-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz chrisnagy13 #19647 üzenetére
Van a tickmeter nevű progi, ott pl ha ír helyett usa szerverre dob be akkor sokkal stabilabb és simább is az egész, pedig ugye nem így kellene lennie.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #19557 üzenetére
Egyik sem, kontiék miatt linkeltem, hogy pár óra lövöldözésért milyen jó pénzt kaptak.
-
nagyúr
válasz chris0000 #19553 üzenetére
Ennel inkabb akkor mar jobb ha csinalsz egy szuz telepitest, felraksz mindent amit akarsz, aztan acronissal csinalsz a particiorol egy kepfajlt, es ezek utan csak ezt kell feltenni, 4-5p az egesz.
5-6 havonta meg keszitesz egy frisset.
En igy szoktam[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Skacok ez mi is akar lenni?
"Heal at least 200 hp 5 times in single game"
Mert nem igazán akar elmozdulni nekem a nulláról.
Az én értelmezésemben az akarna lenni, hogy 1 játszott mecs alatt legalább 200HP-t kellene mondjuk eltoltni?
Tehát mondjuk lemegy negyedig a hp-m, ami ugye 25hp, heal 100-ig az 75, és mondjuk ezt eljátszom 3x egy meccs alatt, és ezt kéne még 5x megismételnem hogy kész legyen ez a mission?
Vagy mi akar ez lenni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #15023 üzenetére
Nem tudom, nekem szinte minden nap van ilyen vagy alig rosszabb lootom
Bár mondjuk hozzáteszem, hogy Erangelen fényévekkel szarabb mindig mint Miramaron.
Miramaron szinte mindig van legalább 1 supressor valamin, de nem ritka a 2 sem, vagy 1-1 SR/AR.
Plusz ma is volt pl olyan game, ahol "el púzó"-ba a Papp Laciba (box terem) egyik szinten volt 4db m4, mellette épületben meg 4db SKSÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz majnkopf #14816 üzenetére
Mert megszokta az elenkebb szineket nem a fako dolgokat.
De mas oldalrol megkozelitve akkor ha en gazdag vagyok es telik 1millas gepre es fullon jatszok es hamarabb veszem eszre az enemyt mint aki lovon jatszik es pl elmosodott fostenger a fu, akkor en is vegyem le lowra mert ezzel elonyt szerzek?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Aventador91 #14732 üzenetére
Én annak a híve vagyok, hogy repcsiből kiugorva olyan helyre megyünk ami nem esik a repcsi útjába aztán utána indulunk a kör felé.
Innentől az esetek 70%-ban a kör szélén játszunk (ha van legalább 4/8x scope) 30%-ban megyünk be középre.
Ha szarabb a loot akkor inkább megpróbálunk már minél beljebb helyezkedni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz spanglee001 #14724 üzenetére
Nem, 2560x1080
Jelentem megy a Reshade még nekem így tudom szemléltetni miről beszélek.
Ez csak a menü, játék közben sokkal zavaróbb.Reshade On ( AdaptiveSharpen + Technicolor2 )
Reshade On/Off ( Only Technicolor2 )
Reshade On/Off ( Only AdaptiveSharpen )
Reshade Off ( No AdaptiveSharpen + Technicolor2 )Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Aventador91 #14722 üzenetére
Ahogy fentebb is irtam nem a szinekkel van bajom, a fakosagot meg tudom szokni, de az elesseget meg fps vesztes eseten is bevallalnam, mert boven van mibol gazdalkodjak 🙄
-
nagyúr
válasz LLKobe #14714 üzenetére
Na vegre valaki.
Haver is ezt irta, hogy neki meg megy, de a facen a pubg csoportba meg mindenki azt mondta h nem indul mar el.
De a kerdesem adott mert lehet holnap mar nem fog, es addigra jo lenne valami amivel legalabb az elesseg meglene.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
No ugye matol no reshade.
A fako szinekkel meg meg is birnek bekelni, de valami megoldas van arra amd alatt hogy ne ilyen elmosodott legyen kicsit a kep?
Reshade alatt ez is sokkal szebb volt kb 0 fps veszteseg mellett.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Nem szokásom csak úgy csíterezni vaktába, de ami most megy az valami kabaré.
Tök mind1, hogy NA vagy EU tele van minden kínai retkekkel, amik olyan 1 golyós killeket osztanak, hogy befosol...
Elsőnél azt mondtam, no problem belefér. Kövi meccs még megint szódával elmegy kategória, de amikor zsinórba az 5. meccsen is kínai aki lelő, és elég vitatható szituban az már azért kiveri a biztosítékot.
Rohadna meg a BH is ott ahol van, szarnak ezek bele az egészbe....Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz bombibmw #11879 üzenetére
Kis híján dupláztam, de 1v1-ben én voltam a balfék, mivel elfelejtettem, hogy most nem FPP hanem TPP, és a bár tudtam a poziját kb, és én voltam házban jobb poziban, a kamera miatt kintről falon kívül is kihasználta az előnyt és így m24-el instant 1 golyó voltam :/
-
nagyúr
Nekem mult heten volt hasonlo, annyi hogy ott o vitte el a kiszemelt kocsit en csak melle ultem, majd az iskolatol elvitt a shelterig (oda akartam epp menni 😂) aztan ott volt leghamarabb kocsi, kirakott es vartam hogy elut, de jo fej volt es elment szoval azert vannak meg normalis playerek is
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Nemrég fejeztünk be egy délután 2 óta tartó maratont.
Én is azt mondom, EU laggos, NA egész jó, volt is jó pár nyert körünk.
Ettől a sivatagos maptól már amúgy kifolyik a szemem
Engem pl felbasz, hogy nem igazán lehet választani. Nem lenne még azzal sem bajom, hogy nagyobb arányban az új mapot dobja, de azért vicc, hogy 10-ből jó ha 1 a régi pálya.
Tegnap meg ugye csak only új volt, de mint kiderült az valami hiba volt.
A kar98 szerintem baromi gyenge lett ahhoz képest, amilyen korábban volt, az SKS viszont jobb lett.
Supressort én eddig is vegyes érzelmekkel használtam, mert ahol sunyulni kellett ott szerettem használni (pl fűben fekve, vagy olyan szitukban amikor tiszta a célpont, és pötyögtetve 1-2 max 3 golyóból meg lehet ölni) de amúgy pl távolra M16/SCAR-L/M4 nekem eléggé kezelhetetlen volt, hiába volt pl M4 fullosan felszerelve.
Lehet placebo. de mint ha ez az 1.0-val még rosszabb lenne most.
Ami viszont tetszik az a menet közbeni healelés. Mentette meg már párszor az életem.
Az annyira viszont nem, hogy eddig letolt 446 óra alatt, EA státuszban is 1 kezemen meg tudom számolni hány csalóval találkoztam, akire rá lehet mondani valóban, hogy csalt, nem pedig 1-1 lucky szitu, vagy lövés miatt tűnt annak. Erre most az NA szerveren is tele van "csájná námbör ván" figurákkal.
Pl nem tudom létezik e valamiféle fegyver hack, de pl ma egy "hungsziájópeng" (igazából teljesen más, de valami húzott szeműre utaló volt a neve) úgy "klatyoggtatott" az M24-el, mint ahogy az SKS-el lehet gyorsan lőni.
Haver ha minden igaz fel is vette shadowplayyel, lehet megmondom töltse fel ha megvan.
Arra lettünk igazából figyelmesek, hogy semmi perc alatt 6 embert ölt meg, és csak az ő neve volt a killfeeden.
Aztán Mylta mellett az erdőbe pont előttünk volt a domb mögött és akkor tisztán hallottuk, hogy jóval gyorsabban lő vele mint azt egy halandó tenné.
A másik eset pedig szintén "kici kínai" úgy lőtt el mind a négyünket, hogy 1hit kar98, és mind only HS....szerintem csak véletlen volt, mint ahogy a leaderboard is kínai nevekkel van tele.
Lehet amúgy arányaiban nincs több csaló, de mivel folyamatosan bővül a játékkal játszó emberek száma, úgy nő gondolom a cheater is. Múltkor Twitchen a gyerek lájvba (!) tolta a csalást, arcát mutatva stb, és nem hiszitek el, de ez is egy CNO volt.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Na mizu skacok? Van valahol hivatalos megerősítés, vagy cáfolat, hogy holnap költözés MS szerverre?
-
nagyúr
válasz Jinxb1rd #10452 üzenetére
Nekem, és pár havernak sem igazán adja.
Kb. közlekedni értelmesen úton lehet, a többi részen sokszor gyalog gyorsabban halad az ember mint kocsival.
Plusz nem tudom de nekem elve lassú az összes jármű a motoron kívül. Pl a kisbusszal fel se bírsz menni egy nagyobb dombra
Ezen kívül szerintem túl sok az épület, és azok is össze vissza vannak elhelyezve egymástól, nehéz néha kiigazodni melyiket lootoltad, vagy melyiket nem.
Távolról szintén nehezebb kivenni, hogy hol vannak mondjuk nyitva az ajtók, hol voltak és hol nem, mint pl az "eredeti" mapon.
Lagg az nem kicsit van amúgy, sokszor játszhatatlan, és nem csak a leérkezést követően, hanem később is a játék folyamán.
4-es scope meg kb vicc. Kar98-al legalábbis nekem az. Nem tudom, hogy változtattak e valamit a dolgokon, vagy szimplán a lagg & desync miatt de egy helyben álló csávót képtelenség ellőni.
Olyan is volt, hogy enemyt lőttek oldalról, 2x fröccsent a vére, én is elhiteltem kar98-al és nem halt bele...
Ezek az elnevezések is amúgy...hát valami borzalom
Értem én, hogy spanyolost akartak hűen a térképhez de az angol egyszerűbb lett volna.
Kommentátoroknak fel kell kötni majd a gatyájukat#szerk
Plusz amit feltűnt, hogy volt olyan ahol pl 4db SKS volt relatív közel egymáshoz, illetve volt egy kör ahol egy nagyobb részen 8db 4x scope volt. Nem tudom ez most csak a test szerveren van így állítva, vagy később is így lesz, de azért ez vicc.
Amit még szintén észrevettünk, hogy Medkit/FA/booster/ nem nagyon van, vagy a korábbi mapphoz mérten jóval kevesebb. Bandázs még úgy ahogy akad is.
Scope nélkül kb meg is haltál ha menned kell nagyobb távot. Kocsikból (főleg a terepjáró) irreálisan gyorsan fogyik a cumó szerintem. Bár ez még okés is lenne, hisz az UAZ is ilyen volt, de ott volt Dacia ami egész sokat elment. Itt max a Buggy az ami ér valamit.
De abban teljesen egyet értek veled, hogy így lassult sokat a játékmenet, valamint hogy kevesebb lett az akció.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
nagyúr
Ezt csak kis érdekességnek hagynám itt.
Teljes rendszer fogyasztása idle állapotban monitor nélkül:
Teljes rendszer fogyasztása PUBG alatt, monitor nélkül:
Az alábbi hardverek mellett kaptam a fenti értékeket.
I5-6600K@4600 1.25V
R9 380@1090/1600 +20% def.voltage
1db hdd
1db m2 ssd
pár darab venti.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Szeszkazán #9671 üzenetére
Ez már most éles? (mármint a test szervereken)
Semmi 😂[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Ma estére váró. 7x ember már bent, óra még sehol. Eltelik 1p óra még mindig sehol, elkezdenek fogyni az emberek.
Eltelik 5p még mindig nem megy az óra 2x ember van már csak.
Majd még vagy 2p és elindul az idő.
18-an maradtunk a repülőnÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Haverral mentünk tegnap duót. Ha nem küldi el a shadowplay videót nem hiszem el.
3x lőtt rá shotival, 3x fröccsent a vér nem halt meg, én másik oldalról rámentem, 1 lövéssel knockolt szintén shotival úgy, hogy látszik az ő szemszögéből hogy én nem találtam el, nekem viszont ugyanúgy mutatta a fröccsenő vért.
Egy kalap szar tickrate és szerver szinten (is) ez a pábdzsi.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Kicsi off.
Nvidia karik eseten van ugye lehetoseg a killek automatikus felvetelere.
AMD eseten ez megoldhato valahogy?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
1 es volt egy 2. hely.
illetve meg 1x top 10, es egy halal meg az elejen.
Elvagyok sniper nelkul is, ha nincs kar akkor m16-al is jol erzem magam.
SKS-el is ha muszaj, bar azt csak akkor szeretem ha van rajta compensator kulonben szerintem egy kalap fos.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz salytmasztor #8292 üzenetére
Szidhatja is.
Előbb eléggé felbasztam magam.
Mylta Power. Full-full loot. 8 FirstA, 3 Medkit, Supressoros AK extended tárral, fullos SR - a végén a pad, LVL3 helmet és mellény, valamint hátizsák, erre beszorulok a csöveknél felül amikor a tetőre ki lehet menni.
Kiugrani nem tudtam, mondom akkor lőjetek le hátha ki tudok mászni. Semmi.
Erre most felmegyek yt-ra, mondom rákeresek. És még jobban felbaszom magam, hogy már szeptemberben is volt aki tett fel erről videót, és máig nem voltak képesek kijavítani....
Egyre jobban undorodom ettől a játéktól amúgy. Nagyon kíváncsi leszek, ha úgy kb 1 hónap múlva elhagyja az EA-t akkor hogy fog kinézni, de valamiért az az érzésem, hogy több lesz a bug, mint jelenleg.
[link]Szerk:
Már márciusban is ismert volt, tettek fel videót, hogy kis szerencsével de ki lehet jönni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #8145 üzenetére
Nagyobb helyeken ahol írtam ha nem is mindig, de kb 10-ből 4x belefuthatok.
De amúgy, előfordult már párszor, hogy egy shack vagy egy sima eldugott kis helyen, vagy bodéban is 3-as cucc vagy mini14 esetleg kar98 fogadott.
De amúgy többnyire SKS-t találok, de azzal kevésbé szeretek menni. Ha van kar98 nem veszem fel, ha pedig találok kar-t akkor lecserélem az SKS-t.
Utóbbi időben sokat van air dropba is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Prosector #8142 üzenetére
Úgy, hogy pl nálam ugrás után csak ezek jöhetnek szóba távolságtól függően:
- Severny (70%)
- Primorsk
- Mylta
- ShelterA többi biszem-baszom apró szarokkal nem foglalkozom, szigetre meg elvből soha sem ugrok.
Severnyt azért szeretem, mert relatív ha nem ott megy a gép nem nagyon jönnek arra, max 2-3 ember, esetleg 4 ha squad akikkel szemben már előnyben vagy ha jönnek mert jó esetben van fegyvered nekik meg nincs, hacsak nem pont rád szűkül a kör, és azért jönnek.
Kellően nagy, és bőven találni magadnak minimum full 2-es cuccokat (táska, mellény, sisak)
E mellé jön még az, hogy közel a lőtér, mellette egy menedék, illetve egy katonai raktár is, szóval még ha gyengébb lenne a kezdeti loot akkor is megvagy.Illetve teljesen más az, ha egyedül mész, és más ha csapatban.
Egységnyi idő alatt 4-en több mindent át tudtok nézni, és tudtok utána osztozkodni a megszerzett zsákmányból. Volt már rá példa, hogy én egy AR supressort se találtam, de haver 2-őt is, és így mindjárt lett nekem is. Erre egyedül esélyem se lett volna.
De ugyanilyen alap dolog az is, hogy pl Lipovkába nem megyünk squaddal, mert kicsi 4 főnek.
A mid-game alatt meg elég ha ölsz 1-2 embert, és szintén össze tudsz szedni fullos lootot.Másik, hogy én pl air droppra csak akkor megyek, ha kb elém pottyan, vagy pl vízbe, mint severny esetén és tudom, hogy ha én nem megyek érte akkor senki. És javaslom te is így tegyél, mert arra mindig felfigyel mindenki, főleg mid és end game alatt, akkor ha odamész kb 80% az esély arra, hogy feldobd a pacskert.
Első droppra még csak csak mehetsz ha úgy van, arra még kevesen mozdulnak rá, mivel akkor még javában szedik a kezdő lootot felfelé.De ne hidd azt, hogy nekem minden körben ad 4-8x scopot meg full m4-et stb.
Ésszel kell játszani. Ha nincs scope akkor 2 dolgot tehetsz.
1: megpróbálsz a szélén játszani, és bevárni 1-2 embert aki kékből érkezik, azt lelőve pótolni a hiányzó cuccokat
2: bemész egyből a kör közepére egy jól védhető házba, aztán várod hogy érkezzen az enemy, majd végezve vele első pont második fele érvényes ide is.Kb ennyi a történet semmi több.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen legtöbbször így van.
Max akkor nem ha squadba megyek olyanokkal akikkel nem minden nap játszom, olyankor inkább csak sodródom az árral, legyen az amit ők akarnak.
De ha a megszokott társasággal játszom, akkor megvan mindig a 2-3 alap hely ahova ugrunk/ugrás után megyünk attól függően, hol megy a gép. De ez 90% mindig olyan hely ami nem a gép útvonalára esik, vagy olyan közelre ami még korai nyitással is megugorható.
Így nyugodtan van időd arra, hogy jó cuccokat szedj össze, zavartalanul.Sokan szokták mondani, hogy "real man start pochinki" de nem látom értelmét annak, hogy oda vagy Yasnaya esetleg School-ra ugorjon az ember, ahová rajta kívül mennek még 10-en, aztán ha nem ő talál elsőre fegyvert akkor kb 1p volt a game.
Inkább a fenti verzió, aztán mehet a gyilok.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Ritkán kell 180-as fordulat azért. Én is 400/60-al tolom (CSGO 400/2.2sens) és sokkal jobb így.
Finomabban tudsz játszani, és sniperezni szerintem. Kis területen 180-as fordulat mellett kizártnak tartom, hogy a finom mozgásokat jól le lehessen követni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Múltkor haverral duóztunk, és ha nem látom nem hiszem el. 3x találta el és nem halt bele.
Azért ez lol
Még akkor is ha mind testre ment, de mind a 3 lövés esetén megjelent a fröccsenő vér, de vegyünk el 1 találatot desync vagy szerverlagg vagy fekete mágia miatt, de 2 lövés azért halálosnak kéne lenni még 3-as cuccban is.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Halihó
Kéne ötlet vagy segítség.
A probléma igazából belőlem fakad, de nem szeretnék változtatni "magamon" mert évek óta így tolok minden játékot, így szoktam meg.
Szóval a problémám az, hogy nekem az ugrás nem a gyárilag megadott szóköz billentyűn van, hanem a jobb egérgombon, a szóközón pedig a zoom funkciót használom. Ez idáig rendben is lenne, de több probléma is adott így.1: Ha gránátot akarok dobni messzire nyomok egy bal egérgombot és meg is vagyunk. Viszont ha csak ejteni szeretném magam elé akkor alapértelmezetten a szóköz gombon van ugye a lehetősége (ami az ugrás is) de nekem meg ahogy írtam a jobb egérgomb, ami meg az ugrás. Így az a faramuci helyzet áll fenn, hogy ha ejteni akarom, akkor azt csak úgy tudom, hogy kibiztosítom a bal egérrel majd nyomok egy jobb egér gombot és elengedem a balt. Ezzel annyi a baj, hogy ha nem nyomom a balt, akkor ugyan megvan a váltás a jobb egérrel, de eközben ugrik is a karakter, ami nagyon sok szituban nem igazán jó.
2: Szintén ugyanezen beállítás miatt van az is, hogy a térképen ugye jobb egérgombbal tudok jelölni is. Ezzel idáig szintén nincs gond. Azzal viszont már igen, hogy ugye a legutolsó nagyobb frissítéssel jött az is, hogy alapesetben a szóköz billentyűre ránk közelít a térképen. Ez szintén nem működik mert ha pl kocsiban ülök akár utasként akár sofőrként, és nagyobb távot kell jelölnöm (pl mondjuk Primorskban vagyok és jelölni akarok Severnyre akkor gombnyomásra egyből rám közelít és sokszor oda jelöl ahol épp járok a járművel. Mondjuk hozzáteszem, ez a 2-es pont annyira még nem is zavar, mert duo/squad esetén elvagyok nélküle mert legtöbbet úgy is csak 1-2 ember jelöl.
3: És elérkeztünk a legidegesítőbb problémához.
Páran már sejthetik mi ez, de akik nem jöttek volna rá azoknak most leírom.
Mivel ugye a játék alapértelmezett beállításaiban az ugrás/jelölés/gránát távolság váltás funkció/zoom a spacen van ami nekem a jobb egérgomb így elég cink amikor mondjuk fekszek/gugolok, biztonságban érzem magam, majd rátenyerelek az "M" billentyűre, hogy szétnézzek a térképen, merre, mi, hány méter, és ha jelölni támadna kedvem, akkor amit megjelölöm az adott pozit, a cuncimókus, édibédi karakterem úgy áll visszaválva "M" gombbal a karakterre, mint Katiban a gyerek.
Haltam már meg párszor emiatt, mert pl csapattársnak meg akartam jelölni egy házat, hogy hol van az enemy erre a tetőn a fekvésből átváltott állóba aztán "better lúk nekszt tájm"...Hülyének fogtok nézni, de volt, hogy 20 percig lapozgattam a játékon belül az optionsba, hogy hát ha át lehet állítani de semmi. Próbáltam neten is keresgélni ennek kapcsán, de nem igazán találtam ott se megoldást rá. Szintén próbáltam keresni .ini fájlt, hogy esetleg ott átszerkeszteni de ezen törekvésem is zátonyra futott.
Nem tudom, ezen funkciókat miért nem lehet állítani a menüben, mint az összes többi egyebet.
Esetleg még az is megoldás lenne, és elfogadnám, ha mondjuk később lenne erre lehetőség, csak most az early acces miatt erre nem jut elegendő prioritás, (bár nem vagyok programozó, gyanítom nem hetek, de talán még nem is napokba telne ezt is megoldani) de ezt meg ugye csak a Jóisten tudja gondolom.De amúgy nehezemre esik elhinni, hogy a földön lévő 7.5 milliárd emberből csak én használom az egér jobb gombján az ugrás lehetőségét
Tudom, a többség most azt gondolja, "ennek a hülyének nincs jobb dolga reggel nyócko' mint ilyen marhaságokat posztolni, ahelyett hogy átszokna és/vagy áttenné másik gombra az ugrást?!"
Tudom, hogy ez egyszerűbbnek hangzik, viszont mint említettem a Half-Life 1 óta így játszok minden FPS/TPS játékot, és eddig igazából egyiknél sem volt ez probléma, csak a PUBG-nél.Na mind1. Esetleg van valakinek valami épkézláb ötlete, hogy lehetne ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN