Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz hundai #16530 üzenetére
Tegnap előtt uazzal el akartam hátulról ütni egy motorost, kb 10et bukfencezett az autó előre, motor ment tovább
Kérdés:
Mitől lehet hogy a geforce experienc azt írja hogy csak támogatott játékok alatt mennek a fedvények vagy mik..? Pedig youtubeon a thevros srácok használták pubg alattA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
enginev3.0
félisten
Pont akkor akad meg a játék mikor elkezdünk lőni egymásra, persze hogy meghalok
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Aki csal, az miért teszi? Mi az értelme, vagy a lényege? Mi a pszichológiája hogy csalással játsszon? Mi benne a jó?
-
enginev3.0
félisten
válasz gali777 #16784 üzenetére
Css-ben sem értettem soha, és ez olyan szánalmas
Egy WH-t még ért az ember, mert tudja ki hol van, és talán több esélye van megölni
De mikor az aim rángat mint a görcs, annak semmi de semmi értelme nincsA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Ez most tök véletlen volt, hárman toltuk, kettő társam meghalt, és kamikázéztam, és valószínűleg a pálya legbénább embereibe futottam bele
(#16936) Grave444@ A kill, engem a rank annyira nem érdekel ha nem ölök embert, annak nem látom értelmét, hogy top 10-ben vagyok, de nem öltem senkit
Egyébként sosem ugrok forgalmas helyekre, előbb felszedem magam magányosan, és aztán megyek a csatábaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Van itt olyan akivel lehet néha játszani? Felvehetne steamen, akár csapatba is beszállok néha
Ts szerverem is vanA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Ezekből a ladakbol lehet pénzt csinálni? Gondolom a kulcsos ladakbol
-
enginev3.0
félisten
Ha 80-100fpsem van akkor érdemes bekapcsolni a vsync vagy ne? Fixalja 60ra, de jobb lesz tőle valami?
-
enginev3.0
félisten
válasz Create. #17107 üzenetére
Dehogy is, nem tudom hogy bírtam így elkapni, gondolom a játék is dolgozott mikor befejeződött a meccs és akkor lőttem a képet.
80-100fps körül van, de be van lőve a vsync így fix 61, szerintem sokkal simábban fut vele, legalábbis 3 nap használat után előbb kikapcsoltam és bántotta a szemem a folyamatos nagyobb fps változás
De lehet csak én láttam úgyMinden lowon van egyébként, csak az antialising és a texturák vannak ultra-n, a többi nem érdekel, az FPS fontosabb mint a látvány, viszont zavaró hogy néha előttem épül a pálya, megjelenik egy egy fa lomb vagy ilyesmi, ez a kevés ram lehet, vagy a view distance-t kéne feljebb vennem?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Nem lehet tudni hogy mennyi és milyen szerverek dolgoznak a pubg alatt?
-
enginev3.0
félisten
Valahogy meg lehet nézni hogy eddig összesen hány embert öltem, mennyit játszottam stb...?
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #17290 üzenetére
De arra, hogy Longest kill 599.0m már nem igazán emlékszem
-
enginev3.0
félisten
Tegnap óta kb minden kör végén kidob valami crash hibával, eddig nem volt ilyen, rohadt idegesítő
-
enginev3.0
félisten
Nagyjából minden kör után így dob ki, meg sokszor indításkor is
-
enginev3.0
félisten
Ablakok, épületek szélei, kerítéseket lehet valahogy finomítani? Nekem olyan csíkosak, recések
-
enginev3.0
félisten
Na, végül itt is megjelentünk
-
enginev3.0
félisten
Nem tartom magam szerencses embernek, de hogy palacsinta sütővel szaladgálok mások meg m4 meg akval a kör elején az hihetetlen
Teljesen mindegy hova ugrokA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz gyuribácsi88 #17434 üzenetére
Szörnyű és hihetetlen, van mikor 4-5 kör után már csak nevetünk hogy leesünk, mostanában direkt városba vagy szélére, hogy mi is találjunk valamit és nem, és már be van neki töltve és lő, már nem tudjuk mit cisnáljunk néha
-
enginev3.0
félisten
válasz Seangaijin #17443 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy van olyan csalás hogy látják mi hol van
-
enginev3.0
félisten
válasz Csokishurka #17449 üzenetére
70-90
(#17448) players111
Engem pont ezért zavarnak a recés élek, amit nem lehet sehogy tökéletesre állítani[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Csokishurka #17463 üzenetére
Most léptem ki mert felidegesít, hogy sosincs fegyverem, másoknak van
Lövöm, ő is lő, de én halok meg2000 óra Cs source valahogy jobban telt, könnyebben
-
enginev3.0
félisten
válasz DiszNóÓl #17466 üzenetére
Ha egyedül vagyok akkor város közepe vagy széle, kifejezetten nagy házak, amik több emeletesek, persze néha beelőznek.
Ilyenkor általában szaladok egy két szintet mire találok egy palacsintasütőt mások pedig már lőnek mindenfélével.Ha csapatban játszunk akkor város széle, vagy elhagyatottabb helyek, de mikor már unjuk akkor csak városba próba alapon
-
enginev3.0
félisten
válasz Create. #17483 üzenetére
Tudom milyen csalási fajták vannak, csak azt nem tudom hogy mikor lelő valaki az most csalt vagy sem
Hisz itt a wh-t megállapítani nagyon nehéz, hogy épp csak arra járt amerre én, vagy kilógtam valami mögött, vagy szimplán észrevett ahogy futok
-
enginev3.0
félisten
Akkor most már fel is került az új frissites az éles szerverre? Aminél rövidül a kék ideje?
-
enginev3.0
félisten
Nálam nem mutatja a kört mikor a repülőben vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest