 20x látok reklámot.Személy szerint már a zombihullámból is elegem van, ami a walking dead sorozat elindulása óta uralja/uralta a piacot, pedig amúgy a témát szeretem. De már egyszerűen az is túl lett tolva.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz
boost #258622 üzenetére
"Ez még amellett hogy 2019ben gyenge a grafika"
Ezzel meg külön sem tudok mit kezdeni, nem tudom értelmezni. Eszméletlen szép a játék, 49" 4K@HDR-ben játszottam végig, folyamatosan az államat kerestem annyira igényesen megvan az egész csinálva, nincs egyforma pályarész, nagyon aprólékos az egész, az időjárásváltozás stb, nem sok ilyen szép játékot láttam eddig, kb 2-t. Hibátlan, gyakorlatilag ha itt megállna a grafikai fidelityás az elkövetkező 10 évre én azzal is elégedett lennék, nem tudok belekötni.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz
boost #258622 üzenetére
GOTY srác jelentkezik: nem tudom észleled-e de elég nagy hülyeségeket írsz, bár már ezt többen is megjegyezték előttem. Próbálod védeni a gamespotos review-t, miközben teljesen világos, hogy az fals és köze nincs a játék valós megítéléséhez.....
-Benzinkannák újratermelődnek: ez hiba komolyan? szerintem akkor elég sok játék 5 pontos lenne.
-elvarratlan szálak: what? végigvittem, minden szál a helyére került ezért nem értem....
-karakterfejlődés nemléte: gyakorlatilag Deacon egy magányos farkasból, aki csak a közvetlen környezetével (1-2 emberrel) törődik, előlép a játék végére egy csapat vezetőjévé , szerintem ez eléggé karakterfejlődés
Ezért mondom, hogy a csaj nem játszotta végig, mert egyébként ezeket tudná. VAAAGY végigjátszotta, de úgy ahogyan egy olyan filmet nézel végig, ami tök nem érdekel és közben kimászkálsz a konyhába, WC-re, bárhová csak ne a film előtt legyél, arra is lehet mondani, hogy "végignézte" csak ez a gyakorlatban nem igaz.
-
wierra
senior tag
válasz
boost #258622 üzenetére
A 'fiatal hölgyikét' a review írójára értettem ofc.
Én nem éreztem gyengének a grafot, sőt! Nem hiányzott a karakterfejlődés sem. Egyrészt életszerűtlen jelen esetben, másrészt irreális elvárás egy kifejezetten akcióra kihegyezett OW játékban. Szerintem. Milyen elvarratlan szálak?
Ezeket olyan hibáknak feltüntetni, amik a DG megítélését 5/10 pontra hozzák... Szvsz nem profi tesztelői hozzáállásra vall.
Természetesen értettem a kommentet, linked kontextusát is, hogy mire reagáltál ezzel.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz
boost #258515 üzenetére
Ezt írtam én is korábban, ez pont egy nagyon rossz teszt, és totál fals. Ez a játék bármi lehet 7-10 között, de NEM egy 5 pontos játék. Egész egyszerűen ez a teszt nem jó és ezt full objektíven mondom, ez egy jól összerakott játék, 5 pontot az ilyen Sniper Ghost Warrior jellegű city interactive játékok szoktak kapni, azért na.... legyen már egy konstans mérce.
-
Yodamest
veterán
válasz
boost #258439 üzenetére
Ez nem matek
nem arról van szó, hogy az első fele 0 a második meg 100 mert akkor lenne 50%... már az eleje is egy tök fasza játék képét festi le, a harcrendszer, grafika, a történet ahogyan indul... érdekes az egész, csak annyi, hogy elég sok fetch quest van még az elején, amikor grindolsz mellékküldiket és a történet nem pörög fel. Ez alapján lehet valaki kicsit beleun és nem viszi tovább (ez abból is látszik, hogy a játék végigviteléért kapott trófeám a játékosok kb 30%-nak van csak meg....). Viszont olyan véleménnyel még nem találkoztam sehol, hogy a végigvitel után valaki azt mondta volna, hogy nem maxos a játék. Úgy beindul az egész a 2/3-tól, mint a legjobb filmek és totál beránt a történet, a karakterek, szerethető az egész és nagyon izgalmas. Szabályosan izgultam egyes karakterekért, szorongattam a kontrollert, hogy ááá basszus csak ne haljj meggg!
