- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Stunts666 #23121 üzenetére
Rosszul fogod fel, mert épp arról van szó hogy nem csalnak. Ez a játékban alapvető netkód hiba és e hiba miatt tűnhet úgy sokszor hogy csalnak ellened, mert te annyit látsz ilyenkor hogy a csávó úgy néz ki rád, vagy fut ki rád mintha előre tudná hogy te ott várod, és csak pislogsz mikor reagálni nincs időd úgy lelőnek. Közben meg teljesen máshogy történik, pont mint ahogy azt a videóban is láthatod. Emiatt én is reportoltam be sok olyan játékost akik a látottak után 99% hogy akkor nem csaltak ellenem, egyszerűen folyton én szívtam meg pont a videóban látható vagy hasonló hasonló szituációk miatt, mikor az ellenségnek volt előbb lehetősége kinéznie vagy kifutnia rám. Sajnos az is biztos hogy nem fogja tudni senki sem az ilyen helyzeteket 100%-ban elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest