Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Afk-nak hivjak oket. Ha a repcsi vegenel talalkozol veluk akkor pontgyujtesbol csinalja ha a palya egyeb pontjan akkor meg ahogy irtak kidobta/kilepett.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ingalls
senior tag
Van még itt olyan, akinek még mindig tart a menüben az alacsony fps? Nem túlzok, de kb 3 másodpercenként tölt be egy képet. 1 percig tart, míg kilépek, még egy percig míg rá tudok kattintani a ready-re. Arról nem is beszélve, hogy mennyi idő csatlakoznom squadba vagy kilépni onnan. Ha a halálomkor azonnal kilépek, a többiek már rég ready-k, mikor ők még a deathcam-et is megnézték és kielemezték a meccset
A játék amúgy simán fut... Van esetleg valakinek ötlete, miért lehet ez? -
BaLee
addikt
válasz ingalls #17952 üzenetére
Nekem valamitől megszűnt 1-2 hete. Előtte folyamatosan volt.
Viszont fejlesztenek, meg dolgoznak a fiúk, mert visszajött a bad module info-s kidobálás, illetve néha beesik az fps 75-ről vissza 35-40 körülire és érezhetően akad is, majd megszűnik. Nem tudtam kitapasztalni, hogy mitől mert eddig ilyen akkor volt ha enemy volt a közelben vagy épp rám lőttek, most olyankor is csinálja amikor nincs a közelben senki...
Illetve még mindig előjön a 2mp-es fps drop vagy minek nevezzem amikor visszaesik fps-re és utána visszaáll 75re. Pedig most már SSD-n van a játék... -
jozefgucci1
addikt
válasz ingalls #17952 üzenetére
Sajna korábban nekem is volt ez a gond és csak egy win10 instal oldotta meg. Hiába raktam újra a játékot másik ssd-re attol sem lett jobb Aztán maradt a win10 reinstall ,ami után tökéletesen fut.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
saen
Topikgazda
Srácok, fejezzétek be ezt a hülyeséget, hogy mit lehet feltölteni és mit nem. Ezek amiről vitatkoztok mind a játékkal kapcsolatosak és helye van a topicban. Ha nem tetszik, tovább kell görgetni.
-
H1LTI
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem!
FX 8320 4ghz,14gb ram,r9 280x,SSD.
Az lenne problémám hogy a legutóbbi patchet követően droppol az FPS-em
90 ről 85 re ha bekapcsolom a vsyncet 60-ról 59-re tehát Mind1 mennyi a max FPS
Friss win10 és driverek.
Próbáltam a steam indításiopciót,win10 DVR kikapcsolást.
Előző patchben 0 droppal tükörsimán futott a játék.
Próbáljam win7-el? Vagy várjam a kövi patchet hátha javul?
Köszi. -
-
niof
addikt
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy replay-ben miért nem látszanak a földön lévő dolgok? Csak azok láthatóak, amiket letettem éppen... Néztem, hogy esetleg ez egy ki-be kapcsolható dolog e, de nem találtam rá semmit. Ötlet?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Nektek nincsenek mostanában hangproblémáitok a játékban?
Nem a szellemhangokra gondolok (bár néha van az is), hanem olyat csinál, hogy randomban az egyik oldali füles egyszercsak elhallgat, majd 1-2 másodperc elteltével ismét életrekel. Az a fura, hogy ez hol a bal, hol a jobboldali csinálja...
Meccsenként kb 2-3szor fordul elő, más játékban illetve zenénél nem tapasztaltam, úgyhogy nem hiszem hogy a fejhallgató hibája lenne.[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
MarioAna
senior tag
válasz fletoka #17978 üzenetére
most jelentettek be egy 2 millió USD-s PUBG e-sport rendezvényt amúgy: [link]
Ami egyébként rohadtul nevetséges, CS:GO-ban nem volt még eddig 2M-s összdíjazás!!! Pedig az kicsit komolyabb e-sport, mint ez a bughalmaz . Kíváncsi vagyok, hogy valami ESEA/FaceIT szerű alternatív platformot ezzel elindítanak-e, hogy normális hitreggel lehessen valóban kompetitíven játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Az előző statreset március végén volt valamikor, ugye? Lehet jön a napokban az új?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
lemusz
addikt
Heti resettel mi van?
-
Segal
veterán
Latom volt granatod. Ilyenkor meg lehet probalni helyreallitani az esetek tobbsegeben sikerul visszarobbantani. Ha csak oldalra dolt el eleg valamelyik felso kereket kiloni es 100% hogy visszadol.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
PeL
addikt
válasz Aventador91 #17993 üzenetére
Miről beszélsz?
(#17994) Segal
Mostanában nem nagyon működik, gránáttól csak arrébb ugrik az autó ugyanabban a pozícióban vagy arrébb csúszik a földön, de fel nem szokott kelni -
chrisnagy13
senior tag
válasz Aventador91 #17993 üzenetére
Húha. A streamedből is látszott mennyire fogalmatlan vagy ehhez a játékhoz. Nem tetézném tovább az ilyen beszólásokkal.
-
anubis6
aktív tag
válasz chrisnagy13 #17996 üzenetére
Látom, nem bírjátok abbahagyni egymás fikázását (saen bácsi megint takaríthat ), de annyit azért igazán felismerhetnél, ha csak ugratnak valakit Mutasd meg TE mekkora király vagy, de egymás minősítését igazán befejezhetnétek, koncentráljatok inkább a játékra, abban is van elég bosszató stuff, nem kell még egymás vérét is szívni hozzá..
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
pckownz
őstag
válasz anubis6 #17997 üzenetére
Sajnos elkovettem azt a hibat, hogy amikor megvettem a jatekot, elkezdtem kovetni a kulonbozo kozossegeket (fb, reddit, streamek)... hat almomban sem gondoltam volna, hogy ekkora cancer van ebben a jatekban is 4 het alatt eljutottam odaig, hogy irl inkabb nem is beszelek senkivel pubg-rol.
-
PeL
addikt
válasz pckownz #17998 üzenetére
Nem lenne itt semmi gond, csak már őszintén szólva én is unom hogy bepostolok valamit azt mindjárt ráugrik valami toxic emberke itt a topicban. Mindezt azért mert szóvá mertem anno tenni pár alkalommal hogy mennyi csaló van a játékban. Ráadásul ahogy figyelem a tendenciát azoknak van itt is a legnagyobb hangja akik amúgy alig játszanak a játékkal vagy életképtelenek benne, vagy csak kötözködni járnak ide...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest