Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Persze, hogy nem szeretném, de én nem azt kértem, hogy a szobafestő épitse fel a falat. Hanem, hogy a fővállalkozó utasitja kömüvest, hogy végezze a dolgát szorgalmassabban.
Nem tudtam róla, hogy EA kezében lenne a játék, akkor nem Originen kellene lennie? Vagy ez csak hasonlat volt, hogy kb ugyanaz a mentalitás? -
mindfreak
őstag
válasz Create. #10310 üzenetére
Rosszul látod. Hivatalosan "kész" játék is hemzseghet a bugoktól, amit soha nem fognak kijavitani. Láttunk már ilyet.
Az Early Access lényege pontosan az lenne, hogy a játékosok folyamatos feedback-je mellett fejlesztik és javitják a játékot. A Twitteren kommentelő user és a másik több ezer, akik miatt már csak "Mixed" értékelése van a játéknak Steamen bizonyitják, hogy ezt a részét nem teljesitik kellőképpen.Na, most, mint arra fórumtárs rávilágitott, nem leszünk előrébb, ha itt panaszkodok, igy ezt nem is ohajtom tovább folytatni. Bár az vesse rám az első követ, aki nem tette még meg valamilyen formában.
-
mindfreak
őstag
válasz nyamsas #11329 üzenetére
Despite months of testing, the combined excitement of everyone trying to log into PUBG has melted the servers. PC servers in all regions are down. The team is doing what it can but for the moment you'll have to, I don't know, go Christmas shopping for a couple of hours instead.
Ennyi.
-
mindfreak
őstag
Nekem már egyáltalán nem dobja az eredeti pályát akárhányszor lépek ki meg vissza? Kikapcsolták?
-
mindfreak
őstag
K/D 6.93
Headshot 54.2%
Longest kill 985.0mLegit?
-
mindfreak
őstag
válasz Aventador91 #13788 üzenetére
shroud videóit nézve néha olyan érzésem van, hogy dedikált szerveren játszik, ahol szándékosan nem akarja lelőni őt senki. Állnak vele szemben, vagy elfutnak mellette...
-
mindfreak
őstag
Deathcamben másnak is úgy tünik, mintha rángatózna a célkereszt, vagy ennyi cheater van?
-
mindfreak
őstag
Néha olyan szivesen pofánb*sznám magam, hogy ennyi időt vesztegetek erre a hulladékra. Ugrás után egyből szaladtam fegyverért 4x nyomtam rá, de nem vette fel, közben mellettem ellenfél ököllel levert.
Másik, TOP5-nél nagyon jó gear-el bevágta a network lag detected.. mire újrainditottam még vége(m) lett. -
mindfreak
őstag
válasz sirszevenap #20197 üzenetére
Ez amúgy azért érdekes, mert nekem mostanában minden hardveres változás nélkül is kevesebb fps-em van 1060-on.. Amikor lőnek 30-40re is leesik az fps. FullHD+very low.
És ehhez még hozzátenném, hogy vannak összehasonlító videók 8v16gb ram között és nincs olyan eget rengető különbség.
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz sirszevenap #20332 üzenetére
Attól függ hol látod? Vannak olyan helyek ahol mindig droppol, pl Yasnaya és környéke.
-
mindfreak
őstag
Ez van, próbálkozni kell. Egyáltalán nem könnyü soloban győzni. Nekem 1x sikerült az elmúlt 1 hónapban, ahogy megnéztem a statisztikáimat. Pedig elég sűrűn ott vagyok a top10-ben.
Szerintem a legutóbbi patch és az új szerverek bevezetése óta kifejezetten élvezhetőbb lett a játék!
-
mindfreak
őstag
Úgy birom, hogy ideig-óráig jó a játék, azutan meg annyira lagos az egész megint, hogy egy nadrágot se tudok benne cseréni. Legalább 5x nyomok rá mire átvált.
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz #25529296 #20760 üzenetére
Bosszantó na, én is szétvertem már pár billentyüzetet az idegesítő hibák miatt, de játékélmény tekintetében meg mindent unalmasnak találok a pubg mellett. Bf szerü játékokkal már 99-ben is játszottunk, csak akkor még CSnek hívták, kicsit unalmas már (nekem).
Nem tudom más hogy van ezzel, de valami eszméletlen érzés, főleg amikor már a TOP10 környékén vagyunk. Tegnap sikerült lehozni egyet 7 killem volt, a végén REMEGTEM! Asszony szerinted ilyenkor hogy néz rám??!
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz RaGi91 #20767 üzenetére
Technikailag egy szégyen. inkompetens idióták gyülekezete dolgozik rajta.
A FIX PUBG "kampánnyal" is csak annyi a gond, hogy a roadmappen felvázolt 13 pontból 6 kimegy a világból is, szerintem ők is tudják hogy kb. kijavíthatatlan. Egyszer mondták, hogy az egészet újra kellene írni ahhoz, hát GL.
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz IgnisFatuus #20837 üzenetére
Igen, a kutyát meg a farok csóválja. Nyilván használjunk 1 éves drivert, mert nem képesek normálisan megcsinálni a játékot.
-
mindfreak
őstag
-
mindfreak
őstag
válasz martinkeet #20876 üzenetére
Ma én is simán átlöttem a falon kivülről, mert beláttam. Lehet függ a monitor beállitásoktól is.
Megkérdezhetem milyen monitor?
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
Network Debug mennyire mutat valós adatokat?
-
mindfreak
őstag
Nekem nem számolja a napi/heti küldetéseket. Amit eddig teljesitettem is lenullázta.
-
mindfreak
őstag
a zsinorban 7 győzelem tök hihető [link]
-
mindfreak
őstag
válasz Jack Oneill #21777 üzenetére
Nekem sehogy nem sikerül értelmes grafikai beállítást összehozni. Élsimitással homályos a kép - még ultrán is, anélkül meg túl pixeles. Talán a legtöbbet a 'screen scale' segít 125%-on, viszont ott meg komoly fps drop van.
-
mindfreak
őstag
válasz szbalogh #21784 üzenetére
Mindig full screenben játszok, kivéve amikor valamit futtatok a háttérben. De megfigyeléseim alapján nincs különösebb kihatással a windowed mode az fps-re. Legalábbis az én gépemen. Csak azt mondtam, hogy a 125% scaling megtudja zabálni az 1080-at WQHD-ben. De igy lényegesen láthatóbb a környezet, jobban kivehetőek az ellenfelek.
-
mindfreak
őstag
Miért van 19 fps-em menüben 1060 GTX-el? Minden low.
-
mindfreak
őstag
Hiába minden még mindig tele vannak a szerverek csalókkal [link]
-
mindfreak
őstag
ennyi csalóval nem találkoztam mint az utóbbi napokban. pofátlanul, kőkemény aimmal...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Öregszem
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest