-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Grave_444 #14493 üzenetére
Úgy írjátok, mintha az a feltöltött videó tartalommal bíró valami lenne. És ez valahol vicces. Szép dolog az összetartás, de ami nem megy, azt nem kellene erőltetni, bíztatni meg pláne nem.
Egyébként én még nem dislikoltam, de felírom, nehogy elfelejtsem.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Running
tag
Reshade azért lesz tiltva, mert a scope-ozást még jobban meg lehetett vele nagyítani, így egy 2x-es scope-al is láttál úgy, mint egy 8x-el, csak pixelesebb volt. Összefoglalva, csalásra is lehetett alkalmazni.
Doc--ot miért nézik? Mert showman is, nem csak egy játékos. Rájött, hogy ki lehet többet is hozni a twitch-ből, mint bambán nézni a monitort és játszani, meg válaszolgatni az ostoba kérdésekre 5 dollárért.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Aventador91 #14491 üzenetére
Azért ha az itteni topikból voltak kíváncsi lennék kik azok a rosszindulatú emberek, akiknek nincs jobb dolguk éjjel, mint dislikeolni a streamed.
-
sagem
addikt
Btw emlékeim szerint 2017 decemberében voltak hírek arról, hogy a PC-s verzió halad a 30 millió eladott példány felé..ennek fényében az az 1 milliós szám nem is olyan lehetetlen
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Aventador91
őstag
válasz sirszevenap #14490 üzenetére
Ez a likeos dolog nem érdekel éjjel streameltem még egy kört, 4 szép kill összejött már akkor nem engedett fel reshade-el. Le kellett törölni, viszont egyből 100-120 fpsem lett, és olyan Smooth mintha nem is streameltem volna
-
sirszevenap
addikt
válasz Aventador91 #14471 üzenetére
3 lájk és 2 dislájk a videódon. Állítom a két dislike Jinxb1rd volt!
Bankkártyával? Hát persze!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Grave_444 #14485 üzenetére
+ (#14486) saen
ha a PUBG static memory adress-éhez nyúl - mint eddig a reshade, meg más kinézetmódosítók -, akkor valszeg innentől jár a sárga görbe gyümölcs előbb-utóbb. gondolom most ezeket zárták le/tették figyelésre innentől. (offtopic GTAO-ban is így szűrik a csalókat, a crash reportokból kiolvassák a használt memóriacímeket, az más kérdés hogy néha bannolnak egy-egy adagot)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Grave_444
nagyúr
Oké költői kérdés volt. A fejlesztők ezzel nem sokat értek el szvsz csak unszimpatikusak lettek. Nem azzal törődnek amivel kéne, pedig tele apró, de néha idegesítő hibával a játék. Csalók miatt nem jajgatok ez minden multival jár, aki ügyes így is csirkét vacsorázik.
[ Szerkesztve ]
-
chrisnagy13
senior tag
válasz Jinxb1rd #14482 üzenetére
Nem csak a jelenlegi időszakot kell nézni. A csé nem most éli meg a legnagyobb csalássorozatot. Ha ott banolnak, akkor van látszatja is, nem csak bejelentenek valamit.
(#14483) players111: Gondolom azért utána észrevettétek, hogy játszhatóbb a játék, nem?
(#14484) saen: Ó, akkor elnézést a Blueholtól, tuti nincs semmi közük hozzájuk. Hogy egyre gyakrabban találkozunk csalókkal nem azt a nézetet erősíti a valóságban, hogy -1m accal kevesebb van. Minél többet banolnak annál többen vannak? WTF?
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz chrisnagy13 #14481 üzenetére
Először is ezt a Battleye állította nem a Bluehole, szóval nem is tudtak hazudni ebben... Emellett miért ne lehetne 1m ban? Csak azért mert még mindig találkozol csalóval? Senki nem állította, hogy elfogytak...
-
törölt tag
Én láttam a Rainbow Six Siege játékba amikor beletették a BattlEye-t mit tud. Kb azonnal repült 100k játékos az első nap.
-
Jinxb1rd
addikt
Jó és szerinted hány aktív játékos van PUBG-be és mennyi CS-be? Szerinted ennyi játékos mit tud összehozni síráson kívül? Semmit.
We are only Stardust...
-
chrisnagy13
senior tag
1 millió ban januárban? Ugyan már. Csében, ha banoltak 7-8k accot öröm és boldogság volt hetekig. Itt meg napról napra rosszabb a helyzet, de ők banolnak meg dolgoznak. Pls Bluehole...
(#14480) Jinxb1rd: bizonyíték kéne a banokról, nem bedobni egy random magas számot. Ja és mi részemről a bizonyíték? A temérdek csaló minden meccsen és a hivatalos fórum topikjai amik másról se szólnak.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Honnan jött most ez hogy a BattleEye hazudik? Bizonyíték?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
saen
Topikgazda
válasz chrisnagy13 #14478 üzenetére
Miben hazudtak?
-
syler123
veterán
válasz Aventador91 #14469 üzenetére
Eszed az sok van, az látszik
niof: Én is inkább Shroud-ot nézem, ez a doki túljátssza a szerepét, de biztos van akit ez érdekel, máskülönben nem néznék ennyien
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
Az új anti-cheat dolog elhalasztva, de a reshade innentől tiltott dolog lett. Azt mondják ez végleges.
-
niof
addikt
Tudom, sokaknak nem nagy szám, de tegnap végre meglett a csirke Miramar-on is! Pedig a pályát ki nem állhatom.
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
scabi78
senior tag
-
Richard!
addikt
Utolsó 16 meccs, kill nélkül. Ez az, fejlődök!!!! Visszafele
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
KisTücsök
addikt
Az első meccsén a dropból kivesz egy awm-et, aztán top 25-ben az ölébe hullik még egy drop és abban is awm van.
Jó ez megrendezett.
és nyeri is 10+ killel. oké.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Aventador91 #14458 üzenetére
Mi az érdekes a te feltöltésedben? Ott szerencsétlenkedtél miközben mások mondták mit kell csinálni, most nem azért, de nekem senkitől sem kellett megkérdeznem hogyan kell használni a bandage-t, elég magától értetődő volt. De mégis feltetted a streamet, ahol ha jól emlékszem az volt a lényeg, hogy látszódjon milyen a PC-d. De szíved joga volt megtenni, nincs is ezzel baj.
Szerintem egész érdekes a doktor stream-je, bár különösen nem érdekel, mert leginkább játszani szeretek.
A lényeg, hogy mindenki azt néz akit szeretne, nem vagyunk egyformák...[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
PeL
addikt
Hol láttál erre bármiféle bizonyítékot amúgy? ESEA-n pl. legalább kirakják a névlistát a banolt játékosokról. Itt nem is tudod már visszaellenőrizni sem a csalók accountját mert a bluehole megoldotta azt is hogy ne lehessen már rákeresni a játékosok steam accjára. Azt mondanak amit akarnak.
(#14461) gyuribácsi88
Elengedtük, FPP-ben is ugyanúgy találkoztunk ilyenekkel 2K körüli ratingen előző szezonban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
PeL
addikt
Ez az 1 millió banolt csaló amúgy hatalmas kamu. Minden squad meccsen csaltak megint eddig kb Utolsó meccsen...
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz Aventador91 #14458 üzenetére
nem kell érteni és poénnak se kell lenni, 320k+ nál jár
-
Aventador91
őstag
válasz Ochocinco46 #14457 üzenetére
még mindig nem értem mi a poén az emberben. bár a conchita után nem lepődök meg az embereken
[ Szerkesztve ]
-
Ochocinco46
aktív tag
már böngészőben is jó, még intro megy és 200k+ néző
-
cintula187
addikt
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #14453 üzenetére
mennyire örülhet amúgy
bár reálisan nézve inkább valami véletlen egybeesés lehet. Egy-egy eseményt néznek másfél millióan, itt max 100k-s nagyságrend lehetett az offline csatiján, nem értem, de ritka esemény, hogy egy ekkora oldal összefossa magát(#14454) saen
Alkalmazásban valóban jó.
Shroud meg jól jár, mert csődül hozzá a nép[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz cintula187 #14452 üzenetére
Twitch nem halt le, mert Shroud-ot gui-n keresztül simán nézem, csak a szuper html vackuk döglődik.
-
addikt
válasz Ochocinco46 #14451 üzenetére
Addig is [link]
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
cintula187
addikt
A doktor megölte a twitchet???Ez nagyon durva.
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Ochocinco46
aktív tag
Doki kinyírta a Twitch-et
pontban nyolckor, amikor kezdett volna, meghalt a chaten már iszonyat sokan voltak... -
protegum
aktív tag
válasz Aventador91 #14430 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papsajt. Tény, hogy soloban és duoban alig van csaló, de én 1-2 kör után, baromira megunom a solot. Egyedül a squad ami miatt nem lett kasza még a játék. Médiakurvákat meg nincs időm nézni.
-
Winne
nagyúr
válasz jozefgucci1 #14448 üzenetére
Ezért várom én is, hogy válaszoljon a fórumtárs, hogy kire gondolt, mert én is meglepődtem ezen.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Winne
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #14439 üzenetére
Az lehet, ennyire nem jártam utána. Viszont itt a videón is látszik, hogy lehet sharpent állítani. [link]
-
ingalls
senior tag
Jó lenne az FPP is, ha megoldanák végre, h legalább olyan szmútos legyen, mint egy battlefield. Nem kell Csé szint, degy bf1 simaság már bőven elég lenne ahhoz, hogy nomrálisan lehessen célozni és reagálni.
Bár hozzá kell tennem, hogy 1.0 óta sokkal jobb, mint ea korában. -
Grave_444
nagyúr
válasz Create. #14437 üzenetére
Pedig lehet, sőt még a monitoromon is tudok képet élesíteni. Már százszor leírtam, nem lenne erre se szükség, ha normális lenne a játékon belüli élsimítás vagy látótáv. Ha már így meg úgy realisztikusra próbálják csinálni ne úgy nézzen már ki, mintha egy szemüveges ember szemüveg nélkül nem látna messzire.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Grave_444 #14436 üzenetére
Továbbra is hangsúlyoznám, hogy nem a színbeállításra értem, hanem a képkiélesítés és társai, amit se driverben, se játékban nem lehet állítani külön.
De ne menjünk ebbe bele, mindenkinek szíve joga mi fér bele meg mi nem, én csak elmondtam a véleményem ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Create. #14425 üzenetére
Azért a színbeállítások illetve a saját monitor beállítások, szóval hogy neked megfelelő KÉP legyen nem egyenrangú wh-val meg aimmal szerintem. Ennyi erővel nem kalibrálhatod a monitorodat.
Egyébként pont az egyik újabb driverrel jött egy új app, amivel játékon belül ugyanúgy lehet mindent állítani, mint reshaddel, aki rászán egy kis időt azzal ugyanúgy belövi a grafikát. Akkor ezért is majd sírni fognak és az NVIDIA drivert is betiltják?
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Én csak azt nem értem, hogy minek örülnének néhányan, most komolyan Eddig az volt, hogy jaj beszedik a pénzt és semmit nem csinálnak a csalókkal, tönkremegy az egész játék, szemetek. Most jön az anti cheat update, cserébe nem lehet reshadet használni = szemetek. Kiírnak egy nagy számot, hogy ennyi embert bannoltunk srácok, csinálunk valamit = hazudnak. Nehéz így jót tenni
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
addikt
válasz gyuribácsi88 #14429 üzenetére
A reshaddel nem csak a színeket lehet állítgatni ezt te is tudod, és nem is arra gondoltam. De gondoltam, hogy az olyanoknak nem fog tetszeni, aki használ ilyen plusszokat. Az egérről ne is beszéljünk, én is pakolhatnék recoilt bele, de az olyan minek játszik...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Na baszki pont holnap leszek szabadnapos es mostansag ezeknel a frissiteseknel osszef*ssa magat a jatrk aznap
Ettol fuggetlenul en is varom a frissitestAventador91: Ez jol hangzik csak en nem szeretem a jatekba az fpp modot. Max akkor hasznalom tpp-nel is ha epp szukseges.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Aventador91
őstag
én azt mondom, aki nem akar minden körben cheaterrel találkozni az nyomjon FPP solo-t. saját tapasztalat is, és a pubg magyar facebook csoportban is ezt mondja mindenki, aki fpp solozik hogy nagyon ritkán találkoznak cheaterrel. spreeezy streamekben is ritka. ő is sokat játszik, nagyrészt soloban
-
addikt
válasz Create. #14425 üzenetére
Akkor utána majd az nvidia beállításokban lehet variálni a színekkel, gondolom aki majd ott tolja feljebb a csúszkát, az is csalónak fog számítani.
STOP NVIDIA SETTINGS
Stop mindenki, erős pc stop, drága egér stop. Pentium 4-et mindenkinek, 17 colos crt monitorral és görgős egérrel. Egyenlő esélyeket minden játékosnak!
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
saen
Topikgazda
Hajnalban jön az élesre az új anticheat cucc. Kiváncsian várom
-
addikt
válasz esfrost #14423 üzenetére
Már tiltva lesz az is elvileg, ha kijön a patch.
Ez pont olyan hozzáállás mint az olimpikonoknál... amíg nincs a listán nem doppingszer.De nem is akarok ebbe belemenni, többen használnak valami segédséget. Nekem pl még a plusz egérgombok is le vannak tiltva, pedig lenne ott is sok minden amit álîtgatni lehetne rá.
[ Szerkesztve ]
-
zarayg
aktív tag
-
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Aitrui #14417 üzenetére
Én meg a magad fajtákat imádom.
Senkit nem hazudtoltam meg szimplán mondtam, hogy valaki beírt ide egy kijelentést alany vagy tárgy nélkül linkelést mellőzve és erre született egy halom hozzászólás és az a tippem, hogy senki nem nézett utána, hogy most csak PUBG-ről van szó egyáltalán vagy a cég az összes játékára gondolt?
Pont jól tükrözi a magyarországi állapotokat, hogy a magyar ember mindent elhisz, ami elé csúsztatnak és nincs normálisan alátámasztva.
Szóval ezúton kérek bocsánatot mindenkitől, hogy nem vagyok egy megvezethető birka. Csókolom!
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Aitrui #14403 üzenetére
Az ESP-t hogy azonosítod be egyértelműen? Biztos sok van belőlük pont ezért, mert csak gyanakodni lehet rá.
más: Olvastam egy olyan hozzászólást, hogy valaki gyanítja, hogy ha eddig family sharing-gel megosztottad a Steam accountodat, akkor a főaccountot nem bannolták ki, ha csaltak a kicsin. Nem tudom igaz-e, a komment írója sem biztos benne, de az kicsit árulkodó, hogy mostantól már nem támogatja a játék a family sharinget.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
esfrost
tag
válasz Aitrui #14412 üzenetére
Statisztikailag eleg kicsi ra az esely? Csak kivancsisagbol kerdem, szerinted 100 jatekosbol hanyan csalnak? Persze a 2,5 millio jatekosbol biztos van par ezer, aki csal, de megis milyen aranyban? Egyebkent meg ennek a boncolgatasa teljesen felesleges, mint hogy az is hogy minden szamomra varatlanul ert kill-nel visszanezem a death cam-et, majd megallapitom, hogy ez bizony most cheat volt... Ez van. Erre egy megoldas van igazabol, nem kell vele addig jatszani, amig nincs megfelelo vedelem a jatekban. Ennek a “biztos cheatel” bizonygatasnak sem most sem regebben nem volt ertelme.
[ Szerkesztve ]
-
Aitrui
csendes tag
válasz Jinxb1rd #14409 üzenetére
"We have banned over 1,044,000 PUBG cheaters in January alone, unfortunately things continue to escalate."
Lehet az összes játékról beszélnek amiket "védenek", csak össze vissza hazudoznak a twitteren, hogy tüzeljék tovább szegény PUBG összeesküvés elmélet hívőket, akik mindenhol cheatert látnak.
Imádom a hozzászólasaidat! Szinte csak miattad olvasom ezt a topikot!
-
saen
Topikgazda
Viss-nél is elő szokott fordulni, hogy kielemzi azt aki lelőtte. A legjellemzőbb az az, hogy tudja mi hol van az illető, tehát nem kell attól félnie, hogy bárki meglepi. Aimbotot meg csak akkor kapcsolja be ha már szarban van. Az ilyen csaló nem feltétlen tűnik fel kapásból, csak ha végignézed, hogy mit csinált, akkor válik egyértelművé a helyzet.
Személy szerint emiatt már nem is játszom a játékkal jelenleg. Várok arra, hogy kitakarítsák a szemetet, remélem egyszer még vissza tudok jönni úgy, hogy nem lesz tele a játék csalóval. -
JanR
addikt
-
Én úgy gondolom, hogy ha ezt külföldi fórumra írnád, ott ugyan ezt megkapnád. Vannak akik többet, vannak akik kevesebb csalót látnak. Én nem elemezgetem a replay-t, így nem zárkózom el a Te igazad elől. Lehet túl jó indulatu vagyok, vagy csak simán nem foglalkozom azzal, hogy ki hogyan játszik és hogy lő le.
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
Sokszor volt már téma, persze a top20 mindenki ESP nagyon erős kifejezés, de sokkal kevésbé mint az, hogy "nem lehet hogy csak keserű a szőlő" ennek a játéknak a tekintetébe, bizonyos rating felett, minden x. game csaló, roppant bosszantó mostanában, régebben úgy gondolkodtam mint te kb amikor 1 hónapos volt a játék . Sajnos már mindennapos a csaló, pedig egyre kevesebbet játszok..
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
Aitrui
csendes tag
Nem is igazán tudom miért postolok magyar forumra, de ha már elkövettem ezt a hibát, folytatom, és válaszolok.
Elhiszem hogy ugy gondolod te nem találkoztál 20 csaloval életedben, lehet hogy ez igy is van, de statisztikalig elég kicsi az esély rá. Arra viszont hatalmas, nem vetted észre a cheatelés ezen formáját.
Nem azt mondon, minden játékban van 20 ESP cheater,de ha játszol éjszaka EU szerveren, és rászánod az időd a replay elemzésre, csodálkozni fogsz miket látsz.
Félreértés ne essék, nem sirni jöttem ide, játszok tovább, szeretem, sokszor persze tiltre tesz maga a játék, de ettől függetlenül aki nem hiszi el hogy milliok cheatelnek valamilyen módon, ennyie
"hivatalos" bann szám megosztás után sem, az nagyon nagyon naiv. -
JanR
addikt
válasz TTomax #14408 üzenetére
Nem tudom, én ezt sem így látom. Rengeteg hazai és több külföldi lanon is voltam, ismertem az ellenfeleimet. Ugyan úgy játszottak offline, mint online. Eleinte én is rengetek embert csalónak tartottam és beláttam, hogy van sok nagyon jó játékos. CoD-ban a "hang forrása" volt az egyik legjobb kiinduló pont. Rám is rengeteg conflicotot írtak, csak azért, meg hallottam egy trappot, vagy plantolást. PubG-ben is egy jó hangbeállítás aranyat ér!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz NyxNyxNyx #14393 üzenetére
Pedig én ilyen ember vagyok. A régi fps játékok miatt berögződött nálam, hogy kill után újratöltök, itt viszont quickdraw nélkül fájdalmasan hosszú vagy halálos tud lenni. Egyedül uzinál vagy vectornál érzem értelmét.
A battle eye-s hír beszúrása meg jó volt és mindenki beszél róla hogy hú meg hű, de arra senki nem kérdezett hogy ez csak pubg játékra vonatkozóan vagy az összes játékra? Mert nem mind1.
Ezért szeretem saen-t, ő mindig linkeli az original cikket/hírt is hozzá.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
TTomax
félisten
A COD2 is pontosan ennyire volt tele csalóval,még olyan szerver is volt ahol kötelező volt csalni.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
JanR
addikt
válasz Aitrui #14403 üzenetére
Azért az a top20-ban mindenki csal egy kicsit erős szám szerintem..
Én eddigi pályafutásom alatt nem találkoztam 20 csalóval (vagy csak lehet naív vagyok), pedig nekem nincs is chicken dinnerem orrba-zájba.. Nem lehet -és most kérlek ne sértődj meg-, hogy csak keserű a szőlő? CoD2 idején ugyan ezek mentek, ha valaki jobb volt a másiknál, akkor már biztosan csalt/valamit használt. -
Aitrui
csendes tag
válasz Create. #14404 üzenetére
"extrasensory perception", tudja merre mozogsz, merre vannak cuccok, kocsik.
Nem értek a programozáshoz, de hogy lassan egy éve nem tudjak megoldani egy a hálozati kommunikációbol, ne lehessen ezeket az adatokat kiszedni, elég nevetséges. Ezek az ESP cheatek másik gépen is futhatnak, akár telefonon is, és közvetlenül emiatt nem is detektálhatóak.
Elöző postomban elfelejtettem emliteni, kizárólag FPS- tolok, szóval nem csak TPP.ben vannak csalók. Egyértelműen kevesebb itt a blatant 400m-ről aimbotozó, de néha az is előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
Aitrui
csendes tag
Teljesen valós ez szám, és valszeg 2x annyit nem bannoltak, akik olyan cheateket hasznalnak amit a rendszerük nem tudott még azonosítani.
Egész hétvégén játszottam, és 90%-ban, olyan emberekkel akadtam össze, főleg éjszaka, akiknek pár játéka volt csak, viszont egyértelműen látszott mozgásán, lövésein, nem most kezdte. A bannok mostani formájukban csak arra jók, hogy még több pénzt hozzanak a cégnek, a függők ugyis ujra megveszik azonnal, és minden megy tovább. Szerintem semmilyen anyagi hasznuk nincs a csalóknak, egyszeüen ilyen emberek. A PH-s discordon is toltam pár hétig, ott is nem egy ember ESP-zik...
Vannak olyan napszakok, amikor EU szerveren, ha visszanézed a replayt, alig találkozol olyan emberrel top 20-ban aki nem ESP-zik.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Aventador91 #14396 üzenetére
Pisztolyhoz max extended, de az is főleg a 1911-hez, az a 7 golyó elég kevéske... De amint van legalább egy shoti akkor dobom is el...
(#14402) Aventador91
Nem ugrik oda[ Szerkesztve ]
HATER
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN