Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz Sefter #73609 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, egyén függő. Én FIFA-val játszom, PES-t csak kipróbáltam a free verziót. Két meccset toltunk és ezek alapján az a véleményem, hogy nagyon bánnám ha a PES-re költöttem volna a pénzt. A poén kedvéért csináltam vagy 50 teljesen szabálytalan becsúszást, ebből 9-et fújt be a bíró. Az is érdekes volt, hogy nem engedte, hogy bárhol megtegyem ezt a pályán, csak ha már közel voltam a labdához. Annyi bizonyos, hogy jóval gyorsabb a PES játékmenetben. A hab a tortán az volt, amikor egy szabálytalanságnál a már korábban kiállított játékos reklamált a bírónál, percekig röhögtünk rajta
-
zso79
őstag
Nem azzal van bajom, hogy nem tudom hogy kell. Pont ez a lényeg, nem volt beállítva megújítás, screenshotom is volt róla amikor aktiváltam a 14 nap trialt, hogy tudjam meddig él. Ma meg egyszercsak jött egy sms, hogy levontak 1 havi díjat, belépek és látom, hogy be van kapcsolva.
-
zso79
őstag
Elég "vicces", hogy amikor aktiváltam a 14 napos plus trialt nem kértem automatikus hosszabbítást, most meg levontak 1 havi díjat és be van rajta kapcsolva. Lehet ez ellen tenni valamit, reklamálni, mert pont hogy a másik accountomra vennék plust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest