Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoyHoy2
tag
válasz BRABUS113 #941 üzenetére
nekem nem a fps-el van a baj, se nem fps droppal, hanem a hitreg/smoothness-el, a videkon kb amit fentebb is linkeltek, mintha egy 30pinges multi-t tolnának. nekem nem ilyen, de szerintem senkinek
sean: köszi
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
-
HoyHoy2
tag
válasz BRABUS113 #1019 üzenetére
Hát kíváncsi leszek mit tudnak kihozni az ígéretből. Jól emlékszem, hogy szerver oldali (azaz "lag" csökkentő) patch-ről van most első sorban szó, igaz? A E3 látottakra mikor lehet számítani azt tudjuk?
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
saen
Topikgazda
válasz BRABUS113 #1305 üzenetére
Nem teljesen ugyanazt csinálja a kettő, de az angled az több stat-ot ad. Bővebb info itt. Személy szerint az angled gripet szeretem, de vannak sokan akik a másikat.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz BRABUS113 #1305 üzenetére
Angled Foregrip - Shortens the transition time between hip-fire and ADS views, allowing you to bring up your scope more quickly.
Vertical Foregrip - Slightly increases stability.Innentől kezdve a döntés a tied, hogy melyiket érzed jobbnak.
Szerk.: Elég rendesen lemaradtam.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Hunbeast87
senior tag
válasz BRABUS113 #1359 üzenetére
Ezt linkelhetted volna akár a Steames oldalról, mert ez a fordítás egyszerűen borzalmas.
Ráadásul hozza a khm..GS..khm... stílust, ahol szintén nem képesek átnézni a cikkeket mostanában, mielőtt kikerülnek.(#1360) Zedroxine: Alapból így hangzott a patch note idevágó része: "If you reload into game while in a parachute, you will still be in the parachute."
Azt viszont nem tudom, hogy milyen reloadra gondoltak. Tudtommal nem lehet pl. újracsatlakozni a játékhoz, ha kifagysz, mert ez akkor nyerne értelmet.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
spank0309
tag
válasz BRABUS113 #2178 üzenetére
Kizárólag a fülesekkel volt baj, hangrendszerrel nem. Nekem is 5.1 genius van nem volt baj vele ebben a játékban csak a füleseket hallottam én is.
@ ingalls: Már nincs belőle régebben volt hogy lowon nem volt fű, ma már nincs ilyen pont azért hogy ne nyerjen belőle senki semmiféle előnyt.
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
-
sagem
addikt
válasz BRABUS113 #2421 üzenetére
Pontos időpont nincs, de amikor PUBG van, akkor mindig van custom is Általában az adás első felében solot vagy duot játszik Jani, aztán átváltanak customra, és onnantól csak az van különféle formátumokkal.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
őstag
-
Segal
veterán
válasz BRABUS113 #7364 üzenetére
Szerintem neki aztán mindegy hogy áll, fekszik, ül, ugrál, fejet mozgat stb az ellenfél akkor is halott...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BRABUS113 #7364 üzenetére
Neki lehet, de így kezdőként, előttem ha ugrálsz, nyert ügyed van. 1 csirke vacsorám volt 22 óra játék alatt, még nagyon nehezen célzok.
Most ezzel a resettel meg egyenesen brutál módnak érzem a squad mm-et. Soloban egész jól megy.
Pár dolog amit mindig elrontok:
Meglátok egy fedezék nélküli embert és elkezdem lőni, hiába nincs fedezékem nekem sem. Vagy ha van is, sokszor lövök, mikor nem éri meg. Hiába ölöm meg, felfedem magam.
Túl sokszor megyek rá a dropra.
Lassabban érek le a földre mint a többiek.
Lassan tölt be a pálya, így nem kéne nagyon frekventált helyre mennem.
Rálövöm az utolsó golyóimat a kiütött játékosra hogy bebiztosítsam a killet.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ReFleXx
addikt
válasz BRABUS113 #8710 üzenetére
vótmá, az a baj a ubg benchekkel, hogy ami tobb mint 2 honapos az mar nem annyira aktualis, annyi peccs volt azota, meg meg elvileg faragni fognak a teljesitmenyen. en meg varok javulast, foleg akiknek erosebb gepuk van azoknal.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
törölt tag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz BRABUS113 #10494 üzenetére
Nekem sem jön be, nagyon nincs szem előtt, olyan kb mintha nem is lenne. A szivárvány minden színében pompázó minimap is sok mindenre jó, csak arra nem, hogy gyors infót szerezzél.
A suttogós, petárdás robbanások meg viccesek lettek. A sok sírás megtette hatását és sikerült veszíteni rendesen a realisztikuságból.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
tepenzed
őstag
válasz BRABUS113 #10733 üzenetére
nem tudom, így hogy bírtok a játékkal játszani. Ha ezeket bekapcsolom, kevesebb fps-m van, mintha ultra anti aliasingon lennék, bónuszként eszméletlen mesterséges és okádék az egész játék, oké, hogy éles, de ránézek a tájra és sugárban hányok. Ultrán is kicsit homályos, de legalább természetesebb az egész, ezt meg állíthatom akárhogy, fostenger a látvány
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest