-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Arról is megy a sírás, hogy mindig miről megy a sírás.. Nekem speciel tök mindegy mi van itt, ami nem érdekel átpörgetek rajta, nagy dolog. Nem a gazdaságról, vagy a politikai helyzetről megy itt a társalgás azért, hanem mindig valamilyen módon kapcsolódik,
mindenki pihenjen le egy kicsit sztem.Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
sirszevenap
addikt
válasz jozsi252 #15092 üzenetére
Szerintem nincs. Nvidia Control Panel-be 75Hz-ig megpróbálhatod a monitorodat húzni. Én így tettem, fényévekkel smoothabb érzés minden mint 60Hz-en. Képzelem milyen 144-en. Mondjuk csak a saját felelősségedre csináld, mert jót nem tesz semmiképp. Mondjuk én 2016 December óta 75-ön használom a 60-as monitort, gond nélkül.
Bankkártyával? Hát persze!
-
saen
Topikgazda
Srácok, ez nem a "Milyen egeret válasszak?" topic. Maradjunk on-topic, köszi!
-
Bobó_20
aktív tag
válasz vorosmarti #15093 üzenetére
Logitech G102 Prodigy (G203 is ugyanez, csak a 102 ázsiai piacra szánt verzió), 8-10k.
#15094 HoyHoy2: no rekójil grátiszba járt hozzá, mert csájna námbörván
-
HoyHoy2
tag
válasz vorosmarti #15093 üzenetére
makrós
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
jozsi252
veterán
-
hegegabi80
addikt
Huh tegnap este de jó köröket mentem, mármint magamhoz képest.
Igaz elején szar helyekre ugráltam, de utána már jó volt. 1-2 kill mindig volt, top 20 körül vagy még azon belül is. Utolsó meccsen viszont 4 kill is volt, majdnem megvolt az 5. Itt viszont az volt a baj, hogy nagyon kint voltam körön kívül, elbabráltam kicsit fegyverekkel. 21-be voltam, amikor figyelmetlen voltam és könnyű prédává tettem magam.Amúgy saját kárán tanul a legjobban az ember. Én mindig visszanézem a killcam-et.
-
ReFleXx
addikt
válasz jozsi252 #15085 üzenetére
azert a helyedben megprobalnam meg a fast sync-et is az nvidia panelnel, pubg alatt
ilyenkorasszem ingame offba kell rakni a vsyncetmondjuk olyan delay-es a jatek hogy az a + kesleltetes a vsync-el mar sokat nem ront...
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Mate
nagyúr
-
Zood
csendes tag
Helló Kollégák!
Nemrég kezdtem a játékot. A kezdeti nehézségekkel küzdök és hiányzik a "cod2-es dm pálya" hiánya, ahol az ember megtanulta rendesen használni a fegyvereket.... is.
A Logitech G5-öm görgője 12 év után már nem az igazi és szeretnék egy fingertip egeret venni helyette.
Szerintetek a Logitech G203 megfelelő lenne? -
Segal
veterán
En is szeretem visszanezni a halalaimat. Eleg sokszor lementem a sajat es a gyilkosom szemszogebol is. Valoban sokat lehet tanulni belole. Csak sajna ha legkozelebb meg egy masik taktikat alkalmazok akkor meg lehet hogy pont ez lehetett volna a nyero mert nincs 2 ugyanolyan csata a jatekba. Valamelyik tenyezo mindig mas.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Thome
veterán
Már most is ráálltam a videónézésre, meg elkezdtem felvenni a halált megelőző 2 percet, azaz eddig csak 1-et, de jó eséllyel már itt is rájöttem, hol hibáztam! Bár nem egy erőgépen játszom, a fix 60fps megvan, ennyi nekem elég a boldogsághoz.
Ha pedig idővel hasonlóakhoz rangsorol, akkor lesz csak igazán öröm!Sajna munkaidőben nálunk munka folyik, nem nagyon van idő videónézésre... De azért néha csinálok üresjáratot...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Ahogy halad az idő majd ebben a szezonban és te nem tudsz sokat javulni statban, akkor azokból többet fogsz kapni, akinek a valós rankja akkora, mint neked és nem csak keveset játszott még adott módban és szerveren.
Nézz a neten videókat munka helyett és sokat fogsz fejlődni tőle.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most vettem meg a játékot és lenne egy kis grafikai hiba amiben segítséget kérnék hogy mivel lehet kikapcsolni, vagy állítani rajta hogy ne jelenjen meg. Csináltam pár másodperces videót róla hogy miről van szó.
Olyan mintha a texturák újra betöltődnének és azért lehet ez a lentről felfele futó sáv.Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
Thome
veterán
Én már eljutottam odáig, hogy meglövöm az embert. De olyan mintha az egész egy laggos valami lenne, hiába lövöm el, mintha átmenne a golyó rajta.
Itt nincsenek ligák, hasonlóképp mint mondjuk egy Starcraft 2-ben? Feszt jó játékosokkal rak össze, kb pontosan tudják mit csinálnak, reflexből. Egy hasonló balf*sszal se találkozok mint én. -
Land
veterán
Csak rávettem magamat és megvettem most. Remélem tetszeni fog.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Thome
veterán
ThomaHU néven steamen vagyok, jönnék squad módba hátráltatni (+tanulni)... Vegyetek fel, ha keresitek a kihívásokat.
-
PeL
addikt
válasz Aventador91 #15064 üzenetére
Persze hogy felszámolták. Ja mégse. Most újra csend volt vagy 3-4 napig, de már tegnap este is lecsaltak az utolsó meccsen, ma meg négyből hármon. Abba is hagytuk inkább, átmegyünk más régióba komolytalanabb meccseket tolni / funolni...
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Baszki ma milyen körünk volt.
Los Leonesben kezdtük utána továbbmentünk a körbe be egy házba. Közben megjött egyik haverom vele beszélgettem és hallottam a fülesbe üvölt csapattársam hogy lelőtték. Hang nélkül sikerült kiszednem mindkettőt és még épp fel tudtam szedni. Utána kis házakra szűkült elég sokan voltunk, a végén 3-an maradtunk. Csapattársam meg olyan gránátot dobott majdnem meghaltunk mindketten tőle, közben hátulról próbáltak lelőni. [kép][ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Zoli54213 #15068 üzenetére
Nekem 4k-ba fut mar ott is szep a jatek.
En ha butitas nelkul tennem fel akkor drive-ra rakom es onnan linkelem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Tanisz #15066 üzenetére
45-60 körül
ReFleXx: Nem lehetett ekkora felbontású képet feltenni.
[ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Tanisz
senior tag
válasz Aventador91 #15063 üzenetére
Nekem is volt már hasonló.
Valaki mondta korábban, hogy ilyenkor nyakon lőnek, vagy olyan részen, ahova nem ér el a sisak.Nincs benne semmi különös szerintem.
Zoli54213 Szép Mobilról nézem, így nem tudom kivenni, mennyi az FPS-ed ezen a felbontáson?
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Zoli54213
aktív tag
Kipróbáltam a PUBG-t 5K (5120x2880) felbontásban
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Aventador91
őstag
azt mondja már meg valaki, hogy 3as sisakkal miért halok 1 headshottal, miközben a másiknak egy sérült 2es sisak van, amit le is lőttem a fejéről AK headshottal?
-
Dyingsoul
veterán
válasz Bobó_20 #15051 üzenetére
Én gondolkodom rajta, hogy magyarul is belevágok ilyen magyarázós videókba, de sokszor csak a beszólogatás megy az ilyen jellegű tartalmak alatt. Meg persze mindenki jobban tudja a másiknál, mégsem veszik a fáradtságot az ilyen beszólós emberkék, hogy ilyen oktató jellegű videókat készítsenek.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Don.Corleone
aktív tag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Don.Corleone #15057 üzenetére
Gránáttal ki tudod magad tolni. Vagy ha csapatban vagy, motorral neked mennek, az kiüt téged onnan.
We are only Stardust...
-
Don.Corleone
aktív tag
őrjítő mennyi bug van még mindig a játékban... top20-ban végjátékban beszorultam egy kanapé mögé. Komolyan mondom döbbenet nem képesek legalább ezeket javítani.
-
Atish19
őstag
Ha tudsz kicsit angolul ajánlom sprEEEzy-t. Mindig magyarázza, hogy mit miért csinál és érthetően beszél. Youtube csatornája.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Bobó_20
aktív tag
150 óra körül járhatok és most kezdünk care package-t vadászni, nem azon múlik a győzelem (nyertünk már duoban m16-al másodlagos fegyver nélkül is). Kezdetben nem hátrány akár egységnyi idő alatt minél több területet bejárni sem, nagyobb az esélye ugyan, hogy tűzharcba szaladsz, de pont az a lényeg, hogy sokféle szituációt, területet viszonylag hamar megismersz. Én az elején célzottan elhagyatott helyekre ugráltam, kiismertem a mapokat, fegyvereket. Most tartunk ott duoban, hogy simán vállalunk már egy sulit, vagy Haciendát, mert 10/10 ugyan nem éljük túl, de az esetek felében már bőven. Érdemes gyakorolni a pisztolyokkal is, sok esetben pisztollyal irtunk ki jó pár embert. Szerintem jelentős fejlődést lehet elérni azzal is, ha megnézed a death camet és kiértékeled mit rontottál el (például nem mindig éri meg fejre célozni, vagy adott szituációban merre kellett volna mozognod, hogy ne lássanak meg). Plusz rengeteg videót találni, ami magyarázós és így sokaknak unalmas, de rengeteget lehet tanulni belőlük.
-
protegum
aktív tag
válasz Grave_444 #15030 üzenetére
Még csak annyit, hogy több ezer óra fps-multi játék után azért már felismerem a csalásokat, nemcsak behaluzom. Általam említett esetben a srác 3mp alatt tunkolt ki 27 lövedéket az m16-ból, egy időben és egy pontba. A videót postáztam a kéklyuknak, habár úgy se foglalkoznak vele, amíg szalad a szekér. Majd húsz éve az ilyeneket tarkón basztuk szívlapáttal a lanpartikon. Habár akkoriban a wh és az aim volt a menő.
-
-
VGNGR
senior tag
A repülő úttól távol eső zsíros helyre ha elmész autóval, akkor nagy eséllyel feltápozhatod magad jó loottal és a végjátékig is eljuthatsz, viszont oda meg már kell az 1v1 rutin is. Köztes megoldásként próbálhatsz nem túl távoli helyre elvitorlázni, ahová valószínűleg még 1-2 ember elmegy. Itt pedig próbálj az első kezedbe akadó pisztollyal/bármivel rájuk rusholni, és így gyűjteni tapasztalatot. Ha összejön, tiéd a hely, ha nem, akkor nem ment el sok idő a semmire (30 perc sarokban guggolás).
Én kezdőnek a top helyekre ugrálást (suli, Pecado, Hacienda) 10 másik ember közé nem ajánlom, mert csak frusztráció lesz belőle. -
BaLee
addikt
válasz NyxNyxNyx #15023 üzenetére
Aug-ot lehet találni simán vagy csak repülős ládában? ÉS AWM-et?
Mert már majdnem 1 hete játszok, napi sok meccset és még nem láttam.
Felszerelések max szintje 3-as ugye (mellény, sisak stb.)?Még mindig nem találtam meg az üdvözítő utat, ha valami high loot helyre veszem az utat akkor 10ből 9x lelőnek, mert vagy 8 ember ugrik ugyanoda, ha nyugisabb helyre akkor simán túlélem a végéig, csak épp egy M16A4-el mindenféle optika nélkül, esetleg egy holo sight-al a végjátékban nem sokra megyek.
Persze bénán is lövök, mert tegnap az út másik oldalán rohantak tőlem max 50m-re és oldalról puttyogtattam, eltaláltam 2-3x majd rám nézett, haláli nyugalommal becélozta a fejemet a 8x scope-al és egy lövéssel kinyírt. -
Dyingsoul
veterán
válasz ReFleXx #15025 üzenetére
Az igen!
Nem tudom, hogy a lövéstől vagy a hullától borult meg úgy az az uaz, de hasznos skill lenne ha más esetben is meg lehetne így húzni a magassági kormányt!(#15037) Shkiz0: Én ma Valle del mar-ba estem le egyedül soloban... két AR suppressort találtam, hozzá M4 +AK kombót. Benyitottam egyik szobába 2 db painkiller egymás mellett. Mellette lévő házban 2db energiaital egymás mellett. Utána 2 házzal arrébb megint volt 2 db energiaital egymás mellett. WTF? De amúgy egymás után 4 körben találtam legalább egy de inkább több AR Suppressort (squadban már osztogattam). Persze nem mondom, hogy minden nap ilyen, van amikor egész este nem találok egy darabot sem de azért vannak ilyen mák szériák.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #15023 üzenetére
Nem tudom, nekem szinte minden nap van ilyen vagy alig rosszabb lootom
Bár mondjuk hozzáteszem, hogy Erangelen fényévekkel szarabb mindig mint Miramaron.
Miramaron szinte mindig van legalább 1 supressor valamin, de nem ritka a 2 sem, vagy 1-1 SR/AR.
Plusz ma is volt pl olyan game, ahol "el púzó"-ba a Papp Laciba (box terem) egyik szinten volt 4db m4, mellette épületben meg 4db SKSÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Krisz0418
őstag
válasz Grave_444 #15033 üzenetére
Neked Dualba vannak a ramok vagy csak 1db 8gbos van? Sokat dob rajta az i7 gondolom.
Szabadidőm engedi, lehet felrakok egy win7et vagy nem tudom
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
Grave_444
nagyúr
válasz Krisz0418 #15020 üzenetére
Nekem az adatlapomon lévő géppel elején a mostani patchel leesik az fps amíg leérek, utána stabil 90-100 körül. 80 alá nem nagyon esik soha. High textúrák, PP és AA, többi very low. Lehet megy valami a háttérben. 8GB ram nekem elég. Win7-et használok nem tudom ez mennyit számít.
Procik közt nincs nagy különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
válasz Create. #15031 üzenetére
Fura, öcsémnek megy rendesen. (texture high, pp medium, aam medium, distance ultra). Amikor még nem volt ez az új spawn rendszer neki a lobbiba is megvolt fixen a 70fps. Most is megvan neki bárhol van, ha vezet és gyorsan megy akkor is.
GTA 5-ről ne is beszéljünk, ugyanott vagyok i5el mint i3al..városba semmivel sincs több fpsem. Öcsémnek szintén itt is stabilan 60felett van.
Szóval nem értem, szerintem 8gb ram kevés/vagy kéne a dual chanel. De hétvégén kipróbálom dualba és megnézem mit tud.
u.i: neki is 6600van, de gondolom nem azon a +300mhzen fog múlni +20-30fps két proci között kb 5fps van nem?
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
addikt
válasz Krisz0418 #15020 üzenetére
Ez így teljesen normális, nekem i5 6600, 8gb ram, 1060 6gb van és kb ugyanezek vannak nekem is, bár engem nem zavar. Nálam textura ultra, post proc. medium, AA ultra, a többi very low. Ha mindent very lowra raknék stabilabban menne, de akkor meg ocsmány a játék. Én g4560-ról váltottam i5 6600-ra, de ott se volt nagy előre lépés, jobb lett, de nem annyival. Kell neki az i7, vagy 8genes i5.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz protegum #15029 üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom te milyen említett esetről beszélsz, de nem is érdekel.
Annyit akartam csak, hogy amire a laikus hogy szépen fogalmazzak azt mondja macro még nem biztos hogy az. Az egerem nekem is tudja, de felesleges lenne nélküle is pörög. Codokban is ugyanúgy kilövöm a garandot vagy a félautomata fegyvert, mint aki macrozik vagy klikkelőzik.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
[link]
eddigi legviccesebb winünk 1v3 clutch, kocsit meg valszeg a tars hullaja dobhatta meg2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz spanglee001 #15022 üzenetére
Nekem ez a loot jött össze múltkor aztán meghaltam a kb 10-et sebző gránáttól ami nekilökött a falnak csiga sebességgel.
A 9 kill az szép, nekem valahogy mindig 5-6 közül van.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
spanglee001
addikt
ejjdejó kör volt
mondjuk a loot sem volt fukar [kép][ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Aventador91
őstag
van egy srác, most kapott custom gamet. [link] aki akar jöjjön, hogy legyünk 100-an
szerver neve: blyyyplays
jelszó: barik
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok!
Nem rég procit váltottam leginkább a PUBG miatt. De azt veszem észre hogy csak minimálisan lett több és stabilabb az fpsem.
Mostani konfig:
i5-6500
1x8gb 2400mhz crucial
gigabyte h110m s2h
gigabyte 1060 3gb oc (samsung ramos, stabilan 2100mhz turbo, 8800 memory)Régi procim egy i3-6100volt.
Amik zavarnak: repülőn 40-45fps mennyire normális? Nagyobb városokba droppol, 70-80fps és ledobja 55-60ra. Vezetés közbe van hogy droppol 45re is. Mintha néha mikrolaggok lennének. Ha nincs semmi város stb akkor 80-95fps. Ezek mennyire normális értékek? Mert öcsémnek nem sokkal jobb gépe van de sokkal stabilabb fps és több.
öcsém gépe: i5-6600, 2x8gb ram, asus 1060 3gb, asus h110m lap.
Kevés lenne a 8gb vagy single chanel miatt? Más játékba sinsc több fpsem i5el szinte, gta 5 ugyanúgy 55-60fps onlineba ha sokan vagyunk és városba. Nem értem itt a dolgokat már
Legújabb bios van lapon, friss w10 pro. Csgo egyértelműen jobban fut (+50-100fps)AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
niof
addikt
válasz protegum #15018 üzenetére
Én annak idején a kezdőszigeten 90 töltényt simán kiürítettem az m16a4-ből, mire a számláló 0-ig ért. És ebben benne van, hogy el kellett érte menni, összeszedni a lőszert, betárazni...
Persze a játékban nem szórakoztam ezzel, mert akkora recoilt nem tudok lekezelni, ami ezzel jár. Illetve, régebben még ment, de szerintem belenyúltak, mert egy ideje számomra az a fegyver élhetetlen, kb olyan, mint az AK. Ha csak azt találok, azt a fegyvert mindig single módban hagyom, és keresek/megtartok valami mást közelharcra.
Szerintem a 3 mp kicsit túlzás, de nagyon hamar ki lehet pörgetni burst módban a tárat.Amúgy a hétvégén valamelyik nap néztem Shroud-ot, és játék közben azt mondta, hogy szerinte az utolsó update-el megint belenyúltak a fegyverek balanszába. Valaki kérdezte tőle chat-en (így jött fel a téma), hogy melyik grip-et szereti jobban (m416-ról van szó), és azt mondta, úgy érzi, a grip-ek közt most nem igazán van különbség, viszont a tactical stock nagyon sokat számít, és azt mindenképp használjuk, ha találunk. Valamint, szerinte belenyúltak a mini14-be is, nagyobb lett a recoil-ja, és a bullet drop-ja is rosszabb lett. Azt mondta, most kb. olyan, mint az m16a4, csak lassabb.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
protegum
aktív tag
válasz Grave_444 #15003 üzenetére
27 lőszert 3 másodperc alatt képtelenség kipörgetni m16a4-gyel semi auton. Az 9 lövés másodpercenként úgy, hogy közben ritmust sem téveszt a 27 lövés alatt. Nem beszélve arról, hogy gyakorlati tűzgyorsasága a fegyvernek 45/perc semi auto-n. Egy, vagy még hiszel a mesében. Kettő, szerinted a norecoil macro nem egyértelmű csalás. Három, a pubg egy mese. Az utóbbi esetben viszont frontnite egy parszekkel megelőzi a pubg-t, mert az legalább nem hazudja magát realisztikusnak .
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz ¤Envy¤ #15010 üzenetére
Érdekes a hanggal leírt dolog. Ez velem is elő szokott fordulni, elmondom miért de nem akarok mélyen belemenni a technikai részletekbe mert nálad lehet más miatt van:
Én ha PUBG-t játszok azt 95%-ban fülesben teszem. 5.1-es hangrendszerem van, annak van egy stereo kimenete, abba szoktam bedugni a cloud fejest. Ezt nem érzékeli a windows, 5.1-en marad a hangbeállítás és mivel a fülesem stereo, vannak csatornák amik kimaradnak. Ilyenkor nem hallom bizonyos irányokból hangokat. Windows hangbeállításokban ezért én magamnak állítom át a hang konfigot 5.1-ről stereora. Már egy ideje megszoktam ezt a műveletet. A kettő között a különbség látványos ezért hamar észreveszem, ha 5.1-en felejtem a beállítást.TLDR: Ha fülest használsz ellenőrizd, hogy stereo-n van-e a hangkimenet illetve azt is megnézheted hogy nem került-e valami effekt beállításra vagy az EQ nem lett-e elbabrálva (ha el van állítva nyugodtan használj flat-et).
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Shkiz0 #15014 üzenetére
Alig van puszta a pályán, az egész dimbes-dombos. Egy kis völgybe ha bemászol, akkor 3, de legalább 2 oldalról védve vagy. Egy fa csak 1 oldalt véd és vannak olyan fák Erangelen ami mögé be sem lehet állni gyógyulni. Sőt a szikla is sokkal kevesebbet ér Erangelen emiatt.
Erangelen is van pár ilyen dombosabb terület, azokat imádom, de rikán szűkül oda.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mostanában a Miramar-t jobban élem. Erangelen kiéget, hogy vannak olyan puszták ahol a lategame teljesen a körön az utolsó pár körön múlik, mert egyszerűen kijöhet úgy, hogy semmi fedezék.
-
¤Envy¤
aktív tag
Pár érdekesség az elmúlt napokból.
Párszor, mikor futottam a kör felé, teljesen úgy hangzott, mintha valaki futna mellettem... azt hittem más is rohan a körbe, nem csak én, de nem volt ott senki...
Másik alkalommal pont az ellenkezője... Miramar, 1x1-es kis ajtó nélküli helyiségben cseréltünk pár cuccot (duo), egyszer csak mindketten halottak voltunk. Nem gránát, hanem két játékos egyszerűen csak odajött valahogy hang nélkül, és amint benéztek már lőttek is... Nem tudom hogyan, de ki lehet végül is magyarázni, hogy messziről megláttak, és odasettenkedtek, de akkor is lett volna egy kicsi hangja...
Szintén DUO (ez fontos!), ez tegnap. Megyünk fel egy hegyre, jön KETTŐ kocsi, mindkettő kocsiban 2-2 ember. Megállnak egymás mellett(!) a hegytetőn, és mind a négyen(!) ránk jöttek. Először azt hittem üldözik egymást, de ezután világos lett, hogy 2 duo szépen összejátszik... ehhez mekkora pofa kell amúgy? Vagy inkább gyávaság.
Frissítés utáni nap, ez azóta nem is jelentkezett többet: a lobbyban már az irányításom teljesen elveszett, csak hátrafelé tudtam menni, a többi irány nem arra ment, amerre kellett volna... jelöléshez elevickéltem valahogy, kocsiban jól működött, kiszállva megint elromlott minden, lehetetlenné téve a játékot. Behátráltam hát egy kis épületbe és ki kellett lépnem... Következő kör már jó volt, a hiba nem nálam volt.
A laggokat nem is kell említeni...
Valamint a késői loot megjelenés is nagyon él, bemegyek a házba, semmi, megyek ki, ott a scar az ajtó előtt, ahogy beléptem, észrevettem volna.
Ez van.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Chrys_ #15006 üzenetére
Jó wowban vagy 10 éve találkoztam 60 éves fószerrel, de ez tényleg durva főleg így webcammel. És valóban jól játszik! De szép lenne megélni, hogy nyugdíjas korunkban így streamelgessünk mindenféle új játékot.
-
ingalls
senior tag
válasz vjacintka #14961 üzenetére
Öcsém játszik hasonló erejű vga-val (igaz, i5 6500 van alatta 8 giga ram), és ha minden low beállításon van, akkor 900p-ben viszonylag élvezhetően eljátszogat vele. Én tuti kikészülnék azon a 40 körüli fps-en. Sajnos az az egykor jó proci is bődületesen gyenge mai viszonylatban A helyedben nem erőltetném, de a refund opció, ahogy fentebb említették, még mindig ott van.
(#14995) RazoR: Nekem is volt még reshade tegnap este.
-
Chrys_
addikt
-
niof
addikt
Ma ismét megtörtént ugyanott a delay-elt spawnolás, amiről tegnap is szó volt. Most duoban, egy FA termett elő. De most speciel 2 dolog is megerősített benne, hogy nem csak haluzok. Találtam egy Scar-t a lootolás elején a lépcső mellett, majd kicsit arrébb egy m4-et. Lecseréltem a Scar-t, majd irány a tartályok teteje. Mikor lejöttem, akartam menni haver után, erre az előbb lerakott Scar mellett ott egy First Aid, pont ott, ahol az m4-et felvettem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
protegum
aktív tag
válasz Aventador91 #15000 üzenetére
Kihagyták, hogy légy igazi kínai, másolj le mindent szolgaian és add el sajátodként. Használj aimbot-ot, norecoil macro-t, wh-t és esp-t, és soha de soha ne hagyd ki a speedhacket. Ázsiai serveren ne csalj, mert kivégeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN