-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz mindfreak #20399 üzenetére
Eléggé későn (korán) szoktam játszani, olyankor nem annyira gáz, a lag, bár a lövedékek sokszor elvesznek így is a levegőben...
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
mindfreak
őstag
Úgy birom, hogy ideig-óráig jó a játék, azutan meg annyira lagos az egész megint, hogy egy nadrágot se tudok benne cseréni. Legalább 5x nyomok rá mire átvált.
[ Szerkesztve ]
-
niof
veterán
válasz balage1989 #20397 üzenetére
Hát, nem nagyon volt hová mennie. Ettől függetlenül eléggé benézte a helyzetet.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Winne
nagyúr
válasz majnkopf #20395 üzenetére
Menj fel a pH discordra és állj be egy squados csatornára. Ha van valaki csatlakozz be és kérdezd meg mehetsz-e. Ha nincs ott senki és nem akarsz várni, akkor ott van a Facebook csoport szervere, azon mindig sokan vannak.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
majnkopf
tag
Gyerekek majdnem meglett az első solo winem Sanhokon... 2-3 lövésre voltam erre meg a csajos felébresztett álmomból
ui: ugyanitt squad kerestetik, mert már nem bírom a random hülyéket akiknek mániájuk az "ugorjunk be a frekventált helyekre és tartson egy kör számunkra fél percig" -
niof
veterán
-
Segal
veterán
Én az ellenkező oldalon jártam már így de a lényeg ugyanúgy leszűrhető. Hárman voltunk összesen. Az egyik bent a biztonságos zónában mi ketten meg kint. Ugye egyértelmű hogy kettőnk közül csak az egyik fog beérni hisz harcolnunk kell egymással. Hiába győztem le a harmadikat annyira megsebesített hogy nem értem be a kékből Az első meg röhöghetett hogy semmi munkával csirkézett.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
niof
veterán
válasz balage1989 #20388 üzenetére
Én már nyertem így, vicces volt.
De amúgy tényleg! Ilyenkor mit csinálhat a másik? Ennyire elizgulja, hogy nem veszi észre, hogy a kékben mászkál? Ha eljutok a top10 alá, szinte mindig a zónára ügyelek a legjobban, mert ha megcsíp, 1-2 találattal kevesebb is elég a másik félnek...@maximilian4
Átvitt értelmében azért küzdesz.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
maximilian4
addikt
válasz balage1989 #20388 üzenetére
GG
Az uccsó meg kint halt meg a viharban?
Nekem még az idegességet kell leküzdeni. 1v1-es helyzetekben minden bajom van. Folyik rólam a víz, remeg a kezem az idegtől. Mintha a saját életemért küzdenék.Maxi
-
Winne
nagyúr
válasz Marmonkanna #20387 üzenetére
Gyanúsan hasonló, igazad lehet.
-
balage1989
tag
válasz maximilian4 #20383 üzenetére
Gratula!
Nálam nagy változást a Sanhok pálya hozta. Az elején 1-2 perc alatt simán összelehet hozni egy értelmes lootot és lehet menni lőni. Gyors és pörgős. Itt sikerült "megtanulni" végre lőni. Miramaron és Erangelen voltam bajba, hogy 15perc keresgélés utána meg jajúristen hogy kell itt lelőni valakit
Tegnap... Így még nem nyertem
A jó munkát és a rossz kocsmát még nem találták fel...
-
Marmonkanna
tag
arra járt a jómunkásember...
-
Atish19
őstag
válasz maximilian4 #20383 üzenetére
Grat! Nem kell ''Pro''-nak lenni, hogy csapatban játsszál. Nyugodtan mássz fel discordra jó fej banda jött ott össze.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
maximilian4
addikt
Végre megvan a 2. vacsorám is (Ráadásul mindekttő season 8-ban jött). :3
Tudom nem nagy dolog, de nekem az, mert eléggé alulról jöttem fel, ráadásul eddig még only solo-ban játszottam a játékot. Mivel nem vagyok pro így nem akarom más játékát elrontani hogy aztán engem szidjon az egész csapat. Jó hogy bejöttek a custom szerverek, mert azóta elég sokat fejlődtem.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Winne
nagyúr
válasz demmer123 #20381 üzenetére
Dehogynem, mert együtt tudunk ennyire érvényesülni, ha olyanokkal megyek, akik összevissza rohangálnak és nem azt csinálják amit kell, akkor shrodnak sem lenne könnyű dolga.
Veletek jó játszani, mert mindenki nézi amit kell, az meg nekem csak plusz, hogy ti jobban is lőttök, mint én és jobban rámentek mindenkire, én többször kerülnék, de így sodródok az árral.
Ti mindketten top200-ban (vagy top100-ban) vagytok sztem most amúgy, REFI meg ha nem lógna annyit és nem akarna állandóan hidat kempelni, akkor ugyanott lenne.
-
<Lacy85>
addikt
Pontosan nem tudom, de eléggé hátul. Nagyon nem jöttek össze nekik a meccsek.
Top20-ban sem voltak benne, ha jól emlékszem.Amúgy hétvégén akadtam rá erre a csoportra.
Rendeznek custom versenyeket Solo-ban, duo-ban.
Legutóbb steam kulcsot lehetett nyerni. Ha másra nem, gyakorlásra jó. Nem sok helyen vannak solo versenyek.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #20373 üzenetére
Szerintem semmi, ha csak nem direkt nem lő le senkit, amúgy tud lőni. Lehet ninjazik.
Jól játszó teamben könnyű sokáig jutni és kiirtani mindenkit. Igaz squadban ezt sosem éltem át.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Tessenek az "öreg" Kodiakra szavazni, hadd repüljön egyet [Ez egy hajszálon múlt! – KODIAK és Omgezjonesy 11.-ek lettek a Broadcaster Royale-on]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Winne
nagyúr
Le kell sz@ri a statot, nem számít semmit, max arra jó, hogy a sajátodat meg tudd nézni, ha érdekel. SEnki sem lesz több attól, ha előrébb van a statban, mint a másik, áltlában azoknak a statja jobb, akik megszokott, jó csapatban játszanak, az én statom is sokkal rosszabb lenne, ha nem azokkal az emberekkel játszanék, akikkel szoktam, nincs ebben varázslat.
-
addikt
válasz maximilian4 #20368 üzenetére
Köszi, így nagyjából világos, már így a Google fordítóra hagyatkozva. Igyekszem javítani a staton, majd magam előtt tartom felmutatva, a nyugdíjas igazolványomat, hátha használ az is.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
maximilian4
addikt
válasz pendre54 #20367 üzenetére
Egyes játékosok teljesítményére.
"How to calculate OP score
We calculate OP score by giving appropriate weights to factors that can have a big impact on survival which is the greatest value in PUBG. These factors are:Survival time, Damage, Assist, Kill, Headshot%, Longest kill, Kill streak, Boosts, Heals, DBNO, Revives"
Maxi
-
addikt
válasz Dictator^ #20365 üzenetére
Köszi, valóban a cikkben először említett oldalt akartam megnyitni, azért blokkolt, de így már okés.
Viszont lenne egy keresztkérdésem az oldallal kapcsolatban, mivel ideológiailag nem vagyok elég képzett.
Lenyitva egy-egy meccs részleteit, a nevek melletti jelölések mire utalnak, mint pl. B+, A+, A-, S, SS, stb.?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
"Érdekes ez a rank rendszer, meg kell hagyni." Az még csak hagyján, de maga az oldal is gázos, az ESET szerint.
Kb. 270 órám van csak a játékban, és még soha nem nézegettem semmilyen rám vonatkozó statisztikát, ez lett volna az első, erre tessék, lehet hogy annyira xar, hogy még az ESET is jobbnak látta blokkolni.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
BaLee
addikt
Ehhez a játékhoz türelem kell és sok gyakorlás. 20-30 óra kell ahhoz, hogy kicsit megértsd a játékot, ez alatt nem nagyon lesz semmi sikerélményed, ha csak nem vagy egy Shroud aki elvileg első játékán 2. lett...
Utána már csak tehetség és szerencse kérdése, hogy mikor lesz meg az első győzelem. Nekem 80-100 óra körül kezdtek el jönni a 2. helyek és 110-150 óra körül mentem már bele kicsit magabiztosabban tűzharcokba. De nekem kerek 221 óra után jött az első győzelem...
Nem szántam volna ennyit egy játékra ha nem tetszik, vagy nincs benne kihívás...Szerintem ezért is nagy a lemorzsolódás, nagyon keveset szánnak ennyi időt egy játékra, inkább pár óra után félredobják. Mondjuk nekem a kezdeti szakaszban is tetszett, csak 150 óra után kezdett kicsit frusztrálni, hogy mindig csak a 2. hely jön össze (volt kb. 8-10 2. helyem mire meglett az első győzelem). Azóta már 390 óránál tartok és már 20 győzelem körül járok (solo, duo, quad) ebből 250 óra TPP volt, azóta FPP, ez a két játékmód is teljesen különböző. FPP-ben csak néztem mint hal a szatyorban, amikor nem az volt, hogy beálltam egy kő vagy ablak mögé/mellé és megnéztem honnan lőnek, hanem FPP-ben bizony ki kell dugnod a fejed, ha látni akarod honnan lőnek és még így sem mindig jön össze. Kicsit más világ.
-
sagem
addikt
Sajnos már nem tudom szerkeszteni de: volt arra is teszt, hogy figyelembe veszi e a matchmaking a ratingot, és az jött ki, hogy amennyire lehet igen. Persze nem tökéletesen pontos, de a tesztek szerint igyekezett közel azonos embereket bedobálni, amikor tudott. Amikor meg sok lenne a várakozási idő, akkor meg persze ömlesztve mindenféle ember összekerül. De ez egyébként érezhető is, a szezon elején kicsit másabbak a játékok, sokaknak könnyebben jönnek a winek is, hiszen random hogy kikkel kerülnek össze, és ha ő magasabb szinten volt, akkor neki könnyebb lehet a random.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz patakij #20358 üzenetére
A tapasztalat mégis azt mutatja, hogy egy "rossz" játékos simán top2%-ba ér a szezon végeken ebben a játékban, egyszerűen csak azzal, hogy játszik, ez így pedig nem normális Én/mi sem vagyunk "jók, csak sokszor végzünk top10ben vagy akörül és ennyi már elég a játéknak folyamatosan húz felfelé. Ha egyből meghalunk az kb. semmit nem vet vissza. Nagyon magas ratingen már többet dob vissza valóban..csak egyrészt eleve nem kellett volna arra a nagyon magas ratingra érkeznem, másrészt két jó (nem nagyon jó csak simán jó) körrel visszahozod azt is, sőt még pluszban is lehetsz. Egész egyszerűen ha nem vagy mindig top50en kívül, akkor haladni fogsz, csak játszogatnod kell, pedig semmit nem értél gyakorlatilag. Sőt, még akár a globális topban is lehetsz úgy, hogy egy db. játékot sem nyertél, ami meg nonszensz..
Másrészt, miért kell jobban díjazni azt, aki a sziget szélén lootolgat 20 percen keresztül, és könnyűszerrel bejut a top 10-be (mert közben mindenki megöli egymást), mint azt aki egy forgalmasabb helyen van, folyamatosan a tűzvonalban, és ha el is visz magával 1-2 embert, de nem jut be a top 10-be, akkor már minuszban van...
Pontosan erről is volt szó egyébként, hogy mivel a K/D-t nem nézi a játék (ami probléma) sőt a winek számát sem, így egy idő után az általad lenézett játékosok olyan emberekkel fognak összeakadni, akikkel nem kellene normál esetben, és nekik ez így nem lesz szórakoztató, meg a jó játékosok sem egymással versengenek hanem töltelékekkel, így lesznek a 20+ killes winek....Igen, érthető, hogy a gyors matchmaking miatt sem nagyon szelektál a játék, meg az is érthető, hogy ez BR játék, nem a K/D a "lényeg", de az sem normális, hogy semmilyen súlyozást nem kap, nem véletlenül van minden egyes játékba rating szisztéma, a Fortniteban is, ami ugyanez (alapjait tekintve).
Elég érdekes a rank rendszer – Nem kell tudni lőni, ahhoz hogy a legjobbak legyünk?
[ Szerkesztve ]
-
patakij
tag
Nem rankrendszer szerint dob be magasabb rating-el rendelkező játékosok mellé, ugyanazon a meccsen van 19xx is, mint 16xx... gondolom a várakozási idő redukálása miatt van ez.
@Sagem: "ha pl. mész egy nagyon rossz kört (mondjuk 70-ik leszel) akkor alig vesztesz valamit, egy db. jó játékkal simán vissza lehet hozni"
Ez csak kis rating-en igaz. 19xx-nél úgy néz ki, hogy egy ilyen helyezéssel nagyon sokat buksz, de top 10-ben sem kapsz sokat, szóval sokkal több "jó" játék kell. Példának okáért, csak helyezéssel, killek nélkül: 1980-as ratingen duo-ban elsők között meghalni -20 rating. Top 4 helyezés +4 rating.Továbbra is tartom hogy ebben a játékban semmi értelme nincs a rankrendszernek. Egyrészt, nincs season reward érte, csak jól néz ki a magas rating. Másrészt, miért kell jobban díjazni azt, aki a sziget szélén lootolgat 20 percen keresztül, és könnyűszerrel bejut a top 10-be (mert közben mindenki megöli egymást), mint azt aki egy forgalmasabb helyen van, folyamatosan a tűzvonalban, és ha el is visz magával 1-2 embert, de nem jut be a top 10-be, akkor már minuszban van... Ez csak arra ösztönöz mindenkit hogy bújkáljon egy bokorban, amíg a többiek lekaszabolják egymást. Csak a killeknek kéne számítania.
-
majnkopf
tag
válasz mindfreak #20347 üzenetére
Hát nem igazán tudom mi van, lehet csak beképzelem vagy amit korábban is írtak, hogy jobbakhoz dob be a gép és kezdek lemorzsolódni, de mostanában alig tudok embert ölni... amiket eddig beadott most nem igazán a patch óta. Más meg simán leszed akár egy QBZ-vel 50-60 méterről is, én meg hátba nem bírom eltalálni a palit hiába rajta a célkereszt..
(#20352) JanR: nem, viszont törekedni lehet rá
#20353) sagem: igen, viszont a kd többet dobhatna véleményem szerint a staton hiszen pusztán bujkálással azért a top30 a vége hosszú távon jó esetben ha kerülöd a konfliktust. Főleg a kis pályán. 1 lövés és már a játékosok orientálódnak feléd.
-
Stunts666
őstag
válasz protegum #20316 üzenetére
Azért a BF széria sem a profizmusról híres. BF3 végleges sz*rabb volt, mint a Beta. 1 év eltelt mire összerakták. BF4 szintén, amit emlékeim szerint külsős fejlesztők raktak rendbe 1 év után, hogy játszható legyen. BF1 a mai napig szenved a szervercsatlakozási problémákkal, alig lehet félóra alatt összehozni egy baráti squadot, stb.
-
nyamsas
aktív tag
Csak magamból tudok kiindulni, mert ezt a helyezést egyszerűen nem érdemlem meg, nincs meg hozzá a tudásom, és ez látszott is az utolsó 3 körben, ölésem nem volt..
Az előző szezont, Top 1%-on belül hagytam abba, több mint 130 kör után, a K/D 0.35 alatt.
Borzalmas eredmény. Nekem ez a szintem, 230 óra után is, nincs hozzá elég érzékem, későn reagálok, stb.. -
sagem
addikt
válasz nyamsas #20351 üzenetére
A K/D azért nem számít, mert ez egy BR játék, és elvileg a helyezés a lényeg. Szerintem az a probléma, hogy túlértékeli a játék a helyezéseket jelenleg, ha pl. mész egy nagyon rossz kört (mondjuk 70-ik leszel) akkor alig vesztesz valamit, egy db. jó játékkal simán vissza lehet hozni, tehát lényegében tényleg az van, hogy ha játszol, akkor tök mindegy mit csinálsz, haladsz előre folyamatosan.
A Fortnite még hasonló felépítésű játék, hiszen az is BR, én nem játszom vele, aki igen: ott mennyire működik a ranked rendszer, jól van megoldva? Láttam, hogy ott hivatalosan is vannak bronz/silver stb csoportok (PUBG-ben ugye csak a statisztika oldal találta ki magának a rangokat egyelőre..), hogyan lehet ott haladni/szintet lépni, ott is elég ha sokat játszol?
-
nyamsas
aktív tag
Ez a matchmaking szimplán unfair, ennyi.
Az ölések számához kellene viszonyitani. Tegyük fel, ha le tudsz lőni 1 vagy több játékost, az adott körben, és még legyél benne a top 10-ben is, akkor tudj folyamatosan előrébb lépni.
De ha csak 1 killed van, de nem vagy top 10-es, akkor maradnál a jelenlegi rankodban.Ha ölés/hit nélkül halsz, akkor meg hátrább kerülnél, kb.
Lehet szimplán hülyeséget irtam, ha igen, nézzétek el nekem.
-
sagem
addikt
válasz sirszevenap #20349 üzenetére
Ez igaz, de a matchameking/ranked rendszer tényleg szörnyű és nem ad sikerélményt a kevésbé jó játékosok számára. Gyakorlatilag ha sokat játszol, akkor mindenképpen előre fogsz jutni, akkor is ha sosem nyersz/ha nem ölsz, éppen nemrégen volt erről egy cikk is a gamer.hu-n.
Ez azért gond, mert egy idő után azok akiknek nem megy olyan jól úgy érzik majd, hogy csak "áldozatként" vannak nyilvántartva a játékban és szépen lemorzsolódnak. Nem az a baj, hogy nem nyer valaki, hanem az, hogy viszonylag kevés játékidő után már nála sokkal jobb játékosokkal dobálja össze folyamatosan és onnantól kezdve már csak abban bízhat, hogy nagyon szerencsés lesz. Nagyon időszerű lenne a ranked rendszer átalakításának, mert ez így nem jó, az biztos. Persze azt is tudom, hogy nehéz ebben a játékban jó ranked szisztémát létrehozni, de valamilyen átalakítás nagyon kellene.
Kezdetnek a Top10 értékét visszavehetné a játék, rettenetesen túlértékeli, top5 lehetne az, ami most a top10 és így tovább, így egy 25-ik, 15-ik stb helyekkel nem lehetne annyira előre ugrálni kezdetben sem.
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
Ez van, próbálkozni kell. Egyáltalán nem könnyü soloban győzni. Nekem 1x sikerült az elmúlt 1 hónapban, ahogy megnéztem a statisztikáimat. Pedig elég sűrűn ott vagyok a top10-ben.
Szerintem a legutóbbi patch és az új szerverek bevezetése óta kifejezetten élvezhetőbb lett a játék!
-
Segal
veterán
Összefoglalóba a discord link ott nagyobb sikerrel találsz társakat
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Rans
csendes tag
Szevasztok!
Pár hónappal ezelőtt megvettem a játékot, majd a közel nulla sikerélményt követően félre is raktam. Most elővettem újra, de az eredmény ugyan az, kilőnek pikk-pakk, és ennyi. Esetleg ilyen csapatban érdemes lenne kipróbálni, hátha akad némi sikerélmény is. Nem vagyok szuper gamer másutt sem, de ez egyedül valahogy kifejezetten nem akar menni, de ha már kiadtam érte 10-12 ezer ft-ot, ne vesszen kárba, ha nem muszáj.
Ha valaki(k) szeretnének néha összeröffenni, akkor jelezzenek, köszönöm.
-
mindfreak
őstag
válasz sirszevenap #20332 üzenetére
Attól függ hol látod? Vannak olyan helyek ahol mindig droppol, pl Yasnaya és környéke.
-
norby91
tag
válasz maximilian4 #20340 üzenetére
Nekem van OC msi afterburner-el, s egyszer sem fagyott ki.
Nyilván nincs szénné húzva, csak egy picit raktam rá, bár pluszt fps-t nem nagyon tapasztalni, szóval megy majd alapra.
1890 -> 2030
4000 -> 4300Viszont az új frissités után nálam is néha előfordul, ami cintula187-nél, napi 1-2 alkalommal az 5 órás játékidő alatt, pálya betöltése közben/alatt.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
A legújabb feature -je a játéknak egy héten belül kétszer, hogy semmi előjel nélkül megszünik létezni. Crash report nélkül eltűnik a futó folyamatok közül.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Winne
nagyúr
válasz maximilian4 #20331 üzenetére
Milyen tuningot nem bír?
-
Dictator^
veterán
válasz Aventador91 #20334 üzenetére
AntiAliasing High, Post processing Medium, Shadow Low, Texture-Effects Medium, Foliage Very Low, View Distance High.
Egyedül még max a Windowed mód tudna bezavarni, de kétlem, hogy egy ilyen kártya mellett ekkorát kéne droppoljon.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
BITBOYS
addikt
válasz maximilian4 #20336 üzenetére
Erre verjük ki együtt vagy mire célzol?
-
BITBOYS
addikt
Nálam stabil 40-50fps megvan, igaz 4k és minden ultrán.
-
Dictator^
veterán
válasz sirszevenap #20332 üzenetére
Nekem 1080ti és 4770k 16giga ram, és van, hogy 25-re leesik az fps-em.. beállítások: van ami low, de átlagban medium. Hasonló mint ami neked van, bár a mostani patchnél ritkábban esik le 20 körülire.. inkább olyan 110ről droppol 70-re.. meg néha 40-re
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
sirszevenap
addikt
Jol van gyerekek. Lefottem. 1080 Ti + 7700K es droppolok 30 fps-ekre, very lowon! nvidia control panelbe > max performance beallitas megvolt, windows alatt is. Oc nincs. Amit ugye emlitettem, single channel -be 1 db 8 gigas hyperx (mig nem jon vissza garibol a kitem). Gpu usage 30% , tok mindegy hogy milyen beallitason probalom. Komolyan nem volt meg senkinek ilyen? Nem hiszem el, hogy az a nyomvadt ram ennyit nyom a latba.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Andrej1
aktív tag
válasz protegum #20327 üzenetére
A proci és a memó van húzva de ezek már 1 éve tuningba vannak . Prime95, 3dmark, LinX, IntelBurn stabil. 2 hete kezdte a hülyeséget, amikor jól futott a játék akkor is húzva volt . Azért megnézem hátha ez a gond , köszi az 5letet. . Közben a PUB-G support-al is levelezek adtak jó pár lehetőséget, hogy mit csináljak de nincs javulás. Most megkértek, hogy mentsem le és küldjem el nekik a rendszerninfóm .
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
Kellene egy kis segítség hátha valaki márt járt ilyen cipőben mint én és meg tudta oldani .
Kb 2 hete elkezdte a PUB-G azt csinálni, hogy indításnál Crashelt, de a játék alatt nem. Aztán már odáig fajult a dolog, hogy 1 meccs alatt 4-5 x crashelt be . 2018 januárjáig visszamenőleg az összes VGA drivert kipróbáltam
annyit jelentettek a driver cserék, hogy nem 4-5 x crashel be hanem "csak" 2-3x . Olyan is volt , hogy 1 meccsig jó aztán meg crashel .A hardver letesztelve minden OK ! I7 6700K , 16 GB Ram, 980 TI, Az egész gépet újratelepítettem a játékot , Steam-et újraraktam .
Van valakinek bármi akármi 5lete ?
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
<Lacy85>
addikt
válasz Aventador91 #20324 üzenetére
Ez a csapat inkább ne csináljon ilyen grafikát, mert 1080Ti kellene a stabil 720p@60-hoz.
-
BITBOYS
addikt
Nyugtalanító napnyugta
Egyik kedvenc képem -
BRABUS113
aktív tag
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
protegum
aktív tag
Akkora különbség nem volt árban, ami indokolná az amatőrséget. BF1 39 a pubg 29 ajró volt "megjelenésekor". Egyikkel foglalkoztak, javítottak, a másikat csak piszkálgatják. Amúgy sem érdekelt sose egy játék besorolása legyen élvezetes vele a játék. Pubg mára már inkább felkúr mint hogy élvezném, 2-3 kör, aztán vagy én állítom le vagy kilép magától.
-
sagem
addikt
válasz zo-lee #20300 üzenetére
Én is hasonlóan gondolom, már csak annak fényében is hogy egy kétévente megjelenő AAA játékról beszélünk, amit nem az alapjaitól építenek újra, amelyhez már évtizedek óta megvan a szakember gárda, a cégfelépítés, az infrastruktúra és a motort is ők maguk fejlesztették, tehát elvileg nem tanácstalanul piszkálgatják mint a BH a licencelt motort
Csaló kérdésben: tényleg sok van, de szerintem arányaiban ugyanannyi mint a többi PC-s FPS-ben. Soknak érezzük, mert 1+ millió napi játékos van, egyből kikerül minden hír a játékról, pörög a média, míg egy BF1 et PC-n átlag 9 ezer ember tol/nap, és kb. a rajongóin kívül már senki nem foglalkozik vele hiszen egyébként is a kapuban az új rész megjelenése..sajnos a csalók mindig abban a játékban vannak többen jelen, amelyik népszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az elfelejtett kiberfegyver