- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:13 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
-
Grave_444
nagyúr
-
ReFleXx
addikt
-
Dave567
veterán
-
vaki
aktív tag
-
saen
Topikgazda
-
szbalogh
addikt
-
Jack Oneill
veterán
Nalam nem homalyos a kep high elsimitassal.
Nalam igy nez ki pontosan:
Screen mod: fullscreen
Resolution 1920x1080
Qualiti: costum
Sreen scale 100%
Antialiasing: high
Post process: high
Shadows:very low
Texture: ultra
Effect:medium
Foliage:medium vagy low nem emlekszem
Viev distance: ultra
Mind ez egy gtx 750 tuningolt tarsasagaban. Oke, nincs 100 FPS, de en 40-50 FPS-hez szoktam. -
Tressy
senior tag
-
saen
Topikgazda
-
gtamate2
veterán
-
saen
Topikgazda
-
Kelvin
őstag
-
niof
veterán
-
mindfreak
őstag
-
Winne
nagyúr
Már betölt, csak ugye nem talál senkit. A mai játék kimarad.
Amúgy már most látom, hogy ugyanarra a sorsra jut ez is, mint a BF3 anno, ahol ugyanúgy mondták, hogy annyi játékos van, hogy megbírja a sok módot meg sok pályát, aztán hamar eljött, hogy Canalson kívül alig ment valami még a bejáratott szervereken is, a játék nagy része elveszett. A mai napig mennék rush módban Damavand Peak-en, vagy squad tdm-en egy Strike at Karkandot, de még sorolhatnám. Nagyon sok jó pálya lett készítve hozzá, de sajnos a játékosok annyira eloszlottak és annyira kevés maradt, hogy megölték vele a játék nagy részét.

-
saen
Topikgazda
-
martinkeet
aktív tag
-
zo-lee
aktív tag
Pont visszaolvastam. Azt, hogy nem a jelenlegi driver jó a játékhoz nem én írtam, de valaki hozzád hasonlóan reagált, erre reflektáltam, te meg már alapból nekem címezted a válaszodat.
Oké, kettős megoldás ... Csakugyan ... És ? Lesz valami eredménye, ha ide századszor is leírod, hogy hülyeség régi drályjvőrt feltenni egy mostani játék miatt ? Olvasni kéne a sorok között is ... tudod.
-
zo-lee
aktív tag
Azért egy oprendszer és egy driver felpattintása közt van egy árnyalatnyi különbség. Amúgy senki nem mondta, hogy tedd fel a régebbi drivert
Tanácsot kértél, válaszoltam. Akkor mire az arcoskodás ?! Ha nem teszed fel, nekem tök mindegy, csak akkor meg ne siránkozz, hanem keress más megoldást, és ha jutottál valamire, oszd meg a fórumban. Ilyen reakcióval meg szerintem ne csodálkozz, ha legközelebb le sem szarják a problémádat ... 
Amúgy igen, egy vicc, hogy régebbi driverrel rosszabbul fut a játék, de ahogy már sok minden más, úgy ez is pár százszor ki lett itt tárgyalva, felesleges ezen rugózni. Van rá megoldás és ennyi.
-
zo-lee
aktív tag
-
PeL
addikt
Abban igazuk van hogy újra kéne írni az egészet, mert alapból az Unreal Engine miatt szar az egész kb. Rossz motort választottak ennek a projectnek, újraírni más motorra meg már túl nagy munka lenne nekik ami már nem érné meg és emiatt inkább megpróbálják minél jobban rendbe tenni ott ahol még lehet. Ez van mikor tapasztalatlan programozók vagy csapat áll neki valaminek.
-
RaGi91
senior tag
-
dudu5130
őstag
-
IgnisFatuus
aktív tag
-
majnkopf
tag
Hát nem igazán tudom mi van, lehet csak beképzelem vagy amit korábban is írtak, hogy jobbakhoz dob be a gép és kezdek lemorzsolódni, de mostanában alig tudok embert ölni... amiket eddig beadott most nem igazán a patch óta. Más meg simán leszed akár egy QBZ-vel 50-60 méterről is, én meg hátba nem bírom eltalálni a palit hiába rajta a célkereszt..

(#20352) JanR: nem, viszont törekedni lehet rá

#20353) sagem: igen, viszont a kd többet dobhatna véleményem szerint a staton hiszen pusztán bujkálással azért a top30 a vége hosszú távon jó esetben ha kerülöd a konfliktust. Főleg a kis pályán. 1 lövés és már a játékosok orientálódnak feléd.
-
niof
veterán
-
mindfreak
őstag
-
<Lacy85>
addikt
-
Tressy
senior tag
-
MeghaL0L
addikt
-
maximilian4
addikt
Ugyanez. Pedig tnap rohadtul megérdemeltem volna a csirkevacsorát, de nem jött be feltehtőleg a szerver hibája miatt, vagyis laikusként arra gyanakszom. 1v1 volt. Szikla peremén a gyereket szarrá lőttem az én szemszögemből. Vérzett is rendesen, vagy 5-6 hitet betaláltam minivel, erre awm-mel 1 hs és nekem annyi. Visszanéztem és csak 1 hedit adott be a gyereknek, közben mellette minimum 4-5-ször eltaláltam. Aztán szépen healelt egyet, és neki az első lövést beadta a game. Mindezt úgy hogy komolyan a pálya egyik végéről a másikra verekedtem át magam, mert odaszűkült a kör, közben 7 játékossal megvívtam, nagy nehezen lelőttem őket és a végén beleszól a játék. vagyis nem a végén, mert korábban is csodáélkoztam hogy miért kell 5-6 hit a gyerekbe minivel ahhoz hogy meghaljon. Na mindegy....Az ilyenek miatt van elege az embernek. Holott jó lenne a játék meg minden.
-
regener
veterán
-
Segal
veterán
-
saen
Topikgazda
-
tepenzed
őstag
-
tepenzed
őstag
-
kisza25
félisten
-
KisTücsök
addikt
Mondjuk a járműhang pont egy olyan része volt a játéknak, amit borzasztóan benéztek. Akármelyik járművel mentem mindig nyomnom kellett a mute gombra, és szólni a társamnak, h figyelmeztessen ha lőnek valahonnan. Egy problémával legalább kevesebb.
Egyébként kevésbé népszerű helyre ugorj. Mást nem lehet csinálni, amíg ennyire szar.
___Nézte valaki rajtam kívül ezt a charity tournamentet? Az NA egész élvezetes volt. Ibi meg shroud pov-ját követtem leginkább.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
saen
Topikgazda
-
Create.
addikt
-
olle
senior tag
-
olle
senior tag
-
olle
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tanácsot kértél, válaszoltam. Akkor mire az arcoskodás ?! Ha nem teszed fel, nekem tök mindegy, csak akkor meg ne siránkozz, hanem keress más megoldást, és ha jutottál valamire, oszd meg a fórumban. Ilyen reakcióval meg szerintem ne csodálkozz, ha legközelebb le sem szarják a problémádat ... 

saen