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz
boost #258046 üzenetére
igen valószínū az "exceles cégek" maradnak még, de szerencsére nem csak körülöttük forog a világ
és általában azok olyan játékok is (10évig egyhelyben toporgás)
láttuk már az xbox konferencián is,hogy a következō nagy játékaik már nem jönnek one-ra, láttuk a ps5 eventen is (Capcom,Square,Bethesda),hogy többen már most nextgen konzol/pc-re váltanak...egyszerūen erōforrást zabál ez a gen (pénz,idō,ember)...és a ps4/one startnál láttuk,hogy 100+millió softwaret el lehet adni már az elsō évben is
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz
boost #258050 üzenetére
Mert folyamatosan azt kommunikálják, hogy hosszú távra terveznek vele miközben leállították a gyártását, "ők nem hisznek a generációkban" és "ők nem kényszerítik bele a játékosaikat a nextgenbe és minden saját AAA játékuk megjelenik Onera is" de nem jelenik meg saját AAA játékuk a következő két évben és egyre több multigen játékról tűnik el szép csendben az xbox one logó stb...
Azt nézd mint csinálnak szép stikában, ne azt amit mondanak. Amint megjelenik a Series, erőltetett tempóban szabadulnak majd a rossz emlékű elődtől, mint a fattól, ami mintha meg sem történt volna. Megmarad egy low budget game pass/xcloud doboznak. -
-
hombre[EU]
veterán
válasz
boost #258031 üzenetére
nálam meg fordítva, mikor kijött a ps4 még az elsō 1-2 évben vásárolgattam ps3/x360-ra crossgen játékokat és gyorsan be is fejeztem
volt is,meg nem is...mert most sírnak,hogy 30 frame van, na ott még néha 20 sem volt cserébe több játék rosszabul festett,mint a régebbiek
az a 2-3 év/95% becslés akkor lehet igaz,ha az indieket beleszámítod(és/vagy jön egy újabb karantén)...senki sem akar dolgozni már ezekre a gépekre[ Szerkesztve ]
-
-
NoOne1976
őstag
-
-
_drk
addikt
válasz
boost #256699 üzenetére
Bundle-ban 220 valamivel, +1 joyyal majdnem 250.
Az már szerintem sok lenne.
Ezért nincs is árazás mert nekik sincs halvány fogalmuk se mennyit kérhetnek el.
A vas biztos lenne annyi, de pandemic és válság idején még nyugaton se kapkodnák el, főleg hogy nincs mellé kínálat.
Játékgépnél nagyon is számítanak a +10 ezrek vagy 100 dollárok.Ps4 meg ennyiért már sok, lassan készletkisőprés kellene nem 125k-s ár. 2 éve 105ért vettem.
-
-
FunPro
őstag
válasz
boost #254291 üzenetére
A witcher az egy érdekes eset, mert azelőtt kezdtem, mielőtt bejött ez a hóbort.
Az elsőt még full magyaul vittem anno, a kettőt angolul, így a 3 is maradt angol. De meg kell hagyni, a witchernél talán tényleg jobb az angol szinkron, mint a lengyel, amiről eddig csak videót láttam egyébként.
-
sxxorp
őstag
válasz
boost #227797 üzenetére
Online nem érdekel, csak local coop
Az Overcooked2 is kapott leárazást, csak most! Viszont elsőre bőven OK lehet az 1, harmadáron, karácsonyi kiegészítővel (Holiday Bundle)
Megint nekiugrottam a listának, jelentős változás úgy tűnik nem lesz.A Rainbow 6 Siege élvezhető offline?
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
-
válasz
boost #116931 üzenetére
Azért, mert undorító lett az egész felújítása a játékoknak szó szerint!
Nézzél a YT-on videókat róla, gyalázat ahogy kinéz, legalább is én már nagyon hozzászoktam a Horizon szintű grafikához és sajnos ehhez mérek mindent, tudom nem minden a grafika na de ez akkor is gáz 2017-ben!
A GOW3 remastered ehhez képest.....Sting2-Sajnos már nem nagyon, mindenki a Destiny2-t várja!
Végül is már nincs is nagyon miért játszani vele, én amit lehetett mindent kihoztam ebből a játékból!
Egyedül a halál nélküli raid nincs meg az kellene még a platinához, de nem is igazán izgat a dolog, lehet majd 1x letolom valamelyik raidet egyedül ha nagyon unatkozni fogok😁[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
boost #116850 üzenetére
A Slimen már régóta dolgoztak, gondolom azt módosították kutyafuttában.
(#116852) oriic: Nem tudom mi ez a nagy fázás a QT eventektől. A Pókembert is már elkezdték ekézni az újságírók hogy jajj QT eventek is lesznek benne... Én God of Warban mindig szerettem mikor a hatalmas szörnyeket nem csak egy videóban vágta le Kratos, hanem nekem is meg kellett pár gombot nyomni. Aztán volt, ahol úgy túltolták a nehézséget, hogy minden egyes gombnyomáskor meghaltam és újra kellett kezdeni a részt, de összességében szerintem inkább jó "találmány".
[ Szerkesztve ]
-
-
adalbert1
veterán
Akkor gyakorlatilag ez által is előnybe kerülhetnek multiban azok, akiknek ilyen tv-jük van (még ha nem is túl nagyba - pl, az eddig környezetbe jobban beleolvadó campelő játékost hamarabb észreveszik).
A napokban én is beszereztem a BF1-et, eddig nagyon tetszik a játék, főleg conquest-et játszottam - ott a 64 fő miatti kavarodásban sokszor elég sok frag-et össze lehet szedni (elsőre nem gondoltam volna, de már többször volt 1 feletti K/D ratio-m). A grafika nagyon szép lett (mondjuk már az SW
F-nál is ezt éreztem, de ez mintha még kicsit túltenne rajta), fps drop-ot nem érzékeltem.
Ami talán nem tetszik, az az, hogy a d-pad-ra elég lassan lehet kinyúlni, ott felszerelést váltani, majd újra visszatenni a kezem az analóg karra - úgy gondolom, hogy ez az Xbox One kontrollerével gyorsabban menne (ott ugye az elrendezés miatt mindkét kézzel eléred a d-pad-ot). -
-
szinimini
senior tag
BF1-et pont most szereztem meg,de nem hinném,h 400 órát tudok vele tólni egy évben.
Semmi bajom a konzollal halk, a kontroller szép és akkor ezek után mondhatjuk,h kocajátékos vagyokUh akkor ezek szerint nem éri meg váltanom , köszi az infókat
Amúgy arra gondoltam,h elhozom 0%-ba és eladom a régit ......
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Ezt írom itt a topicban sokadszor már lassan egy hete, de mindig jön valaki, aki elkezdi, hogy ilyen meg olyan verziójú kábel kell. Nem, nem kell, nincs olyan, hogy 1.4 meg 2.0 kábel, az a jelölés csak a készülékre és annak aljzatára vonatkozik. Még egyszer, utoljára: kábelből standard speed, meg high speed van, utóbbi mindenre elég, igen, a 4k@60Hz-re is, hiába, hogy 5 éves kábel. Minden egyéb (színe, szaga, állaga, életrajza, stb.) már csak parasztvakítás.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyon várom a játékot, éppen ezért semmit nem tudok róla, semminek sem néztem utána. Ezzel az infóval megleptél, azt hittem, hogy jövő ősszel jön csak ki.
negyedes: az én utolsó infóm idén tavasz környékéről volt, amikor arról kérdezték az embereket, hogy mit szeretnének látni a remasterben. A te híred frissebb, szóval akkor valószínűleg nem jön, bár én azért még nem adnám fel a reményt.
-
törölt tag
Fogalmam sincs hol írnak olyat, hogy nem látják a felbontás közti különbséget, de jónagy vakparasztok lehetnek
Na meg hatméterről kell negyvenes tévét bámulni, arra a fhd is sok. A 4k fantasztikus. Ratchet 4K-ban olyan, hogy kiég az ember retinája. Már hanem vakparaszt persze.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
A célzás szerintem pont nem ezen múlik. A dinamikus felbontás is alig látszik, meccsenként párszor, fél másodpercre. Messze nem akkora probléma ez, mint amilyennek hangzik.
Felbontástól és fpstől függetlenül egy profi tízből tízszer fejbe fog húzni. Az a szint, akinél ez már számít(ana), ígyis-úgyis szétszivat.
Apropó. Aki esetleg nézte a bf1et pron. A menü ott is szaggat/kifagy? Nekem ez a legnagyobb problémám a játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Azért valjuk be hogy a 4tf gpu ott van mint egy gtx970, ami röhögve tartja 1080p-n ultrán a 60 fps-t, és ha azt nézzük hogy optimatizálva sincs pc re a játék olyan szinten mint ps re...
Félreértések végett nem flamelni akarok, meg szidni a pro-t csak nem értem ezeket a dolgokat, mert ha egy fokkal visszább vesznek a graffal akkor 1080p +60fps meg kellene hogy legyen, nyilván még a Ps master reace gamer se veszi észre ha 60 ról leugrik 55-re, de ott van a tudat hogy erősebb de mégse elég ezek szerint
-
Dreimus
senior tag
Ezt már egyszer kiveséztük, hogy hibás volt a kolléga írása és szándékosan nem akartam írni az elmúlt napokban, de tegyük végre helyre a dolgokat.
De berakom ide is, hogy jobban átláthatóbb legyen:
Csak a miheztartás végett, mert sokan nem ismerik a TV-k világát és bedölnek a hangzatos marketing fogásoknak. Tehát ma VALÓS 10 bit-es HDR-es TV a következő szériákban található meg:
Samsung KS8000 felett, LG/Sony/Panasonic/Philips 9-es szériában.
Minden más TV-jük:
- 7-es széria Samsung
- 7-es és 8-as széria LG/Sony/Panasonic
- 6-os, 7-es és 8-as széria Philips
csak fals HDR10-et tud azaz 8bit+frc ami nem egyenértékű a valós 10 bites panellal. A 6-os szériában a HDR tényleg csak HDR ready, mert csak 8bites sima panel van, ami semmire sem jó.
4K-s tv esetén pedig érdemes az alacsony input lagra figyelni ebben a legjobb ár/érték arányú tv jelenlegi mérések alapjén a Samsung KU6400-as széria.A fentebbi részben a ks7000/7500 terén sok a nyitott kérdés, mert bizonyos piacokon a 10bites panel van, de van olyan ahol a 8bit+frc verzió van forgalomban.
Természetesen a fentebbi felsorolás általános, érdemes megnézni ezt az oldalt hátha megtalálható a kiszemelt TV, mert egyes 2015-ös TV kisebb szériákban is jobb panelt kapott emiatt képes lehet a HDR10 teljes megjelenítésére.[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Nem, területhez nem kötött Sony garit. Nem zugbolt-garit
Más. Konzolgame leírása:
Az új konzol processzora magasabb órajelen ketyeg, mint az alapgépé, a GPU-ja több mint kétszer olyan erős az AMD Polaris technológiának köszönhetően, 1 TB-os merevlemez van benne, és támogatja a 4K-t és a HDR-t. Természetesen minden eddigi PS4-es játék elindítható a Prón, és garantáltan 1080p felbontásban és 60fps képfrissítési érték mellett fog futni rajta minden.
Ja, persze.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Alapvetően a Sony is elmondta: minden játéknak rendben futnia kell a sima és a Pro készüléken is.
A Pro egy extra: 60fps vagy jobb minőségű textúra, illetve felskálázás 4K-ra. Ennyi.
Kb. mintha PC-n a középkategóriás videókártyád felsőkategóriásra cseréled, és fut minden ultrán medium-high helyett, és fix 60+ fps-ed van.
Egy alapvetően szar játék Pro-n se lesz élvezetesebb, max. szebb. Ugyanígy egy jó játék lehet szebb lesz a Pro-n, de a sima/slim verzión is ugyanolyan élvezetes lesz majd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest