Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz nyamsas #3160 üzenetére
Is-is. Van egy ismim FX8320-a van és konkrétan nem engedjük autót vezetni, mert akkor annak 100%, hogy borulás lesz a vége. Mondjuk neki azt hiszem csak HD7770 van mellette, szóval jóval előrébb vagy nála. Ennek ellenére nem lehet biztosra kijelenteni a fix60 fps-t, max azoknak akik ilyen i7+GTX1060 kombó erősségű gépekkel rendelkeznek, de repülőgépből ugrásnál, egy bugnál vagy szerverlaggnál nekik is könnyen 60 alá mehet, ha érted mire gondolok... Szerintem vedd meg nyugodtan.
-
-
lemusz
addikt
válasz nyamsas #5099 üzenetére
Azzal hogy levetted 1600-as felbontásra jócskán fellélegzett a videokártyád, de nekem nagyon furcsa hogy azt állítod az FX-es procid 'nem nagyon van kihasználva'. Mire alapozod ezt a kijelentést? Csak úgy hasraütés-szerűen vagy naplóztad is az eredményeket (pl AIDA-val)?
-
addikt
válasz nyamsas #5111 üzenetére
Jaj, bocs félreolvastam a neved, nem direkt volt. Nincs olyan masina amin ne reccsenne meg kicsit a játék, mivel optimalizálatlan. Ha megnézed a burzsuj amcsi streamereket, náluk is van fps drop.
Nálam ez a beállítás vált be, amíg rx480-as kártyám volt, addig annyi volt a különbség, hogy ami most high-on van, az addig medium-on volt.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz nyamsas #8434 üzenetére
Sokat kéne duot/squad-ot játszanod. Nekem is van egy barátom, aki még ennél is rosszabb K/D aránnyal rendelkezett, de sokat játszottunk együtt, és most már elég jól halad az 1-es K/D felé. Nem igazán szokott multiplayer FPS/TPS játékokkal játszani, így egy alapvető szemléletváltásra volt ahhoz szüksége, hogy ráérezhessen a dologra.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
KisTücsök
addikt
válasz nyamsas #8434 üzenetére
FPS-ed megvan? Milyen taktikát nyomatsz?
___Tegnap néztem Shroudot egy meccs erejéig, duozott. Nevetséges volt. Az oké, hogy brutálul lő, talán a világ egyik legjobbja, de amekkora botokat dobott be ellene... 2. lett, volt vagy 25-28 killje. Többször olyan szituba keveredett, ahol amúgy mindenki más már rég halt volna, de őt sikerült nem eltalálniuk. Pl fánál healel, egy lövés kellett volna és két irányból sem sikerült kilőniük... Megy autóval a körbe, egyenesen egy ház felé, az emeletről ketten is elkezdik sorozni már vagy 50 méterről és nem hogy nem lövik ki, egyetlen egyszer nem találják el. Én ugyanitt már 6x haltam volna. De amúgy ők sem akarták elhinni, amit látnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz nyamsas #8445 üzenetére
idle/AFK hurkákat üss, amikor kidobja őket a repülőgép. esetleg non-EU placcon sokan így farmolnak, lemakrózzák egérrel a kilépés - start match kombót megfelelő időközzel, aztán pár pontocska beesik, ha nem elsőként nyírják ki őket
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz nyamsas #8456 üzenetére
Én inkább gyorsan keresek egy kocsit és elmegyek egy nagyobb városba a repülő útvonalától távol. Mondjuk nekem nem sok választási lehetőségem van, mert nem tölt be a pálya időben, így sulira esélytelen ugornom.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Segal
veterán
válasz nyamsas #8456 üzenetére
Ha nem tudsz loni akkor marad a lopakodas.
Azzal is siman be lehet kerulni top10-be de kis szerencsevel top3-5 is osszejohet de a vegen ugyis lelonek mivel sokkal szarabb a lootod mint a tobbieke
En is eleg sokfele taktikaval probalkoztam de szerintem is a leg celravezetobb a jarmu szerzes es menni hazakrol hazakra. Ha nyitott ajtot latsz tovabb mesz ha csukva akkor megprobalod. Max vannak bent akkor vagy siker vagy halal de muszaj gyakorolni a lovest mert anelkul minimalis az eselyed a csirkere soloba."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
addikt
-
mindfreak
őstag
válasz nyamsas #11329 üzenetére
Despite months of testing, the combined excitement of everyone trying to log into PUBG has melted the servers. PC servers in all regions are down. The team is doing what it can but for the moment you'll have to, I don't know, go Christmas shopping for a couple of hours instead.
Ennyi.
-
Årpi
őstag
válasz nyamsas #12905 üzenetére
Nálam 1x csinált ilyet a játék, illetve redditen is panaszkodtak hasonlóra. Ami jobban zavar, hogy az utóbbi 1.5 hétben valami nincs rendben nálam a gránátoknál, ha mellettem robban, vagy én dobok közelre mintha kifagyna a gém egy jó 5 másodpercre
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Tanisz
senior tag
válasz nyamsas #12905 üzenetére
Hehe
Nekem tegnap volt hasonló, este 10 óra után.
Első játéknál minden ok. Másodiknál az elején is minden rendben.
Mikor már kb 20an voltunk csak. Bementem egy házba, mert volt bent valaki.
Láttam hol van, gondoltam meglepem. Kb ajó előtt megáll a karkterem. Nagyjából 20-25 mp-ig semmit sem csinált a karakterem, csak bámulta az ajtót.
Egyedül az ESC gomba reagált a játék, másra nem.
Mikor megint feléledt, akkor az illyető már sehol sem volt. Ajtó nyitva. Fura, mert akkor ő sem látott engem.
Szóval vannak bajok.Netem rendben van, korábban nem volt ilyen gondom, lehet az új 6 GB patch hozta.
Másik meg, hogy az új palyán miért szedték ki a legtöbb ház ajtaját? Ennek mi értelme volt?
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
<Lacy85>
addikt
válasz nyamsas #20007 üzenetére
No para. Nekem is hasonló statom van ~140 óra játék után is.
Valahogy nekem se megy túlzottan jól.
CoD-ban, BF-ben sokkal jobb statjaim voltak anno, de itt rengeteget bénázok.Mondjuk ezt a mennyiséget én is 11 hónap alatt raktam bele, szóval nem mondanám, hogy túl sokat foglalkozok a játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
-
őstag
válasz nyamsas #20046 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne hogy Lemusz kartárs sem saját viseletre szánja, hanem hogy aki lemarad(??) a vételről, a legközelebbi alkalommal tőle vásárolja meg 500+ EUR-ér. Nem modom hogy nekem nem fordult meg a fejemben, de sajnos attól tartok hogy a 2014-es Kato iBuyPower Holo történet nem ismétlődik meg nagy bánatunkra.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest