Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobó_20
aktív tag
válasz Csokishurka #17049 üzenetére
szerintem kb annyira random a cuccok értéke, mint az hogy milyen ládát kapsz
sokan játszanak, sokan tradelgetnek, változó a piac (nekem van van egy tucat desperado ládám, mikor bejött 2 €-ért is mentek sokáig, most sztem 0,50 körül lehet, de igazából leszarom )
-
vaki
aktív tag
Nekem is, egyrészt nem szeretem annyira a járműveket, mert kb a fél térkép hallja hogy merre jársz, másrészt több infód van az ellenfelekről.
Igaz csirke még nem lett a jó taktikából (2x 2.+2x 3.hely), de még "csak" 110 játékórám van, van hova fejlődni.A felhasználóbarát felhasználó
-
Segal
veterán
válasz Bobó_20 #17051 üzenetére
4 centet er
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
BaLee
addikt
Nekem most már csak akkor kezd remegni a kezem ha 2-en vagy 3-an vagyunk a végén. De nyerni még én sem tudtam, viszont 2. helyem van már vagy 7-8 biztos. Annyira loot és szerencsefüggő is a dolog amúgy...
Tegnap kedvenc helyemre El Azahar-ra ugrottam ráadásul úgy, hogy messze volt a repülő úttól, senki más nem jött oda, plusz még a kör is ott indult, kb. 10-15 percig lootolhattam, olyan ritkaságokat találtam, hogy SR extended mag, meg SR hangtompító. Átfésültem fél várost mielőtt el kellett hagynom, egy nyamvadt bármilyen SR-t nem találtam, még egy Mini14-et sem, két Scar-al mentem, amik nem is voltak fullosak. Persze murphy bejátszott a végén, mikor már csak 3an voltunk a kör 3 legtávolabbi pontjában és egy SR-el jó esélyel simán lelövöm mindkettőt, de a Scar-al hiába sebeztem őket mindig elbújtak és felgyógyították magukat...
Engem meg első adandó alkalommal kilőttek. Ez kb. az első olyan volt ahol nem a rossz döntéseim, rossz pozícióm okozták a vesztemet a végén. -
Grave_444
nagyúr
-
demmer123
őstag
-
addikt
-
PeL
addikt
válasz gyuribácsi88 #17063 üzenetére
Az utóbbi 4-5 hétben szerencsére nem nagyon találkoztunk ilyenekkel már ott sem Lekopogom, de most elég jól kipucolták a játékot a csalóktól, bár lehet a mobilos PUBG megjelenése is hozzátett ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Grave_444 #17066 üzenetére
A bp pontból egyértelmű hogy ez squad győzelem.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
protegum
aktív tag
válasz demmer123 #17056 üzenetére
Tisztán lehetett hallani a lövéseidet és nagyon könnyedén betájolható voltál. Amúgy meg, majd minden fps játékban az álló vs mozgó párharcból, az álló a vesztes legtöbbször. Az hogy ennyi lövésből elintézett, az lehet, a spect-mod hibája, szerencse -nem talált páncélt, vagy a csodálatos hitreg-tickrate.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz Csokishurka #17072 üzenetére
Igazából a kettő összefügg, de majd kijavít valaki ha tévednék.
hitreg: szerver oldali találat regisztráció
tickrate: szerver-kliens közti kommunikáció gyakoriságaHa alacsony a tickrate (PUGB-ben gyalázatos), akkor előfordul, hogy a hitboxod a szerveren még mögötted van, így eltalálnak fal mögött is vagy ráengedsz egy fél tárat valakire és deatch camen nem is lőttél csak kettőt. Vagy egyszerre lőttök és ő talál nem te, mert az ő találatát regisztrálta a szerver, a tiédet pedig nem az alacsony tickrate miatt.
Ezek ilyen finomságok a játékban
Legutóbbi fliptable esetem: srác beugrik az ablakon rápumpáltam shotival 3-at, nálam mind fröccsent.
Death cam: beugrik az ablakon, keres, a shotit felhúzó hangra rámnéz és agyonlő. Míg én kettőt pumpáltam a shotin lövés nélkül...priceless[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Bobó_20 #17073 üzenetére
Szerintem egyébként szervere válogatja, mikor melyikre sikerül felcsatlakozni. Gondolom ezt abból, hogy akár csúcsidőben játszva is beadja a találatokat mindenkinek vice-versa, van viszont olyan, hogy hajnalban, mikor eleve sokkal kevesebben nyomják, akkor is borzalmasan rossz.
Amúgy meg, ha a játék közvetlen elején megpróbálod kerülni a konfliktusokat, az első 30 ember halála után az a 30-as tick már egész élhető. Persze, jobb lenne a duplája, vagy több, de legyünk realisták, és örüljünk ennek is. Jobb, mint az EA korszakban a 17-18!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Bobó_20
aktív tag
maradjunk annyiban, hogy most sem sokkal több és csak nagyon ritkán van 30 körül szerintem
@Csokishurka: perszeeeee, mint ahogy a motoros bugot, a textúrába eséseket, Miramaron egyes kőtípusokon való hangtalan lépteket, a szőnyegen való hangtalan lépteket és minden mást...ingyen sör és örök élet
-
Csokishurka
őstag
válasz Bobó_20 #17076 üzenetére
Szóval még ráfér egy két ráncfelvarrás. ( ipari tűzőgéppel )
Idővel gondolom majd ezeket én is észreveszem..de 4 óra gémtájmal...örülök ha valakire rálövök és nem lő ki ráfordulásból."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
enginev3.0
félisten
Ha 80-100fpsem van akkor érdemes bekapcsolni a vsync vagy ne? Fixalja 60ra, de jobb lesz tőle valami?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
DiszNóÓl
senior tag
-
protegum
aktív tag
válasz Bobó_20 #17073 üzenetére
Nekem volt olyan pár napja, duoban a társam már meghalt, elment kávét főzni. Épp jármű keresésben voltam mikor rám lőttek közelről. Veszett pisztoly párbaj kezdődött , ak vs m416. Be adja a killt, futnék tovább, mert jön a kék, erre meghaltam. Nézem a killcamet, az ő szemszögéből én haltam meg. Engem ezek után pláne nem lep meg semmi.
-
Segal
veterán
válasz Bobó_20 #17076 üzenetére
Ez nagyon durva volt. Multkor mi is az egyik hegy tetejen vartuk a turazni vagyo ellenfeleket es akkor tunt fel hogy 0 a hangja a lepteinknek. Kicsit fosatos volt a szitu mert tudtad hogy annak sem lesz hangja aki rank jon...
-
ogi88
tag
Helló!Mi lehet a probléma befejezödik egy meccs és rámegyek exit to lobby és kifagy a game?Fekete képernyö és csak feladatkezelövel tudom bezárni a játékot és indithatom újra.Van erre valami megoldás?
-
Bobó_20
aktív tag
A kocsiba be-kiszállásnál jelentkező 200dB-es töréshang nálam viszi a prímet az ultimate bef*sok kategóriában
Félreértés ne essék, így is szeretem a PUBG-t, de sokkal jobb lennék benne, ha nem kéne ilyesmikre is figyelni (például véletlenül se legyen az ujjam a bal egérgombon be- és kiszállás közben, mert ha megijedek tuti lövök és lőttem már hátba így duo partnert )
-
Csokishurka
őstag
Valaki tudna egy olyan grafikai beállítást adni amivel nem kerülök olyan nagyon hátrányba a "távolbalátásban". (Bocsi nem tudtam jobban megfogalmazni ) és legalább egy fix 40-50 fpst ki tudok hozni? Konfigom a profilomban.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
ReFleXx
addikt
válasz Csokishurka #17089 üzenetére
verylow mindenen
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Grave_444
nagyúr
Textúra, élsimítás és post-processingen kívül a többit hagyd very lowon a látótáv miatt.. Ha kevés az FPS tedd a többit is erre.
-
Preda
aktív tag
Meg ha, a FOV-is ha maxon van akkor igaz, hogy közelre jobban látsz viszont távolra meg rosszabbul. Kb olyan különbség van mint egy 2x-es távcső.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Nekem az egérrel való irányítás/mozgás nehézkes. Valami beállításban tudnátok segíteni mit hogyan merre?
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz hegegabi80 #17093 üzenetére
Probalj az erzekenysegen(jatekon belul) es/vagy a dpi-n allitani.
Refi: LUL
[ Szerkesztve ]
HATER
-
ReFleXx
addikt
hat nemtom neked hogy van, de ugy a pc jatekosok 99.99999999999999%a billel mozog.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
addikt
Itt van egy lista arról hogy a "profik" milyen beállításon játszanak
Persze ez mindenkinél egyéni ízlés/szokás kérdése, de nekem pl Frosz (Ex-PENTA Sports) beállítása jött be. 800 dpi, general 50, minden más 37. Ja meg annyi hogy szerintem érdemesebb az AIM/ADS-t "hold"-ra rakni.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
L_YKing
addikt
[link] ++
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest