Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Na, ma vègére értem a The Surge című játéknak. Szerintem elég kellemes játék. Szép scifi környezetben játszódik, nekem tetszett a sztori is. Nem olyan mint a Ds sorozat loréja, de legalább könnyen megérthető, nem tárgyakból kell kibogarászni. Itt is sokszor fogunk meghalni, de lényegesen könnyebb mint az ismertebb souls játékok. Tetszett az, hogy lehetet drónunk, az implantátumok. Jók a fegyverek, a páncélok is. Sokkal könnyebb a seteket megszerezni, jól néznek ki a kivégző mozdulatok. Sajnos kevés boss van az alap játékban, viszonylag könnyen le is győzhetőek. Ami nem nyerte el a tetszésemet, az az egyes pályák kialakítása volt. Sokszor bolyongtam, mert nem tudtam merre juthatok tovább. Zene kevés van, a játék atmoszférája jó. Összeségében egy 7/10-es játék nálam. Azt írták rövid, nekem 35 óra volt, de én minden audifájlt próbáltam felkutatni a sztori miatt, mindent igyekeztem felfedezni, nem csak végigrohanni rajta. Illetve picit farmoltam is, hogy a végére a lehetséges legjobb setet maxra tudjam fejlrszteni, a fegyverekkel együtt.
Más a Surge alatt fedeztem fel, hogy a joy kezd mrghalni, 6 hónap után. A bal analóg mintha önálló életet élne, a kari szép lassan mozog előre, ha nem nyulok a joyhoz. Reggel bekapcsolva a menuben is automatán felfele lépked. Kicsit erősebben megnyomkodtam, és körözgettem a bal analógal így megszűnt az anomália. Meg fog halni a joy, mit lehet ezzel kezdeni ha előjön megint, volt ilyen valakinek már?
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #207181 üzenetére
Csend volt róla, főleg amióta az MS-nél van az Inxlie, de szerencsére ezt még úgy látszik kiadják PS4-re is. A Torment idén év elején ment nálam, egész jó PS4 port volt (leszámítva a lassú töltést, de az a PoE engine gyengesége), remélem ezzel sem lesz gond.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #207179 üzenetére
Tegnap láttam, nálam tuti vétel, de megvárom a lemezes kiadást, augusztus végén úgyis a Control lesz a főszerepben.
-
hombre[EU]
veterán
-
Xaels
félisten
-
chris0000
őstag
hi.
tudtok vmi gyors helpet adni,h miért nem indul el a PS4 gép.nem az enyém,én nem értek hozzá...
annyit csinál,h villan 1-et kéken,mikor bekapcsolnám...aztán semmi...se kép se hang...thx.üdv. -
Zoli_2010
tag
Köszönöm a sok gyors választ és jó tapasztalatot! Akkor jövő héten még nyüstölik a fiaim, -- pont holnap jönnek haza -- aztán a következő héten szerviz, ha addig még 1-2 ilyen eset előjön..
-
Zoli_2010
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, PS4 témában, ezért kérdeznék:
3 hete vettem egy (Days of Play kiadású) akciós PS4-et, 1TB-os. Alig használjuk, -- így nyáron -- de már többször lefagyott, kiakadt. Persze volt frissítve a legújabb SW-re. 349GB játék 8-10db van már telepítve. Szép meg jó, de -- ami nagyon nem tetszik:
Kétszer írt már ki SW hibát bekapcsoláskor(?), egyszer úgy fagyott, hogy csak hosszú gombnyomással tudtam kikapcsolni, legutóbb kék halál (üres kék képernyő), semmire nem reagált... egy jó óra múlva húztam ki a tápot. Ezután persze ezt szóvá tette, ellenőrizte a háttértárat stb.
A kérdésem: ez normális (3)2 hét alatt (-1 hét Balcsi) kétnaponta 2-3 óra használatnál? Vagy vigyem szervizbe? (Alza online beszerzés)
Köszönöm! -
saelin
veterán
A Kill la kill demó meggyőző volt! Mostmár biztos nem veszem meg ezt a szutykot....
Hihetetlen hogy mennyire nem képesek mit kezdeni a japán stúdiók az anime IP-kel. Eddig pár Dragonball és Naruto játékon kívül semmi jóval nem találkoztam még. A gond valahol szerintem ott lehet, hogy mindig ugyan azok a stúdiók csinálják ezeket és direkt nem lövik magasra a lécet, mert az elvakult rajongók vagy gyűjtők úgyis megveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Synology NAS
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest