Hirdetés
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
Gebriel #54772 üzenetére
Biztos attól, hogy sz@r a grafika
Az ilyen díszhuszárokat imádom akik nem tudnak normális okot írni csak lefikázni egy játékot amiről gőze sincs milyen játékélményileg. Aki 2015-ben még mindig a grafikát nézi és nem a játékélményt az szerintem ne konzolon játsszon, hanem PC-n
-
-
Zanik
addikt
válasz
#20844032 #54788 üzenetére
Egylőre el vagyok a Broken Age-dzsel, de akár most azonnal belekezdenék a Journey-be is.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom az ilyen "hangulat-orientált" indie játékokat, ahol nem a látványon van a fő hangsúly, hanem inkább az atmoszférán. Engem ezek a játékok sokkal jobban beszippantanak mint a valósághű grafikával rendelkező, de sokszor elcsépelt ötletekkel teli AAA-s játékok. -
F.B.I.
veterán
World of tanks!!!
Miért csak xbox only??? -
Phausto
tag
válasz
varadigabor #54781 üzenetére
Rocket League-be lehet ilyet? Tegnap kerestem direkt, de nem találtam ilyen módot
-
Angry Rabbit
tag
válasz
PandaMonium #54750 üzenetére
Koszonom a valaszaitokat! Akkor szerintem beprobalom. Koszonom neked is Wlac!
-
RunnyJuggler
aktív tag
Akit erdekel, toltheto az uj gta update. Az arakrol meg annyit, hogy 2 millio egy motorcsonak
-
törölt tag
válasz
Gebriel #54782 üzenetére
Igen, a harmadik részre eléggé feljött a széria. Sőt, szerintem a vitás rész is elég jó lett(pedig azt nem is az insomniac csinálta, ND+Bend esete). Csakmár nemigen tudom mit lehetne még elmondani benne
Vérfrissítés kellene, de ma már kevsbé menő az fps műfaj, mint ennek az aranykorában, és lehet, hogy killzone után erre már kevsbé lennének vevők a népek.
-
A`rpi
addikt
-
Phausto
tag
Tudtok olyan játékokat mondani amiket lehet ketten játszani 2 kontrollerrel, és lehetőleg barátnő kompatibilis?
Eddig LEGO játékokat és Monopoly-t találtuk ami élvezhetőbb.
-
Kakaduku
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #54765 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat és tanácsokat.
-
Tuomas
addikt
-
tepenzed
őstag
válasz
gyuribácsi88 #54765 üzenetére
a reddithez annyit tennék hozzá, hogy inkább használja simán a reddit.com/r/ps4 linket mely a top postokat mutatja, a new funkcióval többnyire értelmetlen dolgokat fog szegény látni
-
-
Kakaduku
senior tag
Nem kapcsolódik teljesen a témához, de itt szoktam a legaktívabb lenni, illetve megpróbálok úgy kérdezni hogy ne legyen teljesen off. Olvastam már itt a hozzászólásoknál, hogy sokan a redditről informálódnak. Ez mi lenne és hol tudok játékokkal vagy egyéb ps-el kapcsolatos híreket olvasni?
-
Tuomas
addikt
válasz
Phausto #54760 üzenetére
Passz
Lehet egyfajta optimalizálatlanság, nem tudom feljebb már írtam, hogy azért nem értem, mert grafikailag nem is kimagasló, nincs nagy méretű nyitott világ, amit folyamatosan számítani kellene
De akkor megnyugodhatok, hogy nem csak nekem
Mármint mit beállítani szoftveresen?
-
varadigabor
senior tag
Nektek hány óra volt a witchert végig vinni? Mert nekem be bugolt és nem írja ki
-
N@idia
őstag
válasz
tepenzed #54752 üzenetére
Hát ahogy én látom nem faragtak rajta semmit maradt olyan amilyen, viszont én a mai napig jókat játszok vele és nem a grafikája miatt vettem meg hanem, mert tetszenek a játék módok amik igen hangulatosra sikeredtek.Ha neked a grafika számít akkor ez nem a te játékod....
Engem nem igazán érdekel a grafika a CS1.6 is ronda még is imádom
-
Tuomas
addikt
Júli 15-n jön az 1 TB-os PS 4, PS Tv-vel a csomagban.
-
tepenzed
őstag
srácok a hardline grafikáján faragtak már megjelenés óta vagy maradt ugyanolyan?
Csak mert még a BF4 is szebb volt ( BF3 meg talán még szebb xD)
-
válasz
Angry Rabbit #54749 üzenetére
Kőkeményen lopakodós. A belépéskor ki kell választanod, hogy Hunter vagy FireFly szeretnél-e lenni, és utána csak az lehetsz, amíg le nem telik a játékbeli tizenkét hét, vagy meg nem hal a klánod, amit istápolnod kell. Minden meccs egy játékbeli napnak felel meg, és így kell három hónapot túlélned, mialatt fokozatosan egyre több erőforrást kell a meccsekben szerezned, azaz egyre jobban kell teljesítened.
Három játékmód van, Supply Run, Survivors, Interrogation. A Supply Runban mindkét csapat húsz respawnnal indul, és amelyik hamarabb elfogy, az veszít. A Survivors hasonló, csak ott nincs respawn, helyette körök vannak, és amelyik csapat többet nyer, az nyer. Az Interrogation pedig a nyílt harc helyett arról szól, hogy mindenki mögé próbálsz kerülni és vallatni őket a széfük helyéről.
A multi nagyon lassú, a múltkor négy perc kellett ahhoz, hogy az első golyó eldördüljön, mivel mindenki egy brancsba tömörülve lopakodva körözött a pályán a supply box-ok között, és sikerült pont olyan ütemben csinálni, hogy ne fussunk össze. Töltény alig van, a legjobb taktika a hit and run. Ha valakit nem sikerült pár másodperc alatt padlóra küldeni, jobb elfutni, mivel a társai ott lesznek pillanatokon belül. Éppen ezért érdemes nem egyedül rambózni, ez a játék ugyanis nem arról szól, és hiába látod az ellenséget is, ha éppen túlerőben van, hagynod kell, hogy elhúzzon melletted, és elfutnod, vagy hátba támadnod, ha biztosnak érzed magad.
A lopakodás mellett a multi nagy erőssége a class rendszer. Ahogy istápolod a klánod, egyre több pontot oldhatsz fel, amelyekből skilleket vehetsz, így olyan egyedi karaktert hozhatsz össze, amelynek a játéka a legjobban idomul a stílusodhoz. A gépfegyveres "heavy" annyira nem jellemző a játékban (mondjuk annál nagyobb a riadalom, ha valakinek jól megy, és beindul), a legtöbben vagy íjjal, vagy pedig pengével nindzsáznak, vagy éppen a többiek mögött guggolva töltik a meccset, és folyamatosan gyógyítják a sérülteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Eredeti játékok OFF topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Video konvertálás
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest